2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Yavru böyle yazıyorlar yazıyorlar zati...Ama net bir sey yok...

Allah'ım acıklansın bir an önce 31'i gecesi yatamam herhalde ben heyecandan..Cok yerde gördüm ben de 1'i diye...

Kızlar merhaba, buraya giren pek fazla kişi yok sanırım ama yine de sorayım :)

Hani biz 5 temmuz 2014te gk gy sınavına girmiştik ya onun tercih kılavuzu ne zaman açıklanck bilen var mı yaa catlıycm . Allah rızası için biri bilgi versin . Bir an önce çalışmaya başlamam lazım benim

tercih klavuzunu bilmiyorum ama atamalar kasımda
ösym nin sitesine girersen görebilirisn
orda yazıyor tercihin kaçında başladığı 11. ay bi şeydi unuttum şu an
bir an önce derken aciliyetin nedir başka iş mi var
eğer varsa çalış bir kaç ay daha kasıma çok var bi de sonuçlardı bilmem neydi baya uzar
kaç aldın bölüm ne?

Aciliyet derken 1 evladım var çalışmam lazım. Kpss atamaları olck diye bekliyorum. P3 puanıyla tercih yapçm. Puanım 72 yine de belediye4 ptt falan yazcm bana uygun yerleri.. Eğer istediğim yerler olmazsa da özel sektörden devam edicem tekrardan :) bu arada cvp için teşekkürler. Ösym nin sitesine bakçm. Gerçi daha önceden de bakıyordum ama kpss tercihleriyle alakalı bir şey açıklanmamıştı

Bu arada ben marmara üniv. İşletme bölümü mezunuyum :)

70 barajını geçmişsinz adliyeye gardiyanlığa falan başvurun bence
bende 72 aldım ama gelmez o puanla kapatan bir yer görmedim ben
şimdiden güzel bir iş varsa özelde değerlendirin bir kaç ay açıkta kalmayın hemde kpss olmazsa boşta kalmış olmazsınız fırsatları kaçırdım diye üzülmeyin
yaş kaçtı?
alandan kaç aldınız girdiniz mi?
kaçıncı girişiniz bi de??

Ben şuan 26 yaşımdayım ilk kez girdim kpss ye. Okuldan 2011 yılında mezun olmuştum daha sonra 2 sene civarı özel sektörde çalıştım bu arada geçen sene evlendim bu sene bir kızım oldu :) şimdi onun için çalışmak istiyorum . Devleti bu yüzden düşündüm. Özel sektörün çalışma şartları çalışma saatleri insan gibi olmuyor bazen. Bu arada henüz özelden iş bakmadım hiç ilk önce yerleştirilmeyi bekliyim diyorum. Bebeğim de çok küçük 3 buçuk aylık daha :) aa bu arada p3 puanıyla tercih yapmak için baraj 60 değil mi kuzenim de 64 aldı o da tercih yapabilecek diye biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…