2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
beyaz kalem 3. Türkiye geneli canım desteğin için teşekkür ederim çok saol sınavın cevaplarına bakmıştım ama daha analizini yeni yeni yapıyorum:18::18:

Beyaz kalemin denemeleri zor oluyo cnm emn ol herkes zorlanmstr sadce sen degl..ama kaliteli bi yayn bende soru bankasni cozyrm dedgn gbi okadr calismama ragmen diger yayinlara oranla onda daha cok yanlsm cikio ama biz biraz acele edyrz daha yerine otrmadi konular dedgm gbi zamanmz var ve oturacak inss .. Zorlayci sorulari paylas istersen nerde takilmssn beraber bakalm topik olark cunku genelde ayni yerde takiliyorz hep.bizm icnde faydali olr..

İyi gec arkadaslar bugun ders anlamnda pekbisey yaptm denemez ailemle vakt gecrdm ama yinede bildrimimi yapiym enazndan 150sinirina sadk kaldm:)
cografya konu tekrari ve 150soru cozm..hepnze iyi clsmalar canlar opldnz..

teşekkür ettim kızlar

Günaydın güzeller.

İlk soru bildirimin rezil bir skorla yapıyorum, bu hafta sonunculuğa talibim.

171 mat.
67 Sözel Mantık
51 vatandaşlık
221 Tarih
60 coğrafya
Toplam 570

günaydın arkadaşlar

iyi başladığım haftayı tökezleyerek bitirdim :26:

361 Coğrafya
236 Tarih
240 Vatandaşlık
80 Türkçe
30 Matematik

toplam= 947 soru

Günaydın canlarım, yol arkadaşlarım

Canım merhaba, teşekkür ederim desteğin için. Dün biraz daha toparladım sayılır. Senin süpürge olayı da iyiymiş, Kıyamam kuzuuuum. Ev, çoluk çocuk, sizin iş daha zor vallahi. Allah emeklerimizi boşa çıkarmasın tatlım.

Kızlar dün bütün gün sıfır soru !!!!!

Tamam benim de canım biraz sıkkın bazı meselelere, ama bu kadar bırakmamam gerekiyordu, hem de bugün de canım hiiiç çalışmak istemiyor, öyle oturuyorum...

Ebiissss, Elif Size de mi bulaştırdık

Sağol Zeytinciğim, iyi ki varsınız. Vallahi nasıl stres, nasıl koşturma anlatamam. Rabbim şurdan kurtulmayı nasip etsin inşallah.
Senin de şu iş olayı bi çözülseydi canımm ya, nisan sonu mu bitiyordu sözleşme. Neyse en azından sınava kadar rahat edersin

Canım senin düşük performansın bile bana 5 kat fark atıyor
Hiç üzme kendini, başaracağına inanıyorum.

İyiyim canım bir sıkıntı yok sükür...<3

Carpem, ne oldu nan. Bişi mi kaçırdım, ala alaaaa :44:
Kuzu bu arada artık ben de yeniden
Kendime çok kızıyorum ama napiyim, ölcem yoksa stresten.

İyi gec arkadaslar bugun ders anlamnda pekbisey yaptm denemez ailemle vakt gecrdm ama yinede bildrimimi yapiym enazndan 150sinirina sadk kaldm:)
cografya konu tekrari ve 150soru cozm..hepnze iyi clsmalar canlar opldnz..

Hepinize başarılar arkadaşlar. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın.
Şu tembel arkadaşınıza da biraz çalışma gücü, şevki versin inşallah :18:

Veee en kötü haftamı bildiriyorum.

Çok hevesle başladığım, ama saçma sapan işler ve yorgunluklar yüzünden sürünerek uyuduğum günlerin ardından,

Sadece;
Vatandaşlık 110
Coğrafya 20
Matematik 40

Toplam; 170

Arkadaşlar kendimi suçlu hissediyorum, çok da vijdan azabı çekiyorum. Ama inanın hiç fırsatım olmadı, üstelik öyle yorgun geçti ki son günler, saatlerde ortalık yerlerde uyuyup kaldığım günler oldu. Bu soruları da dün çözdüm

güneşciğim mart 31 de son
aslında iyi olucak biraz toparlarım ondan sonra
darısı başına
bu hafta pek iyi geçmedi benim içinde
80 türkçe
345 vat.
265 tarih
toplam 690

kızlar sınav yayınlarının vatandaşlık soruları baya zorlayıcı
beyaz kalem cahide bolat sorularıda zordu önerebileceğim kitaplar arasındalar bunlara yeni başladım

Bende bildirim yapiyim

Tarih:588
Mat:40
Geo:36

Toplam:664

İnsallah bu hafta daha verimli gecer

Gunaydnnn canparelerm bende bildirimi yapiym..sizlerle gecrdgm motive ve destek dolu 6 gunun toplamnda:
Tarih:693
Cog:450
Any:332
Turk:130
Mat:40
Toplamda 1645 soru
Simdi yavastan benm sari civcivi ogle uykusuna yatrp calismaya baslaym herkese bol soru cozmeli, konu calismali,calisma azminin doruklara cikacagi,sorunsuz ve mutlu bir hafta diliyorm canlar Allah zihn acikligi versn...

Cografya 329
Türkce 58
Matematik 102
Tarih 110

Total=599

Simdi alıntılarıma bakayım <3

Son düzenleme:

Yavru o kadar sık ufak tefek seylere canım sıkılıyor ki, unuttum bile ne oldugunu

Bu arada yapmasan iyiydi, ama seni rahatlatacaksa yap Bunu. Kötü şekilde teşvik ediyorum, farkındayım...Bagımlı olacak sekilde içme ama...

Canım beyaz kalemin tek satıyorlar mı vatandaslıgını?

Ben de uzman kariyerin cografyasını cok begenmistim, sorunun cözümünü en ince detaya kadar anlatıyor, ve dershaneye gitmeyen biri için bulunmaz hint kuması, uzmanın cözümlü soru bankaları...O yüzden vatandaslıgını da aldım.

Bu arada Duobak ; bunlar pegem'in denemesinden.

Angel rica ederim, bu denemede batırsam da matematigim iyi sayılır, baska soruların varsa yaz, rast gelirsem cözerim mutlaka.

Görmezsin diye bu sekilde de yazim, deneme güncelleri dediklerim pegemin.

Canım cok soru cözmek mühim degil...Konuyu kavramadıktan sonra, cözdügün 100 soruda 40 yanlısın cıkıyorsa, dönüp tekrar ayrıntılı konu calısıyorsun. Daha cok vakit kaybı olur. Moralini bozma, benim de o kadar iyi degil...Bir de konularımız bitmedi, o yüzden bilmedigimiz konudan dogru soru yapmamız mümkün degil...Bildigin konulardan dogru yapıyorsan tamamdır, bu haftaki deneme benim de epey kötüydü.

Bebekim bu haftanın birincisi sen gibi görünüyorsun <3

Tebrik ederim kuşum... Boncuk koyayım nazar degmesin.

herkese öncellikle günaydınnnn kızlarrr ve iyi hafta olur işallah:)
bu haftaki soru sayılarım:)
matematik:455
tarih:360
:anayasa:30
türkçe:190
coğrafya:415
toplam:1450
herkese kolay gelsin

Kızlar merhaba yine sorularım ve ben sizlerleyiz bu sefer konu kesir problemleri çözemedim ben:26: sorumu paylaşıyorum

1)-Su dolu bir bidonun ağırlığı x kg dır.Suyun 1/3 ü döküldüğünde ağırlığı y kg oluyor.
Buna göre,boş bidonun ağırlığı kaç kg dır? cevap:3y-2x miş. ama nsl?:26:

2)-Bir kitaplıktaki raflara,bu kitapların 1/3 ü kadar daha kitap ekleniyor.Sonra bu kitapların arasından 8 Matematik kitabı çıkarılıyor.
Geriye 48 tane kitap kaldığına göre.ilk durumda kitaplıkta kaç kitap vardır? cevap:42

Kızlar ben geldiimmm yeni topiğimize
Herşeyiyle resetlenmiş bir PammukŞekeriniz var artıkın
Ben de dün akşam soru sayımı yazacaktım ama fırsat bulamadım, şimdi yazayım bari. Toplamda 1853 soru çözmüşüm. Ama ben siz gibi ders ders hesaplamadım malesef.:26: Her dersten çözmeye çalıştım bu hafta. Bundan sonra ben de sizin gibi ders ders not ederim.

Bu arada ihtiyaç'ın tg 4 denemesine giren var mı kızlar? Bir kaç sorum olacak da.
Hepinizi çok seviyor ve de öpüyorummm..
İyi çalışmalar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…