2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Benim okulda bugün dersim vardı beynim çatlamak üzere. Dersten sonra yemekhanede yemek yedim sonra kütüphaneye kapandım. Osmanlı gerileme dönemini çalışıyorum. Malum yazarak çalışıyorum bir de sadce az önce tarihe ara verdiğimde matematikten yüzde kar zarar faiz problemlerinin olduğu 20 soruluk bi test çözdüm o kadar. Problemlerden karışım ile hareket işçi havuz kalmış oldu. Türkçe sözcük anlam cümle anlam falan bitti zaten dilbilgisi kısmındayım. Vatandaşlık ve coğrafyaya henüz başlamadım matematik bitmek üzere o bitsin o zaman başlayacağım. Kızlar konu olarak sizler ne haldesiniz? Bitirdiniz mi de bu kadar soru çözebiliyorsunuz yoksa bildiklerinizden mi çözüyorsunuz? Çok geri miyim dersiniz konulardan

10 - 16 ŞUBAT HAFTASI DERECELERİMİZ....

1. duobak________________ 1210
2. pnr_ _________________ 896
3. carpe__diem ___________ 895

4. ebisssss _______________ 825
5. elfmet _________________ 810
6. _zeytin_ _______________ 800
7. guness ________________ 492
8. ilkay10 _________________ 377

Şampiyon olan arkadaşlarımı tebrik ediyorum :13::13:

bu haftaki halime bakın bugün yine iyi çalıştım ama uykum geldi şimdi de :26: hormonlarım beni ele geçirdi :18:

teşekkür ederimmmmm:)

listemiz güncellenmiştir, bu günkü görevim tamamlandı :)) kızlar yorumlarınızı okoyamadım ama bir daha ki derse ara vermem de okuyacağım, görüşmek üzere

İlkaycım önceki haftalardan topluyorsun zaten, üzülme. Bu hafta toparlarsın inşallah.
Vatandaşlık konusunda Uzman Kariyerin Öğreten Soru bankasını kesinlikle tavsiye ediyorum canım. Hatta önceden kitapçıda bi inceleme fırsatın olursa kesinlikle hak veririrsin.

Maşallah Elifim, haftaya daha iyi olur inşallah.

Kizlar mrb...
Bende lisyeye girmek istiyorum ama gecen haftanin sorularini toplamadim karisik cozdum ama bayada cozmustum aktif bi hafta gecirdim
artik bugunden itibaren tum sorulari tamamen toplayip hafyaya bildiriyim insallah

Hoşgeldin aramıza canım

Zeytincim haftalık bildiriminde iyi maşallah Daha iyi olur inşallah.
Vatandaşlık aslında çok da sıkıcı değilmiş canım, Teoremi bilmiyorum ama çok zorda kalırsan Uzman Kariyeri tavsiye ederim. Vaktim kalırsa ben tarihini de alcam inşallah

bende geldimmmm
matematik:385
tarih:400
anayasa:100
türkçe:150
geometri :10
coğrafya:165
toplam: 1210 soru ayrıyeten tarih coğrafya anayasa matematikten konu çalıştım gelecek hafta daha ii olur işallahhhh:)

Maşallah canım, tebrikler.

Yavrum hemen yazıyorum...

Tarih=330
Cografya=450
Türkçe =115

Total=895

Carpem maşallah, tebrikler..

Ben de 119 çözmüşüm, devam ediyorum. eve gidince de çözerim herhalde :)

Ebissciiim, ben senin de Ankara'da olduğunu unutmuşum tatlım afedersin
Çarşamba günü aynı şehirdeydik o vakit

Maşallah canım, ofiste bu kadar çalıştıysan bu gece 250 yi geçirsin inşallah

Pnrcım ben de henüz konu çalışıyorum, o yüzden 100 soruyu bile zorla yapıyorum aslına bakarsan. Günlük min. bir ünite bitirmeye çalışıyorum. 150 soru filan yaptığımda benim için büyük başarı oluyor

Maşallah süphanallah, tebrik ediyorum bütün arkadaşları. Yine sondan ikinci oldum, makus kaderim

Allahın izniyle bu hafta ben de çok iddialıyım arkadaşlar, Rabbim utandırmasın bizi.

Hepinizi öperim kocaman

Ellerine sağlık Elifim

Günesscim, ay çok güzel gel gel tatlım, programın nasıl acaba keşke görüşebilsek

Elifim mesajını telden görmüştüm yazdığın gün, gelebilecek olsaydım muhakkak iletişime geçecektim. Ama Amasyadan o tarafa geçmedim canım, ailemi görünce salıverdim herşeyi.

Bu aralar hayırlı işler olabilir gibi gibi, tekrar gelbilirim gibi gibi. Gelirsem kesin seni görmek isterim

teşekkür ederimmmmm:)

Tebrikler :)

Güneşcim hoşgeldin. Ben de Uzman Kariyer'in anayasa kitabını aldım. Ben de kesinlikle tavsiye ederim kızlar. Hem kısa kısa notlar var, hem de çözümlü sorularla güzel anlatıyor.
Yok kuzum 119da kaldım yaa, inşallah eve gidince devam ederim artık.

Hayırlı iş derken?? Seninle alakalı mı acep?

Hoşbuldum Ebissscim, güle güle kullan canım. Ben çok faydasını gördüm. Bazı soruları bi anlatmış 1 sayfa

Evet Ebisssscim benimle ilgili hayırlı iş Bi tane aday adayı vardı, Ankara'da çalışıyormuş. Ne zamandır ailesi çağırın gelsin diye baskı kuruyorlardı bizimkilere, bu gittiğimde artık davet ettik. Çocuk da hemen o gün atlamış gelmiş Ankara'dan. Daha önce görmüştük birbirimizi ama uzaktan. Öyle görüştük konuştuk, telefon numaralarımız filan aldık. Sempatik, kültürlü bi çocuk Ailesi bizimkilerle tanışıyor, çocuk Ankara'da yalnız yaşıyormuş. Arada annesiyle babası yanına gidiyormuş. Asıl bomba da Memuuuuuuuur

2-3 kez telde görüştük bakalım, nasıl olur bilmiyorum ama

aaa hayırlısı tatlım, ay çok sevinirim hayırlı işlere evliilikte keramet varmış :))) sende katıl bizim kervanımıza bakalım... bu arada başka bi hayırlı haberini daha bekliyorum ben yani, sana bişey yollayacaktım ya !!! :))

canım ben konu olarak; coğrafyayı bitirdim, tarihte TBMM ye kadar geldim ama 19.yy dan başlayarak tekrar etmem lazım, vatandaşlıkta hala ilk konudayım, dersanede daha ilerde işliyoruz :) türkçe dil bilgisi ve anlatım bozuklukları hari. hep bitti. geometri derslerine girmemiştim dersanede bitirmek üzereler, ben 1.konusunu bitirmiştim sadece,ama geometri çalışmaya tekrardan karar verdim.
matematik problemlere gececeğiz ama benim pek matım iyi değil soru çözüyorum takılınca sıkılıyorum ( ama yapmam lazım.
bende durumlar böyle canım, birde konuyu bitirince hemen geçmiyorum bol soru çözüyorum, arada tekrar mahiyetli sorular çözüyorum, öyle.

bu haftaki halime bakın bugün yine iyi çalıştım ama uykum geldi şimdi de :26: hormonlarım beni ele geçirdi :18:

tatlı şeyler bunlar canım yerinde olmak isteyen bir çok kadın var şuan, inşallah kpss ye etkilemez bebişin sanada uğur getirir.

bende bu hafta çok iddalıyım gunesscim dereceye sondanda olsa giriyodum, bu hafta çok çok çalışcam
İyi gidiyoruz genel anlamda, listeyi hazırlarken çok mutlu oldum gerçekten

süper bir haber heee... :)) bu arada anayasada bende de uzmankariyerin fasikül seti var o da güzel, onu almasam öğreteninden de alırdım hee :)

kızlar ben bugün vatandaşlıktan, 85 civarı soru çözdüm, ama çok şükür şu ilk konuyu kavrıyor gibiyim, ama hala vatandaşlık ilk konudan ne kadar test varsa çözmeyi planlıyorum, iyice otursun kafama , otursunda hiç gitmesin

tatlı şeyler bunlar canım yerinde olmak isteyen bir çok kadın var şuan, inşallah kpss ye etkilemez bebişin sanada uğur getirir.

şuan çektiğim kasık ağrılarımdan ve bel ağrılarımdan dolayı çok mutluyum zaten canım

kızlar ben bugün iyi çalıştım 361 coğrafya sorusu çözdüm bugün itibariyle coğrafyada bitmiş oldu sıra geldi vatandaşlığa :18: şimdi hazır eşim maç izliyorken "islamiyet öncesi türk tarihi" tekrarı yapacağım, sonra da tatlı yapmam lazım yarın misafirlerim var akşama

Son düzenleyen: Moderatör:

maşallah canım, GS maçını izleyecek eşin sanırım :) bende gideceğim odamma birazdan. çok çalışmam lazım çok, yarın dersane de var dersane olunca çok soru çözemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…