• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Ben buradayım, sabah 9.30 dan beri çalışıyorum, karnımı doyurdum falan :)
225 soru çözdüm kızlar,

canım düzeldim çok şükür yaa, yediklerime dikkat etmem lazım bundan böyle :) no karışık pizza, no karışık pide :) sucuk bana dokunuyor bunu keşfettim :1:

Canlarrrr sesiniz çikmiyor calisiyomusnz nsl gidiyorrr????

Elifm gecms olan duzeldn mi cnm???

yukarı komşumun kızının sruları var onu çözüyorummm bitmedi gitti yahuuuuu:50:
sizde ne var ne yok kızlarrrrrrrr:3:

yediiklimin yaprak testi olan kimdi, sözell mantık sorusu sorduğum kitaptan.

o kitabın cümlede anlam ve yorum 3. 8.testindeki 1.ve 2. sorulara bi bakıversene canım cevaplarını yanlış vermiş sanırım. bariz belli.
şarjım yok fotosunu çekip ekleyemedim. aklımdayken yazıyım dedim :1:

bugünkü soru sayımı, 575 e tamamlamayı düşünüyorum birde çağdaştan son videomu bitirip kitaptan konusuna çalışmaya başlamayı planlıyorum,
Allah zihin açıklığı versin hepimize :)
bol ders çalışmalı ve verimli bir gün olur inşallah :16:

yediiklimin yaprak testi olan kimdi, sözell mantık sorusu sorduğum kitaptan.

o kitabın cümlede anlam ve yorum 3. 8.testindeki 1.ve 2. sorulara bi bakıversene canım cevaplarını yanlış vermiş sanırım. bariz belli.
şarjım yok fotosunu çekip ekleyemedim. aklımdayken yazıyım dedim :1:

canım bende o kitap varı ama ben kitap halinde çözmüyorum sorular kopartip çözüyorm son rada attığım için soru şuan bende yok malesf

canım bende o kitap varı ama ben kitap halinde çözmüyorum sorular kopartip çözüyorm son rada attığım için soru şuan bende yok malesf

tamam cancağazım, bi ara soruyu eklerim ben :) bende yırtıp bakıyorum, sen bitirdin sanırım türkçeyi :))

kızlar bu arada, en son denememden 68.5 aldım gıgım gıdım ilerliyorum :))
çağdaş videosu bitti, konuya bakıp soru çözeceğim şimdi :)
size kolay gelsinnn :) çağdaşta bitince tarih genel tekrar videom var, ondan sonra cumartesi pazar vatandaşlıktan son kalan konularımı bitirmeyi düşünüyorum :)

kızlar sınavlara giriyormusunuz,puanlarınız kaç geliyor :44: hala istediğim puanlara gelemedim,ilk çalışmaya başlarken hedefim 90üstüydü herkes gibi ama şuan hayal gibi geliyor artmıyor bi türlü :18:

Canlarrrr tarih tekrari son 60 soru kaldi onu da bitireym yemek yapmaya kalkcam hepnzi opyrm iyi calismalar...

kızlar bu arada, en son denememden 68.5 aldım gıgım gıdım ilerliyorum :))
çağdaş videosu bitti, konuya bakıp soru çözeceğim şimdi :)
size kolay gelsinnn :) çağdaşta bitince tarih genel tekrar videom var, ondan sonra cumartesi pazar vatandaşlıktan son kalan konularımı bitirmeyi düşünüyorum :)

olsun kuzummm birden artar notunnn bende aynıyım işallahh yükseliriz biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkülü Alaha bırakalımm
AMA ÇALIŞMAYI BIRAKMAA:55::34:

olsun kuzummm birden artar notunnn bende aynıyım işallahh yükseliriz biz elimizden geleni yapıyoruz tevekkülü Alaha bırakalımm
AMA ÇALIŞMAYI BIRAKMAA:55::34:

Bırakmıyorum canım, ben seviniyorum, cok inişli çıkışlı olmaktansa az az ilerlemek daha mantıklı. Daha yeni yeni bitiyor konular.

Adige cim alıntılayamadan yazıyorum ama. Dert etme hayal değil. Denemenin üstüne 10 puan koy diyorlar her zaman. Benim tanıdıklarım var denemeden en son 78 almış, ama KPSS den 90 kusur aldı. Insallah başaracağız kızlar ben inanıyorum.

Bugün 433 soru çözdüm yemek yedikten sonra yine devam edeceğim inşallah.

Çağdaşda bitti test çözdüm. Kitaplardan tekrar okuyup test çözmeye devam edeceğim.

Hadi sizlere kolay gelsin.

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Yok fistgm hepsi bitmedi..sözel ve sayisal mantik, tarihten de çağdaş tarih var onlara da yavaş yavaş calisiyorm..g.kultur hizli cozuluyor tabi konulara hakimsen tikir tikir 2000 soru mesele degl ama g.kültür vakit aliyir ozellkle paragraf sorulari..1 paragraf cozene kadar 2- 3 tane g.kültür sorusu cozersn rahat..mat da ona keza 1 mat cozene kadar yine 2-3 tane kültür cozersn ve o yüzden g.kültür cozdgm hafta rahat oluyorum ama g.yetenek cozdgm hafta soru saym da performans da düşüyor ama bununda zamanla asilacagni dusnyrm çünkü ilkbaslarda kültürde de oyleydm çok üstüne dustm soru cozdm hizlandm ama bu sefer g.yeteneği biraz ihmal ettm onda yavaslamisim simdi tekrar g.yeteneğe asildm.hepimizn hakkında hyrlisi olsn cnm sen de çok skma canini konu calisilirken çok fazla soru çözülmüyor çünkü hem konu vakit aliyor hem de daha konuyu yeni calistgn icn ve soru cozumune gecmedgn icn konu daha yerlesmemis oluyor bu da zamn istiyor tabi dersanede zamn aliyor ben dersaneye gitmiyorm evde hazrlanyorm( mecburen) çünkü2 yasinda bi kizim var.kendine haftalık planlar yap ve gerceklestirmeye calis konularini oturtmadanda çok soru cozcem diye canini skma, planlarinida çok agir yapma yapabilcegni dusndgn agrlikta yap çünkü onlari gerçekleştiremezsen motiven düşer ama gerçekleştirirsen daha da azimle calisirsn.simdilik benden bukadr cnm iyi clismalar..

teşekkür ederim canım çok açıklayıcı yazmışsın =)

cnm anlayabiliyorsan çalış
çünkü geo nun getirisi yüksek bende matematikten anlayabildiğim konuları bitiricem bu ay ve geometriye geçicem mat. a göre daha iyi anlıyorum diye sona bıraktım

:50:

ya orta derecede 1 soruya karşılık ne kadar bi standart sapma olur ki acaba biliyo musun canım

canım umut varsa asıl derim, bir soru yapsan bile 100 lercenin önüne geçebilirsin, ben asılmayı denedim 2 kez olmadı ::))))
ama zaman olsaydı, en başından daha iyi çalışsam ağırlık verirdim ama benim için zaman kaybı, matematike ağırlık vermem lazım daha 9 net anca çıkarıyorum en az 15 net çıkarmam lazım.mattan.

bende şu an mat 10 civarı geziniyorum biraz deneyim olmadı bırakırım...
türkçe netin nasıl canım?

canım gitmediğim günler dersine göre değişiyor 400 kesin çözüyorum şimdilerde yanında konuda çalışmış oluyorum, tabi misafir gelmezse yada temizlikle uğraşmazsam tüm gün, malum evli hatunuz:31:

vay bee çok iyi :nazar::nazar::nazar:
ama mat çözmüyordun sanırım
olsun yinede iyi
ben mat çözünce vakit kalmıyor bir şeye:1:

kızlaarr kafamı karıştıran bir şey var :
dersanede işlediğimiz konuyu üzerine evde defter ve konu anlatımlı kitaptan tekrar etmeli miyim?
zor bir konuysa mı etmeliyim? yoksa kesin her ders tekrarlamalı mıyım?

tekrar önemli dediğiniz dersler nedir?
video izleme imkanımda var
video mu, defter mi, kitap mı, hepsi mi ?

ve son sorum konu tekrar ederken vaktim gidiyor soru sayım düşüyor demiştim
soru çözmek mi konu tekrarı mı?

herkes farklı yaklaşıyor hocalarda kafasına göre
soru içerisinde bi çok soru oldu ama kızlar idare edin :ssz:

kızlaarr kafamı karıştıran bir şey var :
dersanede işlediğimiz konuyu üzerine evde defter ve konu anlatımlı kitaptan tekrar etmeli miyim?
zor bir konuysa mı etmeliyim? yoksa kesin her ders tekrarlamalı mıyım?

tekrar önemli dediğiniz dersler nedir?
video izleme imkanımda var
video mu, defter mi, kitap mı, hepsi mi ?

ve son sorum konu tekrar ederken vaktim gidiyor soru sayım düşüyor demiştim
soru çözmek mi konu tekrarı mı?

herkes farklı yaklaşıyor hocalarda kafasına göre
soru içerisinde bi çok soru oldu ama kızlar idare edin :ssz:

Canım onu kendine göre kendin belirle herkesin verim aldığı yöntem farklıdır. Sınava da fazla birşey kalmadı ona göre bir hedef belirle ondan da sapma.

Canım onu kendine göre kendin belirle herkesin verim aldığı yöntem farklıdır. Sınava da fazla birşey kalmadı ona göre bir hedef belirle ondan da sapma.

peki canım teşekkür ederim haklısın da işte git geller yaşıyorum
sen ne yaptın matematiği artık üzerine gidiyor musun?
bir de türkçe netini sormuştum sana canım

peki canım teşekkür ederim haklısın da işte git geller yaşıyorum
sen ne yaptın matematiği artık üzerine gidiyor musun?
bir de türkçe netini sormuştum sana canım

Olur öyle arada düzelirsin, canım matematikte antremanlara matematik çözüyorum başladım yüklenmeye. Ama problemlere ağırlık vermeyi düşünüyorum. Türkçe çok dalgalı :)) daha ondan da yeni soru çözmeye başladım dil bilgisini pek yapamıyorum paragrafım iyi. Sözel mantığı da kaçırmıyorum. Öyle işte ;))

Back