2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Asagıda ziyaretci görüyorum gelsenize yaf...İnsan yalnız mı bırakır nan? Nerede gececiler?

Ben yatıyorum kızlar sabah erken kalkıcam...Kütüphaneye gidebilirim belki. İyi geceler, güzel bir calısam günü olsun yarın...

Tatlı rüyalar <3

Size;

[video=youtube;eRFtm90F6AE]http://www.youtube.com/watch?v=eRFtm90F6AE[/video]

Gunaydın canlarm herkese sağlıklı mutlu verimli bir gün diliyorum...

Carpem Duabakm Elifim sorunun(yukarı murat van sorusu) cvbı ve yorumlarınız için tesekkür ederm canlarm..

Dumanım Elifim geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkurler fıstıklarm..elifim rahatszdn inş düzelmişindr bebeğim buarada kayınpederin için Rabbim acil şifalar versn kuzum enkısa zamanda iyileşir inş...

hepinizi opüyorum iyi çalışmalar

CARPEM bu şarkılar adamı mahveder bu tür şarkılardan uzak dur bebeğim..inş herşey yolundadır skntılarn çözüme ulaşıyodr yavrukuşum...

Geçmiş olsun canım...Neyi varmıs? Sen telafi edersin, sıkma canını...

Civciklerin mantıgını ben bir cözemedim gitti.

canım sagolasın, kalbınde pil var o zayıflamış önüne değişmesi gerekıyormus, bırde cıgerleri su toplamış. O kalbini rahatsız ediyor, önce suyu kuratacaklar ondan sonra pil değişecek. Çok korkmuştum ama şimdi iyi çok şükür.

Sagolasın canım. Iyı durumu suan. Ev topluyorum yemek yapıyorum çamaşır vs. Hastaneye gıdip geliyoruz. Bir an önce ders çalışmak istiyorum ama daha çok işlerim var.

Merhaba herkese :)
Ales için bir şey sormam lazım, eğitim bilgilerini güncellemesek sorun olur mu? Sınavda sorun olmaz dediler ama kpss için de gerekli mi acaba?
bende onun sıkıntısındaydım canm ösym yi aradım ales için sıkıntı olmaz ama yinede güncelleyin dediler

geçmiş olsun canım umarım işallah hemen iyileşir

ayyyyyyyyyyy ben geldim sitede sıkıntı çıktı şifre felan derken 2 günden beri giremedim:26: sıkıntı çözülmüş herhalde çok sevindim yuppyyy kızlara kavuştum dedimm
iyi çalışmalar hepinizi öptmm allah ayırmasın bizleri yahuuu
gkgy yeni okudum acil şifala versin çok geçmiş olsun canm

CARPEM bu şarkılar adamı mahveder bu tür şarkılardan uzak dur bebeğim..inş herşey yolundadır skntılarn çözüme ulaşıyodr yavrukuşum...

Ara verince dinliyorum yavru kuşum <3 Yolunda yolunda bir sıkıntı yok simdilik...

Çok gecmis olsun tekrar, acil sifa versin Allah. Esin üzülmüştür epey...Aralarda konu bakmayı ihmal etme gene de. Unutma...

Evet sıkıntı vardı duobak...Biz de seni öptük...

Bir size bakayım dedim, gitmedim bir yere calısıyorum. Devam edicem...Öptüm hepinizi ben de...

Güneş yok kızlar. Gören duyan bilen var mı?

Merhaba kızlar, uzun süredir giremedim. Nasılsınız? Çalışmalar nasıl gidiyor? Ben buraya girmediğim gibi 1 aydır hiç kitap açmıyorum, boşladım kpssyi, nasıl toparlayacağımı da bilmiyorum Hem kendime kızıyorum, hem de üşengeçlik yapmaktan vazgçmiyorum. Bir türlü motive olamıyorum kpss anlamında çökmüş durumdayım.

kurtuluş hazırlık dönemi ve genelgelerrrrrrrr soru çözüyorum sonrada vatandaşlıktan idare konu çalışacamidareye sizce netteen hangi siteden çalışayım kızlarrrr:44:

acilen çalışmalısın kuzum zaman kısalıyorrrr çünküü biryerden başla devamı gelir allah yardımcımız olsun hepimizin

Ayirmasin kuzummmmmm
Sagol bebegim...

kurtuluş hazırlık dönemi ve genelgelerrrrrrrr soru çözüyorum sonrada vatandaşlıktan idare konu çalışacamidareye sizce netteen hangi siteden çalışayım kızlarrrr:44:

Kuzum ihtiyacın faln videosu var ona bak istersen..ben kitaptan calistm not tutarak...

Sonrasında çok pişman olrsn cnm eğer calismana engel olacak büyük bir sorunun yoksa hemen toparlayiver kendini yoksa benm gbi kizinla( yada oglunla) calismak zorunda kalirsn:))ki çok pişmanlık duyuyo insan okadr zamnm varken calismadm simdi ev di çocuktu kocaydi akrabaydi misafirdi komsuydu kafayi yeme derecesine geliyor insan 10 parçaya bölünüyorsn ama yetmiyor..sanirm zaten altyapin var cabuk toparlarsn..
Baslaman dilegiyle:))

Topigin gülleri canlarm bugün yazim noktalama calistm soru cozdm anysdan ilk ünite soru çözümü yaptm.simdi kuzucugu uyutp coğrafyadan 50 soru cozcem tekrar amaçli sonrada mat bakcam biraz..
Herkese iyi calismalar fistiklarm opldnz..

Dumancm sesin cikmiyo yine?? Derslerin arasında mi kayboldn yoksa canimcm???

Kizlar hasta olan arkadasmla gorstm hastaligi daha birinci evredeyms tedavi etki ediyomus doktorların dediğine gore..sesi de çok iyi geliyordu ben de çok mutlu oldm:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…