Gunaydin kizlarrrr bol verimli calismalarrrr
Cografya maden bitti sanayide bitti gibi bu hafta bolgelerde biter insallahhhhh....
Anayasadan yargi ve idarehukuku cook mu sikici banami oyle geldi canlar yaa
günayyyyydınnnnn kızlarryeni birgünnnn güneşli bir gün misss gbii dışarda gezmek var ama biz temmuzzun o sıcağında gezmeyi tercih ediyoruzzzz azıcık havalar daha ısınsınn ( polyanacılık oynayalım dimi ama)
Gunaydin kuzum ders calisiyorum konular bitsin artik diye ama dun kotuydum senin gibi bunalim takildim evisi de birikmisti kendimi arkadasa attim ama yinede biraz baktim konulara biraksam oda beni birakacak. Cok sukur iyiyim canim benim takipteydim telden ama elimi kaldirip yazasimda gelmedi iki gundur bide tansiyonum bozuluyo bu aralar ama dayan diyorum kendime az kaldi
Tatlım hoşgeldin, kaçma buralardan, bu topik için projelerim var
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayyy, maşallah kuzum, şimdi böyleyse temmuzda 90 lar garanti inşallahCanım yediiklimin tg olan deneme sonucu açıklanmış, 67 almıştım ayy cok mutlu oldum, 60 ve 65 tim hep bana iyi moral oldu, şimdi daha çok çalışacağım, adım adım ilerliyorum inşallah moral bozmak yok.
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Hoşbuldum Carpem, canım ciğerim :)Topigi ben de pek seviyorum, insana gaz gelig. <3
Günes gelmiş hoş gelmiş <3
Kızlar yemek faslımız yeni bitti...Az biraz kafamı toplayıp calısacagım birazdan buralardayım...
H.geldn cnm o yoğunlukta inş calisabiliyosndr...biz de seni optik kuzm kolay gelsn..
Yarasin Carpem e...ben de diyetteym AC AC oturuyorum(laf aramizda 3 kilo fazlalik var snva kadar ondan da kurtulmam lazm..
Mat cozuyorm kizlar kafam bi milyon oldu sozellerdeki gbi hizli ilerleyebilsem su mat.ta da(
Sağ ol yavru...
Diyete girme simdilik.... Caydaki sekerle ekmegi kes yeter bence...3 kilo fazla degil, hemencecik verirsin..
Kızlar ben bir bucuk gibi uyuyacagım.
Kendimi kpss'den 95 gibi almısım gibi hayaller kuruyorum <3 Almısım notumu şu diziyi izleyecegim baştan atamaya kadar tekrar calısma planlarım var. İş ararkene bulunmaz dinlenme dizisi...Ne özenirdim üniversitedeyken bu kıza...Ergenlik işte. Siyah oje+cok az parıltılı yüzük takıntım olmustu bu sebeple. Bu küçük ayrıntıyı niye paylastım bilmiyorum.
[video=dailymotion;xa8thf]http://www.dailymotion.com/video/xa8thf_dal-ja-s-spring-kang-tae-bong-oh-d_shortfilms[/video]
İyi geceler, tatlı rüyalar hepinize...Az daha calısıp yatayım.
Canĺar gunaydin dersaneye gidiyorum otobusteyim, eve gelince ayrintili yazacağım. . Kotu emellerimi.
Kizlar listeyi yapamadim farkindaysaniz onuda aciklicam
Gunaydn canlar kahvaltiyi yapip calismaya baslicam inş..herkese iyi clsmalar...
günayyyyydınnnnn kızlarryeni birgünnnn güneşli bir gün misss gbii dışarda gezmek var ama biz temmuzzun o sıcağında gezmeyi tercih ediyoruzzzz azıcık havalar daha ısınsınn ( polyanacılık oynayalım dimi ama)
Hepimzn vardi ozentileri Carpem gençlik yillari ahhh ahhh uçtu gttiiiyalnz ozendgn kiz kimdi onu anlamadm???
Canĺar gunaydin dersaneye gidiyorum otobusteyim, eve gelince ayrintili yazacağım. . Kotu emellerimi.
Kizlar listeyi yapamadim farkindaysaniz onuda aciklicam
Günaydın Canım benim
bende murat yok bebeğim açköğretim de duymuştum ii oldunu kpss dende kimse önermedi pek ben bilerek almadımBen boyle kazik bi yayin gormedm yaa muratyayinlari yedi bitirdi beni!!!!!!!!!!!!!!!
ya çıldıracam kurtuluş savaşı çalıştım soruları kitaptan kopartp öyle çözüyorum koparttım inanmazsınız kitap oluşturacam desem yeridir üşenmeden saydım 1735 tane kurtuş hazrlık dönmi cemiyetler hariç bu ne yahu çıldıcamm
bende murat yok bebeğim açköğretim de duymuştum ii oldunu kpss dende kimse önermedi pek ben bilerek almadım
11 -12 soru bankası 2 sett konu anlatım var kuzum diyorum ya yayın evi gibi kız oldum diyeee:)Kuzum kactane kaynak var elinde masallah:))
Aman cildiriym deme sen bize lazmsn bebegmmmm...
kızlar bu haftaki çözdüğüm sorular
Matematik : 210
Türkçe : 365
Tarih :130
Coğrafya :380
Anayasa : 55
TOPLAM : 1120
Hepinize başarılar arkadaşlar...
Gunaydin kizlar
Vatandaslik: 245
Cografya :366
Toplam :611
Canlar gunaydin. Bende 243 soru cozmusum bu hafta. Temizlik yapacagim bugun. Görüşürüz.
Elf'im kolay gelsin temizliginde...
Soru sayım;
tarih=326
geometri=130
türkce=420
matematik=225
total=1101
Mrb canlar soru sayilarm:
Türkçe:390
Any:423
Cog:487
Toplam:1300
11 -12 soru bankası 2 sett konu anlatım var kuzum diyorum ya yayın evi gibi kız oldum diyeee:)
üslü köklü zevkli konu bebeişşiim sen tekrara geçtin dimii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?