- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Kızlar ben de utanarak yazıyorum. Gecen haftaki soru sayımı;
Cografya=140
Tarih=67
Matematik=125
Total=332
2000+(2000-332=1168)=3168 soru cözmeliyim bu hafta...
maaşallah kuzucumm, takma matematiği o kadar, belirli konulara yönel, sanki hepsine çalışcazda fullicez matematiğidüşünme o kadar.
maaşallah sana da :)
vatandaşlığı ilk videodan sonra kitaptan çalışıp soru çözüyorum canım ben.
dersaneye gittiğim günler yoruluyordum, bu yüzden hiç soru çözemiyordum, ama bundan sonra zevk aldığım derslerden soru çözeceğim,
carpem mutlu oldum iyi geçtiğine
canım iyi ki doğdunnnn :)
çok teşekkür ederim canım. 2.atasözünün otokontrol olduğunu düşünememiştim
Kızlar ben de utanarak yazıyorum. Gecen haftaki soru sayımı;
Cografya=140
Tarih=67
Matematik=125
Total=332
2000+(2000-332=1168)=3168 soru cözmeliyim bu hafta...
canım bir şey sorcam konuların bitti mi senin tamamenCanlarmmm topign caliskan hatunlari sabah girmedm topige bu haftaki planimi da cikartiyimda oyle gireym dedm..bu hafta elimde çok fazla soru kalmadgi icn ve siparis ettigm kitaplar gecikince firsattan istifade edip biraz tembellik etmisim haftalık soru cozumume bakınca anladmama şuan itibariyle sipariş ettgm kitapları geldi çok mutluyum:)) ve bu haftayi bomba gibi gecirmem gerekiyor ki gelecek hafta 10 günlük tatili haketmis olarak memlekete içim rahat gitmek istiyorum..
Öncelikle bu hafta soru sayim;
600 türkçe paragraf(baydi iyice çözerken)
400 mat ( mattanda carpanlar,problemler ve sayisal mantik konum kaldi bunlarda bu hafta halletcem diğer mat konularnı tekrar ve soru çözümü seklinde tamamladm)
Yani toplamda 1000 soru cozmusum(g.yetenek)((
Simdi de bu haftaki planima geleyim:
-Mat.in kalan konularini tekrar ve soru cozumu.toplam 400 mat soru cozm.
-türkçe sözel mantik konu calismasi ve elimde bulunan 226 sözel mantk soru cozm
- tarihten de bir soru bankasi bitircem onda da toplam 1800 soru var toplamda..
Yani toplam 2500 soru çözmeyi planliyorm(2426 ediyor ama üstünü tamamliycam2500e:))günlük 360 soru cozmem gerekiyor..
Boyle işte hatunlar herkese kolay gelsn.buarada bir de kendine topige girme yasagi koydum yani kisitlama aslinda..bi sabah bir de aksam gircem çünkü girince çok kaliyorm cok vakit harciyorm(
bebeğim maaşallah, benim 2x375ben anlamam hedef 1750 olmamalı :) 2000 + 375 çözmelisin,
O SORULAR ÇÖZÜLECEKSen yapabilirsin ben sana inanıyorum, hedefi düşürmek yok hep artacak o hedef
rica ederim canım
dersanen haftada kaç gün
dersane olmadığı gün günlük ortalama kaç soru çözüyosun o zaman canım
seni mi kırımmm zuzummm tamam çözim 2000+375 (işallahh)
sen yapabilirsin ben sana inanıyorummmmmm
canım bence üzülmemelisin
çünkü bende konu tekrarı yaptığımda soru sayım otomatikmen düşüyor vakit gidiyor beyin de yoruluyor haliyle.
konu tekrarıda önemli sonuçta çözbildiğini her zaman çözersin bi artı olmaz ama konu pekiştirip çözünce yeni bir soru daha cepte oluyor.
günaydın cnmgünayydın kızzlarr şimdiden kolay gelsinnn
bitirirsin inşallah canımYapmam lazım, lamı cimi yok !!!
Canım bu hafta yds vardı, ben programı yaparken, gitmis kafamdan unutmusum sınav oldugunu...Konu tekrarı yapıyorum ama bitmis konuları. Bitirmediklerim var daha...
Ama bitirecegim bir an önce insallah bu ay...Elimdeki kaynakları da bitirecegim.
hafta içi gidiyorum ben, pazartesileri deneme oluyor, salı, çarşamba ders. haftada 3 gün o günlerde bazen hiç ders çalışmıyordum bazende çok az soru çözüyordum ama o günlerdede soru çözüp ders çalışmaya başlayacağım canım
yaaa benim bu türkçeden nefret ettiğim kadar varrr vallahaaa :18:kaç saatten belli dil bilgisi çalışıyorum hala bitmediii :13:soru çözim diyorum onuda çözemiyorummmm pufffffyaaa artık şu temmuzzz gelsin yaaaahuuuu
neyse ben kaçarr tatlı rüyalarrr
Yapmam lazım, lamı cimi yok !!!
Canım bu hafta yds vardı, ben programı yaparken, gitmis kafamdan unutmusum sınav oldugunu...Konu tekrarı yapıyorum ama bitmis konuları. Bitirmediklerim var daha...
Ama bitirecegim bir an önce insallah bu ay...Elimdeki kaynakları da bitirecegim.
dersaneye gitmediğin günler günlük kaç soru çözüyorsun canım iyi çözdüğün günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?