2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Kızlar ben de utanarak yazıyorum. Gecen haftaki soru sayımı;

Cografya=140
Tarih=67
Matematik=125

Total=332

2000+(2000-332=1168)=3168 soru cözmeliyim bu hafta...

slm kızlar bu haftaki soru sayılarım..

tarih: 620
coğ: 195
vat:210
mat:77
türkçe:110
geo:16

toplam:1228 + 1deneme

bu hafta tarihte dış politikayı bitircem inş.haftaya çağdaşa geçicem artık, yavaş ilerlemeye başladım yine coğrfya konularım bitti,ezber yapıcam dağlar ovalar vs hep unutuyorm. Ve tekrara başlayacam bu hafta.soru hedefi yerine konu bitirme ve tekrar hedefi koydum :18: hepimiz için güzel bir hafta olsun inşallahhh

rica ederim canım
dersanen haftada kaç gün
dersane olmadığı gün günlük ortalama kaç soru çözüyosun o zaman canım

Kızlar ben de utanarak yazıyorum. Gecen haftaki soru sayımı;

Cografya=140
Tarih=67
Matematik=125

Total=332

2000+(2000-332=1168)=3168 soru cözmeliyim bu hafta...

canım bence üzülmemelisin
çünkü bende konu tekrarı yaptığımda soru sayım otomatikmen düşüyor vakit gidiyor beyin de yoruluyor haliyle.
konu tekrarıda önemli sonuçta çözbildiğini her zaman çözersin bi artı olmaz ama konu pekiştirip çözünce yeni bir soru daha cepte oluyor.

canım bir şey sorcam konuların bitti mi senin tamamen

bebeğim maaşallah, benim 2x375 ben anlamam hedef 1750 olmamalı :) 2000 + 375 çözmelisin,
O SORULAR ÇÖZÜLECEK Sen yapabilirsin ben sana inanıyorum, hedefi düşürmek yok hep artacak o hedef

seni mi kırımmm zuzummm tamam çözim 2000+375 (işallahh)

rica ederim canım
dersanen haftada kaç gün
dersane olmadığı gün günlük ortalama kaç soru çözüyosun o zaman canım

hafta içi gidiyorum ben, pazartesileri deneme oluyor, salı, çarşamba ders. haftada 3 gün o günlerde bazen hiç ders çalışmıyordum bazende çok az soru çözüyordum ama o günlerdede soru çözüp ders çalışmaya başlayacağım canım

kızlar benim pe ders çalışasım yok daha :) 250 civarında soru çözdüm, bugün temizlik yaptım kısmen, revenge dizimi izledim, şimdide duş alıp yatarım :) erken yatıyımmm sabah erken kalkacağım, hiçte gidesim yok yarın dersaneye bakıcaz artık duruma göre :)
iyi geceler herkese.

yaaa benim bu türkçeden nefret ettiğim kadar varrr vallahaaa :18:kaç saatten belli dil bilgisi çalışıyorum hala bitmediii :13:soru çözim diyorum onuda çözemiyorummmm pufffff yaaa artık şu temmuzzz gelsin yaaaahuuuu
neyse ben kaçarr tatlı rüyalarrr

sen yapabilirsin ben sana inanıyorummmmmm

Yapmam lazım, lamı cimi yok !!!

Canım bu hafta yds vardı, ben programı yaparken, gitmis kafamdan unutmusum sınav oldugunu...Konu tekrarı yapıyorum ama bitmis konuları. Bitirmediklerim var daha...

Ama bitirecegim bir an önce insallah bu ay...Elimdeki kaynakları da bitirecegim.

bitirirsin inşallah canım
benim dersanemde konular haziranda bitiyo ben napayım

dersaneye gitmediğin günler günlük kaç soru çözüyorsun canım iyi çözdüğün günler

kızlar merhaba bugün geç başladım çalışmaya 12 civarıydı
coğrafyadan 110 soru çözdüm
geometriye bakacağım şimdi
aslında geodan çok umudum olmuyor vakit kaybımı yapıyorum acaba??
orta seviyedeyim ama zor soru çözemem uff ne yapsam kızlar asılayım mı

dil bilgisi çok gıcık yaa :) ben onu sorulardan çözerek anlamaya başlayacağım, konu çalıştım ama soru çözmeyince ardından yalan oldu :)

evet öyle olmalı kuzu, lamı cimi yok bende 2 ye bölmek yerine 2750 olarak tamamlayım o zaman yaparım dimi :) :26::26:

dersaneye gitmediğin günler günlük kaç soru çözüyorsun canım iyi çözdüğün günler

canım gitmediğim günler dersine göre değişiyor 400 kesin çözüyorum şimdilerde yanında konuda çalışmış oluyorum, tabi misafir gelmezse yada temizlikle uğraşmazsam tüm gün, malum evli hatunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…