carpecim süpersin ya vallahi evde kahkaha attım, o kol ordan kalkacakteşekkürler canım, bende videodan çalışayım bari ne kadarc erken biterse o kadar iyi, video izlediğim için buralardayım, molalarda buuluşalım
Teknofem2i nerden izliyorsun elfcim?
Tamam tamam yaa, kalkacak söz. Ben de vatandaşlık videosu izleyim bari bulabilirsem.
kızlar tarih coğrafya gerçekten sürekli tekrar istiyor ne kadar ben iyi anladım dersen de tekrar etmedikçe foss
artık sorular üzerinden tekrar yapıyorum bende
şu çağdaş türk tarihi ni çok iyi kavrayamadım mesela
haftasnu vatndaşlığa bakmam lazım
ondan da soru çözücem türkçe de paragrafları okumaktan çok sıkılıyorum ama paşa paşa okuyacağız kaçarı yok
biz gerçekten süperiz böyle hedef koymak çok iyi oldu ama ben bugün hala başlayamadım 20 soru çözüp bıraktım bugün yoğunum
çikolata molası :) carpem bi müzik paylaşta dinliyek :126::126:
Ben geldim. Dün bir şey yapmadım sinirlerim çok bozuktu. Akşam 10da yattım zaten. Bugün kurs vardı yine. Erkek arkadaşım gelmiyor bu hafta. Haftaya gelirim dedi haftaya beni bekle bulur. Sinirlerim hepten hopladı. Sallantıda olan bi ilişki yaşıyoruz bu aralar. 3 haziranda eğer yürütmeyi başarabilirsek 8 senemiz bitmiş olacak. Ama bu ara hakikaten fazla bunalttı üzdü.
Rabbim büyüktür her yapılanı görür. Gönlümü ne kadar kırdığını da görüyor ki karşılıksız kalmayacak bu elbet.
Her neyse ben ders çalışmaya çalışayım. Dün çözdüğüm soru sayısı 50yi bulmadı sanırsam. Bu akşam dünle bugünün raporunu beraber yazarım
Annesi rahatsız bırakamıyor yalnız. Aramızda başka problemler de vardı. Öyle olunca birazcık bunalımlı bir dönem yaşıyoruz :) atlatırız inşallahAcil bir durum vardır belki...Canını sıkma canım, uzaktaymıs zaten...Sen senin için önemli olana odaklan su an...
Ara ara türlü problemler yasıyorum ben de, ama elimden geldigince kafamı takmamaya calısıyorum...
Annesi rahatsız bırakamıyor yalnız. Aramızda başka problemler de vardı. Öyle olunca birazcık bunalımlı bir dönem yaşıyoruz :) atlatırız inşallah
Kızlar dün 12 tarih, 20 de türkçe çözmüşüm.
Bugün de tarihten konu çalıştım bitmedi henüz. Bir de türkçeden 118 soru çözdüm. Dün ile bugün 150 soru oldu toplam.
Ben geldim. Dün bir şey yapmadım sinirlerim çok bozuktu. Akşam 10da yattım zaten. Bugün kurs vardı yine. Erkek arkadaşım gelmiyor bu hafta. Haftaya gelirim dedi haftaya beni bekle bulur. Sinirlerim hepten hopladı. Sallantıda olan bi ilişki yaşıyoruz bu aralar. 3 haziranda eğer yürütmeyi başarabilirsek 8 senemiz bitmiş olacak. Ama bu ara hakikaten fazla bunalttı üzdü.
Rabbim büyüktür her yapılanı görür. Gönlümü ne kadar kırdığını da görüyor ki karşılıksız kalmayacak bu elbet.
Her neyse ben ders çalışmaya çalışayım. Dün çözdüğüm soru sayısı 50yi bulmadı sanırsam. Bu akşam dünle bugünün raporunu beraber yazarım
Bak gördün mü annesi rahatsızmıs...
Kızlar ben de gece topayıp yazarım...Ara verdim biraz, ben biraz abartıp baska videolardan da calıstım yer sekillerini, cok özet gibi geldi kitap, bir yorum yapamıyordum...
carpem sıkma canını, halledersin sen, ben coğrafyayı kitaptan çalışmıştım videodan çalışmadım :) videodakiler çok sıkıcı geldi bananihan hoca haricindekiler eğer çok kavrayamazsam videosunu satın alacaktım ama gerek kalmadı, bol soru çözünce akla oturuyor, birde ben sana e postadan işine yarayacak bişey yolladım coğrafyayla alakalı, bir bakıver bebeğim
ben matematik kursuna gidicem öğlene kadar kurs, görüşürüz canlar
bu arada carpem senden bir ricam var benim, şu güncel topiğe sorular yazıyorsun ya, topikte yorum yapamıyoruz, bazı istediklerimizi söyleyip o konu hakkında yorum yapamıyoruz ya, diyorum ki sen oraya yazdığın o günkü bilgiyi, burayada kes kopyala yapsan da bizde burada onu yorumlayıp irdeleyebilsek, böylece aklımıza daha kolay girer, ne dersin canım :13:
Günaydın kızlaaar :)
Carpecim dün o kol kalkacak dedi, uğraştım ama kaldıramadım yaaDün sıfır soruyla dip yaptım. Bugün de şimdiye kadar çalımadım, çünkü bu sefer de çok uyudum, toparlayamıyorum kendimi... Ama öğleden sonra çözmeye başlıycam inşallah. Bugün türkçe ve vatandaşlık hedefliyorum bakalım.
Öncelikle herkese çalışmalarında kolay gelsin diyeyim :) herkes burda çözdüğü soru sayısını bitirdiği konuları paylaşınca daha bir vicdan yaptım. azcıcık kaldı sınava ve ben hala kimisine hiç başlamadım. özellikle tarihe nasıl çalışacağımı bilemedim. ilk yazayım dedim ama onunda başını alamadım bıraktım geri. ihtiiyacın konu anlatımlı setini aldım.ondan çalışıyorum. ama ek olarak neleri almalıyım hiç bilmiyorum. Bu ilk Kpss sınavım olacak ve kiminiz daha tecrübeli olduğu için size danışmak istedim :) Umarım yardımcı olabilirsiniz. Hangi soru bankaları veya yaprak testler iyidir. Evde çalıştığım için pek bir şey bilmiyorum malesef. ay çok uzun yazmışımm
Öncelikle herkese çalışmalarında kolay gelsin diyeyim :) herkes burda çözdüğü soru sayısını bitirdiği konuları paylaşınca daha bir vicdan yaptım. azcıcık kaldı sınava ve ben hala kimisine hiç başlamadım. özellikle tarihe nasıl çalışacağımı bilemedim. ilk yazayım dedim ama onunda başını alamadım bıraktım geri. ihtiiyacın konu anlatımlı setini aldım.ondan çalışıyorum. ama ek olarak neleri almalıyım hiç bilmiyorum. Bu ilk Kpss sınavım olacak ve kiminiz daha tecrübeli olduğu için size danışmak istedim :) Umarım yardımcı olabilirsiniz. Hangi soru bankaları veya yaprak testler iyidir. Evde çalıştığım için pek bir şey bilmiyorum malesef. ay çok uzun yazmışımm
Günaydınnnnn :) haydi kalkın artık kızlar vakit çalışma vaktidir :)
Ben erkenciyim şükürler olsun duraklamayı tam manasında bitirdim. Tekrar bi okudum yazdıklarımı sonra da 80 soru çözdüm sabahtan. Şimdi azıcık ara vereceğim sonra türkçeden günlük limitimi doldurup 50 sorumu çözmeyi planlıyorum. Sonrasında da inşallah matematik problemler çalışacağım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?