2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Tamam canım...Aslında iyi oldu bir an önce yazalım, ben de soru sayısı yazmayı bırakmıstım, iyi olacak benim için de.

Haydi bakalım...Pazara yazacagım..

hııımmmmmmmmm anladım canım ha bide bu listeyi haftalık mı yoksa günlük mü yazacaz onu tam kararlaştıralım canım

bende katılmak istiyorummmmmm bence haftalık olsun her pazar yazalım ne dersin

hııımmmmmmmmm anladım canım ha bide bu listeyi haftalık mı yoksa günlük mü yazacaz onu tam kararlaştıralım canım

bende katılmak istiyorummmmmm bence haftalık olsun her pazar yazalım ne dersin
Tabi nasil istersen canim gunluk paylasimda bulunalim yoksa topik amacina ulusamaz motive olmamiz acisindan hirs olsun istiyorum ki bol bol soru cozelim.

canım soru sayılarını önceden çözdüklerimizi de ekliceksek ben saymaya başladım
soru bankalarından kaç test yapmışım bakıyorum bu akşam ancak tarihin yarısını sayabildim 1150 diğer yarısını yarın söylerim artık
günlük kaç tane çözdüğümüzü ekleriz iyi olacak bu tablo kendimizi ölçme imkanı bulucaz

Maasallah canim. Toplamini yazariz say sen.ben silmistim ama eklerim artik.

Günaydın kızlar;

Dün 50 tarih, 45 coğrafya, 35 geo çözdüm. Haftalık bildirmek gerekiyor biliyorum ama buraya yazınca gaza gelirim belki :)

Günaydın kızlar;

Dün 50 tarih, 45 coğrafya, 35 geo çözdüm. Haftalık bildirmek gerekiyor biliyorum ama buraya yazınca gaza gelirim belki :)

sıkıntı yok canım bende senin gibiyim bu ara konuya ağırlık verdim çok soru çözeiyorum o yüzden yazamıyorum bende günlük yazınca gaza gelenlerdenim:)

[video=youtube;CAiOEXvzFC4]http://www.youtube.com/watch?v=CAiOEXvzFC4[/video]

soru çözme arası :)

Ben geldimmm beni de ekleyin beni de ekleyin elfmett :) ben de 201 tane matematik sorusu çözdüm kızlar. Devamı gelecek. Motive amaçlı bence de günlük rapor verelim. Yoksa kaytarabiliriz gibime geldi :/

Evet ben açacaktım canım ama ben ortalardan kaybolunca
Neyse olsun, zaten benim işlerim filan pek belli olmuyor, sizi ihmal etseydim vijdan azabından ölürdüm.
Elfmetcim ne zaman yardıma ihtiyacın olursa seve seve

Bu arada bildirimi pazar mı yapıyoruz şimdi :26: Bi de eski toplamı yazcak mıyız?
Benim bi excell tablom vardı, orda tutuyordum. Ama deneme sınavları filan yok içinde. Buraya koyayım da çekin kulaklarımı, taaa ilk günden bu yana çözdüğüm bütün soru bu kadar

[TD="class: xl65, width: 207"] Matematik
[/TD]
[TD="class: xl66, width: 79"] 150 [/TD]

[TD="class: xl65"] Türkçe [/TD]
[TD="class: xl66"] 335 [/TD]

[TD="class: xl65"] Tarih [/TD]
[TD="class: xl66"] 845 [/TD]

[TD="class: xl65"] Coğrafya [/TD]
[TD="class: xl66"] 300
[/TD]

[TD="class: xl65"] Vatandaşlık
[/TD]
[TD="class: xl66"] 20
[/TD]

[TD="class: xl65"] Çağdaş T Tar. [/TD]
[TD="class: xl66"] 0 [/TD]

[TD="class: xl67"] Genel Toplam
[/TD]
[TD="class: xl68"] 1650 [/TD]

Çooook tembelim, çok

Son düzenleme:
Ben geldimmm beni de ekleyin beni de ekleyin elfmett :) ben de 201 tane matematik sorusu çözdüm kızlar. Devamı gelecek. Motive amaçlı bence de günlük rapor verelim. Yoksa kaytarabiliriz gibime geldi :/

tamam can. bende senin durumdayım :)

öncekileri de ekleyeceğim, hatta sayfa başına açıklama yapıyım bari :) ben bu aralar konuya ağırlık verdim çok soru çözemiyorum, ayrıca denemeleri bende saymadım, sonuçta onlarda soru saymak lazım
yada deneme diye başlık eklesem mi kaç denemeye girdiğimizi yada çözdüğümüzü, nasıl fikir ?

Aaa evet çok iyi olur canım, sınava kadar kaç deneme olduğumuzu da eklemiş oluruz.
Sadece deneme tablosu olabilir kuzum, tabi sana zahmet olmazsa

Canım eğer en baştan itibaren ekleyeceksen ben de söyleyeyim eski soru sayılarımı :)
Tarih : 665
Matematik : 2147 + 201 = 2348
Türkçe : 96
Bu arada matematikten 2147 onceden çözdüklerim. 201 ise bu haftaya dahil haberin olsun :)
Ben daha hiç deneme yapmadım kendime. Çünkü coğrafya ve vatandaşlığa hiç başlamadım. Kokuyorum deneme yapmaya bence hani isimlerimiz var ya sayfa başında hemen isimlerimizin yanına kaç deneme olduğumuz yazılabilir?

Son düzenleme:
Aaa evet çok iyi olur canım, sınava kadar kaç deneme olduğumuzu da eklemiş oluruz.
Sadece deneme tablosu olabilir kuzum, tabi sana zahmet olmazsa
Bu arada hoş geldin canım :) çok özlettin kendini. Bi daha böyle uzun süreli gitme olur mu :)

öneriler üzerine tablo yenilendi :) deneme kısmı ve kitap okuma kısmı da eklenmiş bulunuyor önceki soru sayınızı yazarsanız listeye eklenecektir. sevgiyle kalınn

Canım sıkıntı degil önemli olan artık bir soru sayısı topigimizin de oldugu...

Elfmet üşenmedim ve oturup soyu sayımı hesapladım etrafım kitap dolu su an Keske bırakmasaymısım saymayı.

Tarih; 1967
Matematik; 845
Geometri; 460

Total==3272

(Vatandaslıktan denemeler dısında soru cözmedim, okudum ve video izledim sadece. Türkceye de sözel mantıkla bu hafta basladım. Cografya henüz calısmadım hic)

Kitap sayım; 1,5 Hangi dünya düzenini okudum. Su an Nutugu okuyorum bitirince 2 olacak, peşine İşgal ve Direnise baslayacagım, yani kafa dagıtıcı bir sey okumaya karar vermezsem elbet).

Deneme sayım; 3 (İlk denemeyi kacırdım)

Bu arada hoş geldin canım :) çok özlettin kendini. Bi daha böyle uzun süreli gitme olur mu :)

Pnr_cım çok teşekkür ederim. Ben de sizi çok özledim İnşallah buralardayım artık. Sen nasıl oldun canım, hastaydın en son diye hatırlıyorum, rahatladın mı biraz ?

öneriler üzerine tablo yenilendi :) deneme kısmı ve kitap okuma kısmı da eklenmiş bulunuyor önceki soru sayınızı yazarsanız listeye eklenecektir. sevgiyle kalınn

Ellerine sağlıık güzel arkadaşım, önceki soru sayımı utanarak yazmıştım. Bana bi daha bu acıyı yaşatma Elfmetiiim

Aayyy maşallah, süphanallah
Bu ne len, bi de beni ye üstüne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…