evet canım cevap 15 ben çözememiştim çözümünü anlatırmısın diyecektim sağolsun puffitt anlatmış..Canim cevap 15 mi???
Sepet sayısıına x dersek,
10x+6= (x-2).12
buradan 15 çıkıyor
Sepet sayısı m olsun.
Denklem;
10m+6=12(m-2)
m=15 geliyor.
Kızlar, bugün biraz islerim vardı; onları hallettim. Biraz Türkce sorusu çözebildim sabah sadece, simdi Türkceden devam edecegim. Canım sıkkın biraz, evde sıkıntı yasadım aksam. Biraz bir şeylere bakıp çalışacağım. Aklımda bir fikir var: Bundan sonra buraya yazarken yazım yanlışlarına ve noktalama işaretlerine dikkat edelim. Yazım yanlışı yapılan kelimeleri kullanalım bol bol Çok üstünkörü dikkat ediyordum, iyi bir fikir gibi geldi, diyeyim dedim. Nasılsa yazıyoruz buraya,en çok hata yapılan konular bunlar. Uygulamalı öğrenmiş oluruz.
Hadi kolay gelsin, Allah sabır versin hepimize.
Canim g.k gy. Set almaya karar verdim konu anlatimli yalniz ihtiyac mi pegem mi yoksa yediiklim mi alayim hangisi sizce daha cok tutuluyo ayrica aof sinavina son hafta nasil calisiyosub ingilizcede var
evet canım cevap 15 ben çözememiştim çözümünü anlatırmısın diyecektim sağolsun puffitt anlatmış..
canım çok teşekkür ederimbikaç tane daha var :26::26: çözebilir misin?
Belirli sayıdaki kitaplar bir kitaplığın raflarına dizilmek isteniyor.Kitaplar raflara 8 erli dizildiğinde 4 kitap artıyor,10 arlı dizildiğinde 2 raf boş kalıyor.
Buna göre,bu kitaplıkta kaç kitap vardır?
Ali misketlerini arkadaşlarıyla eşit paylaşırsa her birine onbirer misket düşüyor.Eğer arkadaşlarına yedişer tane misket verirse,kendisine 23 misket kalıyor.
Buna göre.Ali'nin en başta toplam kaç misketi vardır?
Belirli bir miktar para 4 kişiye paylaştırılırsa kişi başına a lira,5 kişiye paylaştırılırsa kişi başına(a-8) lira pay düşmektedir.
Bu para 8 kişiye paylaştırılırsa,kişi başına kaç lira düşer.
Rica yavru <3
1. c=8
M=RAF SAYISI
denklem; 8m-4=10(m-2) m=8
2. c=44
m=alinin arkadas sayısı (m+1)=ali ve arkadasları
11(m+1)=7m+23
m=3
toplam= 11(m+1)=11(3+1)=44
3. c=5
4a=5(a-8)
a=40 geldi
40/8=5
dogrudur umarım.
Dershane denemesinden günceller;
1.G8 ülkelerinden degildir hangisi? İngiltere, İtalya, İsviçre, Almanya, Japonya
2.2013 Satranc Olimpiyatları İstanbul'da düzenlenmiştir.
3.2013 Arap turizm baskenti secilen ilimiz Bursa.
4.İlk Türk ana muharebe tankının adı Altay.
5.66. Cannes Film Festivalinde altın palmiye ödülünü alan film Blue is the warmest color.
6.Unesco'nun vefatı öncesinde ''yasayan insan efsanesi'' olarak ilan ettigi Türk halk müzigi sanatcısı Neset Ertas.
1. soru yanlış olmuş onu ben sonradan çözdüm
8x+4=(x-2).10
buradan x=12 gelir.
x'i yerine yazdığımız zaman 8.12+4=100 ya da (12-10).10=100 cevap 100
2.soru doğru sonuç 44'müş.
3.soru 20 olacakmış ama ben çözemedim teşekkür ederim öpüldün
1. soru yanlış olmuş onu ben sonradan çözdüm
8x+4=(x-2).10
buradan x=12 gelir.
x'i yerine yazdığımız zaman 8.12+4=100 ya da (12-10).10=100 cevap 100
2.soru doğru sonuç 44'müş.
3.soru 20 olacakmış ama ben çözemedim teşekkür ederim öpüldün
Bunları günceller topiğinde de paylaşır mısın?
1.G8 ülkelerinden degildir hangisi? İngiltere, İtalya, İsviçre, Almanya, Japonya
5.66. Cannes Film Festivalinde altın palmiye ödülünü alan film Blue is the warmest color.
6.Unesco'nun vefatı öncesinde ''yasayan insan efsanesi'' olarak ilan ettigi Türk halk müzigi sanatcısı Neset Ertas.
Saolasn kuzumm paylastgn bilgiler icn..sennde hic tadin tuzun yok sankimm Carpem iki gundr toparlayamadn kendni ins onemli bisey yoktr canim benm dikkat et kendne...
paylaylaşımın içinde teşekkürler canımcarpem canm bu hangi yayınn denemesi
kızlar nerdesiniz yahuuuu kimseçikler yok bugün benm sınavm vardı ve berbattı yani olmaz dedim moralim çok bozuk kendi kendime bu kadar çalışıyosun ne den olmuyor diyorum offffffffffffffffffffffffffffffffffff çok bunalımlardayım.
Hangi yayinin denemesydi cnm? cok mu fazla yanlisnyanlislarn bir derste mi yognlasiyo yoksa genel mi?? bence denemenn bi analizni yap ve yanlislarnin uzerine git hemn moralini bozma daha vaktmz var cnm benm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?