anladım canım
peki sen neden halk bankası sınavına girmiyorsun o da iyi değil mi senin için ?
Kalp kalbe karsiymis Carpem kacgundr topige giriymde kizcelerime bi bakym diodm simdi girebldm,yeni Isn hyrli olan kuzm bi yerden başlamak gerekio iyi yapmissn yoksa çok kotu boşluğa düşer sennkine sarardn:)hakkında hyrlisi olr inş findgm yasamak istedgn Şehr neresymis bakiim birzamnlar benmde öyle hayallerim vardi hey gidi günler neydi o gençlik caglari:)Allah a sukr istedgm herşeyi esimle birlikte gerceklestrme sansini yakaladm darisi sana sevdgnle birlikte inş..
Elifmmmmmmm kuzummmm çok merak ettm seni iysn Allah a sukr hosgeldn yavrukusm bazi saglk sorunlari yasamssn gecms olsn enkisa zamanda duzelrsn inş fistgm bundan sonra daha sk gorsrz inş.
Duabakm minigmzn cinsiyeti belli olnca hbr ver bebegm buarada o boşluk herkeste var bende kizima sardm tuvalet egtmine basladk biraz çetin geçiyor ama alstk gbi hayrlsi..
Dumanm kizcem nerelerdesn bacimmmm döndün mu evine memlekettemsn hala??
Helenacim msjini alnti yapamadm buradan cvp yazyrm kuzum özel sektör istemyrm esimde çok taraftar degl kamu olursa iyi olcak bakalm bekleyip gorcez cnm.
Lilrubacm sende snvdan dertlisn herhalde cnm ama yapacak bisey yok geçti gitti artık kendimizi toparlamamz gerekii yetrnce hayatmzi etkiledi snv bundan sonrasi icn hayatlarmz daha güzel olur ins
Kizcelerm.ziraat alim yapcakmis ilani bi inceleyin başvuru yapin derm şimdilik benden bu kadar hepinizi optm yavrukuslarm..
Kızlar acil bakın gözünüzü sevim...
Halk bankası sınavı icin calısmak istedigimiz sehri degistirebiliyor muyuz acaba? Ne yapmak lazım? Merkez İstanbul imiş...Basvuru süresi bitti ama Merkeze ya da Anadolu Üniversitesine basvurarak degistirme sansımız var mıdir acaba? Siteden bir zıkkım olmuyor aday bilgilerim gözüküyor sadece...
Canim bankayi yada aof yi arasan yada bankaya gidip bilgi alsan olmamii
senin bölüm neydi canım ya hep unutuyorum
ben okurken hatta sınava kadar illede kpss diyenlere çok sinir olurdum ne yani her şey devlet mi gir özelde çalış diye.
daha önce özelde iş tecrübemde olmuştu
ama okul bitince ki benmde özelde çalışabilecek alanım yok mecbur kpss
ya işe alıyorlar hemen sorun değilde her şey satış üzerine özelde
kuzumm napıyosunn özledim sizi hee,kızlar bayadan belli giremedimm
carpem yeni işin hayırlı olsun kuzummm
sınav bitince bir boşluğa düştümm sizdede öyledir eminimm
artık televizyona sardımmmmm
Sen de cok eziyetlenmissin...
Canım tartısıp tartısıp barısıyoruz zaten, rutinimiz böyle. :) Barıstık...
Sag ol yavru kusum...
Gygk nerde?? Ses ver nan...
bebeğim, nerden buldun aöf videolarını. bende ders çalışasım yok ama video izlerim belkim. bu arada aöf çok zor sormuyor, belli başlı tanımları bil. çıkmış sorulardan da bir göz at derim bebeğim.Kalp kalbe karsiymis Carpem kacgundr topige giriymde kizcelerime bi bakym diodm simdi girebldm,yeni Isn hyrli olan kuzm bi yerden başlamak gerekio iyi yapmissn yoksa çok kotu boşluğa düşer sennkine sarardn:)hakkında hyrlisi olr inş findgm yasamak istedgn Şehr neresymis bakiim birzamnlar benmde öyle hayallerim vardi hey gidi günler neydi o gençlik caglari:)Allah a sukr istedgm herşeyi esimle birlikte gerceklestrme sansini yakaladm darisi sana sevdgnle birlikte inş..
Elifmmmmmmm kuzummmm çok merak ettm seni iysn Allah a sukr hosgeldn yavrukusm bazi saglk sorunlari yasamssn gecms olsn enkisa zamanda duzelrsn inş fistgm bundan sonra daha sk gorsrz inş.
Duabakm minigmzn cinsiyeti belli olnca hbr ver bebegm buarada o boşluk herkeste var bende kizima sardm tuvalet egtmine basladk biraz çetin geçiyor ama alstk gbi hayrlsi..
Helenacim msjini alnti yapamadm buradan cvp yazyrm kuzum özel sektör istemyrm esimde çok taraftar degl kamu olursa iyi olcak bakalm bekleyip gorcez cnm.
Lilrubacm sende snvdan dertlisn herhalde cnm ama yapacak bisey yok geçti gitti artık kendimizi toparlamamz gerekii yetrnce hayatmzi etkiledi snv bundan sonrasi icn hayatlarmz daha güzel olur ins
Kizcelerm.ziraat alim yapcakmis ilani bi inceleyin başvuru yapin derm şimdilik benden bu kadar hepinizi optm yavrukuslarm..
canım aöf yi ara oradan yardımcı olurlar.Hos geldin...
Akdeniiz kıyısı bir yer yazdım canım calısmak istedigim yere banka icin. Sınav merkezini de ankara sectim.
Sarmak icin bos kalmak gerekmiyor can, tartısıyoruz zaten hep. Sabahtan beri sesi cıkmıyor, tartısmıstık. Aklım onda calısmaya calısıyorum, bugün tek izin günüm mecbur calısacagım ders ama. 2013 faliyet raporundan notlar alıyorum simdi, 350 sayfatarih de calısmayı planlıyorum. Acık ögretimin videolarını buldum, alan icin de onları izleyip not alacagım sonrasında...İngilizceden de defterim var iki tane onlara bakacagım...Yanarım yanarım da bu sene yds'den 73 aldım..Bosa gidecek nalet...Ah kpss ah..
Hava da bir sıcak daraldım...Müzik actım calısmaya calısıyorum bakalım..
Kızlar acil bakın gözünüzü sevim...
Halk bankası sınavı icin calısmak istedigimiz sehri degistirebiliyor muyuz acaba? Ne yapmak lazım? Merkez İstanbul imiş...Basvuru süresi bitti ama Merkeze ya da Anadolu Üniversitesine basvurarak degistirme sansımız var mıdir acaba? Siteden bir zıkkım olmuyor aday bilgilerim gözüküyor sadece...
Kuzum biz.şuan.dogu gorevndeyz.esimn isi nedenyle ve burada halkbankin snv merkezi yok ankaraya gelmem gerekecek snv icn onuda goze almadm ama ziraatn snv merkezi varmis bulndgm şehirde ona basvurcam siz de basvurn.kismetmz nerde bilemeyiz..
canım benm okuduğum kadarıyla bir daha değişme olmuyor yazıyordu bilgilerdeKızlar acil bakın gözünüzü sevim...
bende öptüm canımKizlarr herkes iyidir insallah ozlemisim buraya yazmayi.
Carpem yeni isin hayirli olsun caaannn
Gkgy bacimmmm ozledim yaaaaa aile gibi olmustuk burda geldim evimdeyim cooook sicakkkkk buralar. Halk bank basvuru yaptim ziraatede yapcam ins hayirlisi bakalim bu arada yavruyu bezden cikarmissin hadi gecmis olsun yinede takildigin yer olursa yardimci olurum bu tikir tikir soru cozmeye benzemez:))))) kolay gelsin tatlim öp boncugumu
Duobak bebis nasil kuzuu yormuyo ins seni
Helena zeytin adige lilruba elfmet sizleride cooook optum kuzular
bizde seni özledikk kuzuuu şu sıralar pek giremiyorummmmuhasebe okudum ben 2 yıllık, sonra işletmeyle 4 e tamamladım can. işletme mezunu olmuş oluyorum yani :) önemli değil, olur öyle
kuzumm napıyosunn özledim sizi hee,
bu arada bende de bir boşluk oluştu, kitap okuyorum, temizlik yapıyorum, tv seyrediyorum, spor yapamıyorum ramazandan ötürü :))
canım, yaşadıklarım beni çok güçlü kıldı. hani pişman değilim çalıştığıma, zaten kendi isteğimle çalıştım,ailem hiç bişey dememişti, çok kısmetler olunca da evlenmemek için okuumayı .tercih ettim, şimdi de kpss derdim yokken öyle oldu. herşey kısmet. kader, şuanki yaşantımı hayal etmemiştim, ama çok mutluyum.
olsun canım tartışmak iyidir, daha sağlam seversiniz ve bağlanırsınız birbirinize :))
bu arada GK GY nerelerde gerçekten bende özledim, bi haber versinn.
Kalp kalbe karsiymis Carpem kacgundr topige giriymde kizcelerime bi bakym diodm simdi girebldm,yeni Isn hyrli olan kuzm bi yerden başlamak gerekio iyi yapmissn yoksa çok kotu boşluğa düşer sennkine sarardn:)hakkında hyrlisi olr inş findgm yasamak istedgn Şehr neresymis bakiim birzamnlar benmde öyle hayallerim vardi hey gidi günler neydi o gençlik caglari:)Allah a sukr istedgm herşeyi esimle birlikte gerceklestrme sansini yakaladm darisi sana sevdgnle birlikte inş..
merhaba kızlar bankacılık sınavı için dersaneden kitap aldım
muhasebe
iktisat
hukuk
maliye
ellerinde kalmış verdiler sizde gidin alın
ama ben bunları çalışmayı istemiyorum yaa bir de çalışcam boşuna gidecek diye kpss de çok umudum kırıldı.
bu gün dersane de arkadaşlarla da konuştuk önceki banka sınavlarına girmişler
80i geçiyorlar ama hep torpil işte sözlüde kalıyorsun.
acaba işe mi girsem diyorum görüşmelerimde devam ediyor bir yandan
yoksa 1 ay kaldı çalışsam mı sınava diyorum
makro mikro da var mı kızlar
kızlar nerelerdesiniz
önceden ders çalışıyoz diye giremezdik sınav bitti herkes kaçışmış
ben buralardayım canım. arada bakıyorum, sınava hiç çalışasım yok, eşim kitap almış kendine, belki bi göz atarım ama kpss den sonra içim almıyor ders. sonuçlar açıklanaydı iyiydiona göre bişeyler düşünürdük.
ben bu ara lost dizisine takmış bulunmaktayım, 1. sezonu bitirdim. 2. sezona geçtim :) kaldı 5. sezon
bi ara çok modaydı o lost
bnm kpssden umudum kalmadı açıkcası
ama bankacılık için derste çalışamıyorum hep torpil torpil bulsakta daha daha güçlüsü lazım =(
iş bakıyorum ha bire
adam gibi bir iş yok vallahi
bu arada hangi kitabı almış canım?
eşinde mi girecek ne iş yapıyor ki?
muhasebe okudum ben 2 yıllık, sonra işletmeyle 4 e tamamladım can. işletme mezunu olmuş oluyorum yani :) önemli değil, olur öyle
kuzumm napıyosunn özledim sizi hee,
bu arada bende de bir boşluk oluştu, kitap okuyorum, temizlik yapıyorum, tv seyrediyorum, spor yapamıyorum ramazandan ötürü :))
canım, yaşadıklarım beni çok güçlü kıldı. hani pişman değilim çalıştığıma, zaten kendi isteğimle çalıştım,ailem hiç bişey dememişti, çok kısmetler olunca da evlenmemek için okuumayı .tercih ettim, şimdi de kpss derdim yokken öyle oldu. herşey kısmet. kader, şuanki yaşantımı hayal etmemiştim, ama çok mutluyum.
olsun canım tartışmak iyidir, daha sağlam seversiniz ve bağlanırsınız birbirinize :))
bu arada GK GY nerelerde gerçekten bende özledim, bi haber versinn.
kuzum çok teşekkür ederim, düzelicek inşallah, özledim senide, umarım herşey iyidir. hep görüşelim inşallah bundan sonra.
bebeğim, nerden buldun aöf videolarını. bende ders çalışasım yok ama video izlerim belkim. bu arada aöf çok zor sormuyor, belli başlı tanımları bil. çıkmış sorulardan da bir göz at derim bebeğim.
canım aöf yi ara oradan yardımcı olurlar.
canım benm okuduğum kadarıyla bir daha değişme olmuyor yazıyordu bilgilerde
bende öptüm canım
kızlar nerelerdesiniz
önceden ders çalışıyoz diye giremezdik sınav bitti herkes kaçışmış
ben buralardayım canım. arada bakıyorum, sınava hiç çalışasım yok, eşim kitap almış kendine, belki bi göz atarım ama kpss den sonra içim almıyor ders. sonuçlar açıklanaydı iyiydiona göre bişeyler düşünürdük.
ben bu ara lost dizisine takmış bulunmaktayım, 1. sezonu bitirdim. 2. sezona geçtim :) kaldı 5. sezon
demek ki boşuna moda olmamış, çok süper bir dizi, her bölümü film gibi
eşim özel bir şirkette yönetici, kitap iş yerinde henüz eve gelmedi, benim de çalışma havam olmadığından, gelince söylerim. eşim öylesine girmeyi düşünüyor, aynı bölüm mezunuyuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?