Anladım helenacım çok sağol.....bir yanım başvurmak istiyor....bir yanım da boşa kürek çekeceğim diyor......
keşke daha önce size danışsaymışım......
yarın son gün diye biliyorum.....başvuru çok zor oluyor mu....zaman alıyor mu......:44::44::44:
pek umutlu değilim ama bende öylesine gireceğim. sınavı aöf yapıyor aslında kitaplarım duruyo aöf ama hiç içimden bakasım gelmiyor. bu ara ev temizleme modundayım. eşim dalga geçiyor benle sana hijyen sertifikası vereceğim diye
canım her 60 alan mülakata gidemeyecek ne yazıkki kotaya göre işte ilk 2000 diyelim ona
aynen alışırson canım
kendi alanımda aynı parayı veriyordu demişsin şartları kötü diye mi buu seçtin canım
mezun olduğun fakülteyi ekle o zaman yüksek lisansı karıştırma , ben geçen yıl başvurmuştum o yüzden direk okeyledim formu :)) ondan gözümden kaçtı demek
canım hangi sektörde başladın işe? ne işle meşgulsün .:)
Canım servis görevlisi genel alım...
Alan varmıs %40 zaten kpss calıstık. gy/gk kısmını yaparız ingilizcen varsa onu da ekle...Bir de alanın icinde hukuk soruları da var sanırım biraz da ordan yaparsan 60'ı geciyor. Daha bir aydan fazla zaman var biraz da alan calıssak birkac soru da ordan yapsak eder 70-75. Zaten mülakata cagrılma sınırı 60 mıs. 60'ı gecenleri cagırıyorlar, ama önemli olan mülakat tabi :) Orda da cok torpil dönüyormus. Gene de bir ihtimal bakalım dedim, cünkü arkadasım istatistik mezunu bankaya girdi torpili yoktu.
Sorular acık ögretim kitaplarından oluyor sanırım, acaba netten bulabilir miyim ben de bunları...
En güzelini yapmıs.
Alandan olan biri dedi canım 60 ve yukarısını cagırıyorlar, alım 2000. Ben de cok iyi bilmiyorum.
canım nasıl gaza getiriyorsun şu yazdıklarınla varya......
torpil olayı çok sinir bozucu......ama heryerde var.....
servis görevlisi olunca pek ilerleyemiyormuşuz öyle okudum nette.....ama kpss den sonra insan her kapıyı çalmak istiyor.....
tekrar hazırlanayım diyorum ama
hiç içim istemiyor........
canım nasıl gaza getiriyorsun şu yazdıklarınla varya......
torpil olayı çok sinir bozucu......ama heryerde var.....
servis görevlisi olunca pek ilerleyemiyormuşuz öyle okudum nette.....ama kpss den sonra insan her kapıyı çalmak istiyor.....
tekrar hazırlanayım diyorum ama
hiç içim istemiyor........
bilmiyorum sitesinde yazıyor ben öyle anladım yani.
ziraatte de öyle oldu 60 alan arkadaşlarım gidemedi mülakata ondan dedm canım.
merhaba arkadaşlar,bişey sorucam cevap verirseniz çok sevinirim.
ben 2 yıl işletme bitirip sonra aöf.den lisans tamamladım.bu durumda eylüldeki önlisans kpss.ye girebilirmiyim ?
Hosgeldin canım cok gecmis olsun...
Harikalar. Minare-kılıf ilişkisi.
Helena bu arada canım, adamın adımını soru yapmıslar onun için dedim...
Kızlar bu arada tarihin pusulası diye bir kitap var imiş ve tarih, vat sorular oradanmıs diyorlar. :)
Ben ufak bir yere ise basladım kızlar, bugün egitim vardı, meslegimle tamamen alakasız bir yer, özelde kendi işimi yapmaktan vazgectim meslegimle alacagım para kadar para alacagım hemen hemen. (Zaten o da üç kurustu, rezil kosullarla) Komik bir durum aslında. O kadar oku et....Neyse. İhtiyacım var cidden, o yüzden dün görüsmeye gittim cagırdılar, bugün de egitim, yarın is bası. Becerebilecek miyim bilmiyorum bana dua edin...Hayatımın bundan sonrası cok karmasık olacak kpss yüzünden...Bir yandan halk bankası sınavına hazırlanmayı düsünüyorum. Bir su işi kapayım...Yasamak istedigim baska bir sehir var, tüm enerjimi bunu yapmaya harcayacagım bundan sonra..Bu is o yüzden önemli benim için...
Bu arada daha basvuru yapmadım ben insallah zor degildir...
Öptüm hepinizi...
carpe hayırlı olsun cnm işin inş. başarılı olursun
kader bende ne okudum kaç yıl sekreterlik yaptım.
okuduğuma bin pişmanım.....
Anladım helenacım çok sağol.....bir yanım başvurmak istiyor....bir yanım da boşa kürek çekeceğim diyor......
keşke daha önce size danışsaymışım......
yarın son gün diye biliyorum.....başvuru çok zor oluyor mu....zaman alıyor mu......:44::44::44:
Tekrar hazırlanması 2016, daha cok var. Bir de sistem degisecek, bakanlıklar kendi sınavlarını yapacak filan...
Ne varsa deneyek napak...
Benimki de duyum iste canım belki senin dedigin dogrudur...:44:
canım her 60 alan mülakata gidemeyecek ne yazıkki kotaya göre işte ilk 2000 diyelim ona
aynen alışırson canım
kendi alanımda aynı parayı veriyordu demişsin şartları kötü diye mi buu seçtin canım
canım hangi sektörde başladın işe? ne işle meşgulsün .:)
carpe hayırlı olsun cnm işin inş. başarılı olursun
kader bende ne okudum kaç yıl sekreterlik yaptım.
okuduğuma bin pişmanım.....
can can naptın nasıl gidiyor iş hayatın adapte olabildin mi ?
bir de sen özelde alanınla ilgili çalışsaydın kendini daha iyi geliştirmez miydin :26:
Sartları, baska seyleri de iyi degildi canım. Benim calıstıgım yer 2 vesaitti, git gel bir sürü masraf zaten...Üstüne misal telefonuma bir sürü yükleme yapmıstım...Al sana maasın cogu gitti..Üstüne bir sürü sorumluluk...
Özetle satıs canım..
Sag ol yavru, lanet ediyorum ben de...Ama calısmak zorundayım yoksa erkek arkadasımla planlarımı yapamam...Sekreterlik olsa idi ilk cagıran, inan ben de kabul ederdim...
Canım 30'a ramak kaldı bu vakte kadar kendimi geliştiriyim diye cekmedigim eziyet kalmadı, laboratuvarda hocamın bi ton kahrını cektim 2 sene hem de...Sonunda mezun etmedi beni. Bu sene ilk dönem gene gittim okula, uzattıgım için bir de harc yatırdım...Gene mezun etmedi. Simdi arkamdan cok calıskan, kaliteli bir insan diye konusuyormus, haram zıkkım olsun..Özelde de bir kıymeti yok mezun cok alanımdan. Bir 10 sene sürünmem lazım...Meslegimden cok sogudum ve acıkcası icimden de gelmiyor o işi yapmak...Zaten bu ise de kalıcı gözüyle bakmıyorum, cünkü sehrimde yasamak istemiyorum. Bir de ne yapıp edip girmek istiyorum devlete ya da devletle iligli bi kuruma ne kadar sürerse sürsün...
hakkında hayırlısı tatlım. ben liseden sonra satış işine başlamıştım. 2 yıl çalıştım bir tuhafiye mağazasında, sonra bilgisayar başında biri lazım dediler ordan ayrıldım. bilgisayar başı hariç her işi yaptırdılar. adım sekreter kaldı. 1 yıl orada dayandım sonra 8 ay kadar boş kaldım. kasiyer olarak en son çalıştığım işe girdim. orada 8 yıla yakın çalıştım. tabi bu 8 yıl içinde hem çalıştım hem okudum, kasiyerlik artı satışa bakıyordum sonra işler büyüdü ben muhasebecilik yaptım başka elemanlar aldık satışa vesaire, yene işim olmadığında müşterilerlede ilgilndim, sonra bir bakatım işletmenin yöneticisi oldum. herşey benim sorumluluğumda. en tepeye yükseldim ama sorumluluk çok oldu, dipten gelince ben bunu yapamam bu benim görevim değil diyemedim. sonrasıda evlendikten 1 yıl ancak dayanabildim, işlerde kötü gidiyordu artık sıkıntılar sana patlayınca tamam dedim, maaş gözümde yok ben bırakıyorum, ve kpss ye çalışmaya başladım 1 yıldan fazla boştayım, evde durmak sıkıcı ben iş yapmaya alışkınım kpss bitince evi temizlemeye başladım, ne varsa makinede yıkayıp hepsini ütülemeye başladım çoraplar bile dahil.yani çalışmak iyidir insana bişeyler katıyor, artı satış işi daha da hayat tecrübesi katar insana. hakkında hayırlısı inşallah güzel işler bulur çalışırız, ama benim yaşadığım yerde özel sektör adına çalışabileceğim yerler bitti gibi yada maaşını beğenmem. çünkü biryere kadar iyi kötü yükseliyosun iyi bir maaşın var sonra eski çalıştığım yerden daha iyi bir iş var diyemem. bu yüzden kpss olmazsa, halk bankasıda olmazsa, ücretli öğretmenlik yaparım diyorum, en azından kendimi oyalarım. herkes için herşey hayırlısı.
bu arada erkek arkadaşınla barıştınız mı ?
hakkında hayırlısı tatlım. ben liseden sonra satış işine başlamıştım. 2 yıl çalıştım bir tuhafiye mağazasında, sonra bilgisayar başında biri lazım dediler ordan ayrıldım. bilgisayar başı hariç her işi yaptırdılar. adım sekreter kaldı. 1 yıl orada dayandım sonra 8 ay kadar boş kaldım. kasiyer olarak en son çalıştığım işe girdim. orada 8 yıla yakın çalıştım. tabi bu 8 yıl içinde hem çalıştım hem okudum, kasiyerlik artı satışa bakıyordum sonra işler büyüdü ben muhasebecilik yaptım başka elemanlar aldık satışa vesaire, yene işim olmadığında müşterilerlede ilgilndim, sonra bir bakatım işletmenin yöneticisi oldum. herşey benim sorumluluğumda. en tepeye yükseldim ama sorumluluk çok oldu, dipten gelince ben bunu yapamam bu benim görevim değil diyemedim. sonrasıda evlendikten 1 yıl ancak dayanabildim, işlerde kötü gidiyordu artık sıkıntılar sana patlayınca tamam dedim, maaş gözümde yok ben bırakıyorum, ve kpss ye çalışmaya başladım 1 yıldan fazla boştayım, evde durmak sıkıcı ben iş yapmaya alışkınım kpss bitince evi temizlemeye başladım, ne varsa makinede yıkayıp hepsini ütülemeye başladım çoraplar bile dahil.yani çalışmak iyidir insana bişeyler katıyor, artı satış işi daha da hayat tecrübesi katar insana. hakkında hayırlısı inşallah güzel işler bulur çalışırız, ama benim yaşadığım yerde özel sektör adına çalışabileceğim yerler bitti gibi yada maaşını beğenmem. çünkü biryere kadar iyi kötü yükseliyosun iyi bir maaşın var sonra eski çalıştığım yerden daha iyi bir iş var diyemem. bu yüzden kpss olmazsa, halk bankasıda olmazsa, ücretli öğretmenlik yaparım diyorum, en azından kendimi oyalarım. herkes için herşey hayırlısı.
bu arada erkek arkadaşınla barıştınız mı ?
kızlar bayadan belli giremedimm
carpem yeni işin hayırlı olsun kuzummm
sınav bitince bir boşluğa düştümm sizdede öyledir eminimm
artık televizyona sardımmmmm
anladım canımKalp kalbe karsiymis Carpem kacgundr topige giriymde kizcelerime bi bakym diodm simdi girebldm,yeni Isn hyrli olan kuzm bi yerden başlamak gerekio iyi yapmissn yoksa çok kotu boşluğa düşer sennkine sarardn:)hakkında hyrlisi olr inş findgm yasamak istedgn Şehr neresymis bakiim birzamnlar benmde öyle hayallerim vardi hey gidi günler neydi o gençlik caglari:)Allah a sukr istedgm herşeyi esimle birlikte gerceklestrme sansini yakaladm darisi sana sevdgnle birlikte inş..
Elifmmmmmmm kuzummmm çok merak ettm seni iysn Allah a sukr hosgeldn yavrukusm bazi saglk sorunlari yasamssn gecms olsn enkisa zamanda duzelrsn inş fistgm bundan sonra daha sk gorsrz inş.
Duabakm minigmzn cinsiyeti belli olnca hbr ver bebegm buarada o boşluk herkeste var bende kizima sardm tuvalet egtmine basladk biraz çetin geçiyor ama alstk gbi hayrlsi..
Dumanm kizcem nerelerdesn bacimmmm döndün mu evine memlekettemsn hala??
Helenacim msjini alnti yapamadm buradan cvp yazyrm kuzum özel sektör istemyrm esimde çok taraftar degl kamu olursa iyi olcak bakalm bekleyip gorcez cnm.
Lilrubacm sende snvdan dertlisn herhalde cnm ama yapacak bisey yok geçti gitti artık kendimizi toparlamamz gerekii yetrnce hayatmzi etkiledi snv bundan sonrasi icn hayatlarmz daha güzel olur ins
Kizcelerm.ziraat alim yapcakmis ilani bi inceleyin başvuru yapin derm şimdilik benden bu kadar hepinizi optm yavrukuslarm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?