2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Laiklik mi???????
açıklamasıyla isterimm bananeemmm :))

canım, ben dersaneden gelince hiç çalışamıyorum sen yene 80 soru iyi çözmüşşün. hep ders hep ders azcık kafanı dağıt :))

İlkelere bakmaz hafife alrsam aha boyle olr sonum
yaaa adamı böyle terletirler :))
sor kuzum sorrr dükkanı dün ben açtım devamını getiir bebeğemmmmm
sorayımm, tekrar yapmış olurum bende, ilkelerden devam edeyim mi?
Adamlar bizi bosayacak yazik gariplerm tek başlarına yatiyolar:)))
sorma yaa :) 3 ay sabretsinler artık
Elfm gkgy kuzucuklarım sizde nasıl gidiyorrrr
canım ben bugün tarihi bitirdim, çağdaşa giriş yapıp bıraktım. darısı başınıza, ay kitabı bitirip kenara koyunca çok mutlu oldummmm

pnrcım hoşgeldin, bizi bırakıp gitcekmişinnnn, hiç biyere salmayız seni :)) sen bizsiz yapamazsınnnn

açıklamasıyla isterimm bananeemmm :))

canım, ben dersaneden gelince hiç çalışamıyorum sen yene 80 soru iyi çözmüşşün. hep ders hep ders azcık kafanı dağıt :))

Ya Atatürkün sözlerini tam hatrlamaynca yarim yamalak cümleye dökmek istemedgm icn yorum yapmadım ama madem israr ediyosn şöyle soyleyeym Atatürk bizim hacilarla hocalarla isimz olmaz bizim dayanagimz ilimdr fendir gibisinden birşeyler söylemişti sanirm

inkilap bence:44:

bebeğim, her ilkede inkılap var. ama sorumda doğrudan diyorum.
Hayatta en hakiki mürşit ilimdir diyor ya.
şunu demek istiyor, ilimden başka yerde arama yani dinde arama diyor. doğrudan laiklikle alakalı, Aklı ve Bilimi vurguluyor. ama dediğinde doğru, yenilik olmuş oluyor, öncesinde dine dayalı eğitim vardı, pozitif bilimler terkedilmişti. Ama doğrudan LAİKLİKle bağlantılıdır.

daha yeni buldum kocayı ondanda olmayak lennnn kocalara sahip çıkalım

aynenn haklısınızzz :))

soru: "Ulusun geleceğini yine ulusun kendisi kurtaracaktır" sözü ile neyi vurgular.?

Kizlar benim kuzucuk uyandi onunla ilgilenmem lazm sonrada yatarm opyrm yavrukuslar sabah gorusurz...

Dumlupınar muharebesinden sonra, Fevzi çakmak almıştır. 3. yabancı bir devlettendi de unuttum :S

diğeri Yugoslav Mareşal Tito dünyaca ünlü mareşaldir. genel kültür olsun :))

herkes kaçtı sanırım. bir şarkı paylaşıyımm bendee :) dinleyip bende kaçayımmm.

[video]http://www.izlesene.com/video/irem-candar-bilmezdim-su-ve-ates/7124164[/video]

Carpemmmm uyuyon mu kizzzzzz???????
Dumannnnnnnnn cok sey kaciriyonuz....

Enem soru paylasım seysi olmus

Okudum hepsini tekrar oldu bana da. <3

[video=dailymotion;xb6veg]http://www.dailymotion.com/video/xb6veg_hurts-wonderful-life_music[/video]

Yavrular ben uyuyorum, yarın oy kullanacagız erkenden...Öptüm hepinizi. Gelince calısmaya devam...

Paypay..

[video=dailymotion;xpbji2]http://www.dailymotion.com/video/xpbji2_hurts-illuminated_music[/video]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…