kızlar merhaba bugün geç başladım çalışmaya 12 civarıydı
coğrafyadan 110 soru çözdüm
geometriye bakacağım şimdi
aslında geodan çok umudum olmuyor vakit kaybımı yapıyorum acaba??
orta seviyedeyim ama zor soru çözemem uff ne yapsam kızlar asılayım mı
cnm anlayabiliyorsan çalışkızlar merhaba bugün geç başladım çalışmaya 12 civarıydı
coğrafyadan 110 soru çözdüm
geometriye bakacağım şimdi
aslında geodan çok umudum olmuyor vakit kaybımı yapıyorum acaba??
orta seviyedeyim ama zor soru çözemem uff ne yapsam kızlar asılayım mı
canım gitmediğim günler dersine göre değişiyor 400 kesin çözüyorum şimdilerde yanında konuda çalışmış oluyorum, tabi misafir gelmezse yada temizlikle uğraşmazsam tüm gün, malum evli hatunuz
:Eki Görüntüle 1057642
Eki Görüntüle 1057644
Eki Görüntüle 1057646
Biraz ters olmus olabilir kusura bakmayin.
:
aynı soru bankasından bendede varraçtım ordan baktım ama daha mantığa çalışmadığımdan çözemedimmm:26:
cnm anlayabiliyorsan çalış
çünkü geo nun getirisi yüksek bende matematikten anlayabildiğim konuları bitiricem bu ay ve geometriye geçicem mat. a göre daha iyi anlıyorum diye sona bıraktım
maşallah cnm ya kızlar valla siz iyi soru çözüyorsunuz bende 1 buçuk haftadır evdeyim en fazla 250 soru çözüyorum günde
kafam patlıyor ama konu çok çalışıyorum ondan da vakit kaybı oluyor
2.5 3 saat mat. çalışıyorum mutlaka 1.5 saat dilbilgisi sürüyor videolar uzun
1 saat anayasa sürüyor minimum geri kalan zamanlarda soru çözüyorum akşamda 9.buçuğa kadar çözebiliyorum sonrası pertim.
bugün çok az soru çözdüm mesela 70 soru paragraf zaman tuttum ama kaç dk da çözüyorum diye motive oluyorum öyle
tarih sorusu çözücem şimdi akşamada eşimle 80 vatandaşlık sorusu çözücez
bugün birazda temizlik fln yaptım o da vakit kaybı oldu
400 nasıl çözerim ben yaaa
dur soru sorim
Aşağıdaki cümlelerin hangisinin fiil kipinde anlam kayması (kip kayması) yoktur?
A-Genellikle kitap okumadan uyumuyorum
B-Önümüzdeki yıl, yurt dışına yerleşiyorum
C-Akşama bu sözleşmeyi kutluyoruz
D-Televizyonun sesini kısın ,çoçuk ders çalışıyor
E-Sen hiçbir arkadaşını yıllardır dinlemiyorsun .
kip kayması deyince ne anlayacağız?
Eki Görüntüle 1057642
Eki Görüntüle 1057644
Eki Görüntüle 1057646
Biraz ters olmus olabilir kusura bakmayin.
canım bir şey sorcam konuların bitti mi senin tamamen
Rica ederim ballibademim...Bebeğim vallahi süersin o kadar güzel anlatmışsınki diyecek kelime bulamıyorum kitaptan baktı bir örnek vermiş onuda anlamamıştım ama sayende anladım Allah razı olsun
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
süper plan yapmışşın, canım tabiki buraya her dakika girme, soru çözerken yorulduğunda 2 yada 3 dakikanı ayırıver bize :)
senin dersinin verimli geçmesi zamanının kıymetlenmesi herşeyin üstünde canım benim :)
liste yapmayacaktım ama senin soru sayını görünce yapasım geldi1. lik koltuğunu alamayacan :) ayyy çok kötüyümmm
Yavrukuslarm mrb öncelikle herkese iyi calismalar diliyorm..
Bebegmmmm D skki oldgnu dusnyrm çünkü kip kaymasi denince zaman kaymasina bakiyorz yani bazi cümlelerde fiiller ornegn şimdiki zaman kullanması gerekirken geçmiş zaman faln kullaniyor senin sorun uzernden anlatmaya calisaym:
A skknda uyuyamiyorum degl( simdiki zamn eki kullanms - yor eki) uyuyamam olacak yani geniş zamani belirtmesi gerek ve kip( zaman kaymasi) olmuş
B skknda yerlesiyorm(şimdiki zaman belirtmiş) ama Yapilacak is gelecek zamani belrttigi için yerleşeceğim olmaliydi
C skknda yine gelecek zamni belirtiyor aksam diyor ama fiil ( yuklem)yine şimdiki zaman ekini alms ve yanlis olmuş kutluyoruz değil kutlayacagiz olcak
D skknda çocuk eylemi zaten şuan yapiyor yani şimdiki zaman ve doğru verilmis calisiyor(fiil yani yapilan eylem - Yor ekini şimdiki zaman ekini alms)
E skknda yine şimdiki zaman ekini almis ama geniş zaman ekini almaliydi çünkü eylem şuan yapilmiyor yillardir yapiliyor yani dinlemiyorsn degl dinlemezsin olcak..
Bebegmmm insallah anlatabilmisimdr kafani daha cok karistirmamismdr opldnn...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?