- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
Asagıda ziyaretci görüyorum gelsenize yaf...İnsan yalnız mı bırakır nan? Nerede gececiler?
Ben yatıyorum kızlar sabah erken kalkıcam...Kütüphaneye gidebilirim belki. İyi geceler, güzel bir calısam günü olsun yarın...
Tatlı rüyalar <3
Size;
[video=youtube;eRFtm90F6AE]http://www.youtube.com/watch?v=eRFtm90F6AE[/video]
Soru sayıları haftalık ders ders yazılıyor sonra pazartesı gunü ben listeye geciyorum, soru sayısına göre bırıncı, ıkıncı, üçüncü diye yazıyoruz. Motive oluyor.[
hm ok ben de yazarım o zaman daha konu çalışmalarım devam ediyor herkese kolay gelsin
Geçmiş olsun canım...Neyi varmıs? Sen telafi edersin, sıkma canını...
Civciklerin mantıgını ben bir cözemedim gitti.
Gunaydın canlarm herkese sağlıklı mutlu verimli bir gün diliyorum...
Carpem Duabakm Elifim sorunun(yukarı murat van sorusu) cvbı ve yorumlarınız için tesekkür ederm canlarm..
Dumanım Elifim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkurler fıstıklarm..elifim rahatszdn inş düzelmişindr bebeğim buarada kayınpederin için Rabbim acil şifalar versn kuzum enkısa zamanda iyileşir inş...
hepinizi opüyorum iyi çalışmalar
bende onun sıkıntısındaydım canm ösym yi aradım ales için sıkıntı olmaz ama yinede güncelleyin dedilerMerhaba herkese :)
Ales için bir şey sormam lazım, eğitim bilgilerini güncellemesek sorun olur mu? Sınavda sorun olmaz dediler ama kpss için de gerekli mi acaba?
geçmiş olsun canım umarım işallah hemen iyileşirKızlar sizlerde sıkıntı olduğu gibi bende de oldu, şifremi unuttum deyip yeni şifre alıp giriş yapılabiliyor.
Bu arada civciv beğenilerim 10 düşmüş 58 den. Neyse burası bir araç civcivimi kalpmiş sorun değil.
Ben yoktum neden, kayınpederimi hastaneye yatırdık, hastanelerdeydim, yoruldum. Eşim şuan babasının yanın da ve 1 hafta hastanede kalacak.:
CARPEM bu şarkılar adamı mahveder bu tür şarkılardan uzak dur bebeğim..inş herşey yolundadır skntılarn çözüme ulaşıyodr yavrukuşum...
canım sagolasın, kalbınde pil var o zayıflamış önüne değişmesi gerekıyormus, bırde cıgerleri su toplamış. O kalbini rahatsız ediyor, önce suyu kuratacaklar ondan sonra pil değişecek. Çok korkmuştum ama şimdi iyi çok şükür.
ayyyyyyyyyyy ben geldimsitede sıkıntı çıktı şifre felan derken 2 günden beri giremedim:26: sıkıntı çözülmüş herhalde çok sevindim yuppyyy kızlara kavuştum dedimm
iyi çalışmalar hepinizi öptmm allah ayırmasın bizleri yahuuu
gkgy yeni okudum acil şifala versin çok geçmiş olsun canm
acilen çalışmalısın kuzumMerhaba kızlar, uzun süredir giremedim. Nasılsınız? Çalışmalar nasıl gidiyor? Ben buraya girmediğim gibi 1 aydır hiç kitap açmıyorum, boşladım kpssyi, nasıl toparlayacağımı da bilmiyorumHem kendime kızıyorum, hem de üşengeçlik yapmaktan vazgçmiyorum. Bir türlü motive olamıyorum kpss anlamında çökmüş durumdayım.
ayyyyyyyyyyy ben geldimsitede sıkıntı çıktı şifre felan derken 2 günden beri giremedim:26: sıkıntı çözülmüş herhalde çok sevindim yuppyyy kızlara kavuştum dedimm
iyi çalışmalar hepinizi öptmm allah ayırmasın bizleri yahuuu
gkgy yeni okudum acil şifala versin çok geçmiş olsun canm
kurtuluş hazırlık dönemi ve genelgelerrrrrrrr soru çözüyorumsonrada vatandaşlıktan idare konu çalışacam idareye sizce netteen hangi siteden çalışayım kızlarrrr:44:
Merhaba kızlar, uzun süredir giremedim. Nasılsınız? Çalışmalar nasıl gidiyor? Ben buraya girmediğim gibi 1 aydır hiç kitap açmıyorum, boşladım kpssyi, nasıl toparlayacağımı da bilmiyorumHem kendime kızıyorum, hem de üşengeçlik yapmaktan vazgçmiyorum. Bir türlü motive olamıyorum kpss anlamında çökmüş durumdayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?