merhaba kızlar
komşu topikten ziyaret ediyorum sizi ara ara. maşallah çok iyi çalışıyorsunuz
karşılığını alacaksınız inşallah
Youtubeden any tekrari DİE yaz cikio kuzu 4 saatlik bir video burcu hoca DİE biri anlatiyo..
tamam canım teşekkür ediyorum faydalı oluyor sanırım sen beğendin
merhaba kızlar
komşu topikten ziyaret ediyorum sizi ara ara. maşallah çok iyi çalışıyorsunuz
karşılığını alacaksınız inşallah
Duabakim dershane yine tuttu aksama kadar seni herhalde sesin cikmadi bugün kuzum iyimsn?
Mrh cnm hg..
Calisilmayacak gbi degl çok az kaldi eee haliyle biz de tutustk biraz:)
Güzel temennin için de tskrler, inşallah Rabbim emek veren herkese emeğinin karsiligini versn hyrlisiyla..
inşallah arkadaşlar...Hos geldin can...
İnsallah hicbirimizin emegi karsılıksız kalmaz, tüm olumsuzluklara ragmen kazanırız hepimiz...
Kızlar günaydın kalkalı cok olmadı benim, dus alıp bir seyler atıstırıp oturacagım hemen esek gibin calısacagım.. Yarın tekrar dersim var ögleden sonra, sonrasında kuzenimle sinemaya gitmeye karar verdik. Kücük bir kacamak olacak benim için, motivasyonumu yükseltmem lazım, dün yerlerdeydi. :) Biraz uzaklasmam lazım. Akrabalara kızsak da arada, kötü oldugumuzda yanımızda bulabiliyoruz. Gercekten yanımızda olanlar, böyle zamanlarda belli ediyormus kendini cidden. Kötüyüm demek yeterli oluyor imiş. En güzel elek bu imiş.
Neyse hemen ise koyulayım, verimli bir gün olur insallah...Kolay gelsin hepimize.
Cnm kadin 4 saatte butn any anlatmaya calismis ve haliyle biraz yüzeysel geçmiş ama anlatimi guzel, benmde hizli bir tekrara ihtycm vardi detaya girmeden hatrlamak maksatli bu nedenle benim isime yaradi fakat sen begenirmisn isine yarar mi bilemem..
kolay gelsin kuzucuklarımmmm hadi ya ALLAHH diyeyim başlayayımmmmmm artıkkk
Sınav başvuruları 30 unda mı başlıyor ben mi yanlıış biliyorum :26:
Sınav basvuruları bitti canım..
Kızlar ben birkac gün aranızda olamayacagım, Allaha emanet olun..
Sınav başvuruları 30 unda mı başlıyor ben mi yanlıış biliyorum :26:
kuzucummmmmmmmmmmmm çok özledim yahu
dün giremedim dersane vardı bildiğin gibi sonra bir baş ağrısıdır gitti azıcık uyudum felan birde deneme çözdüm ihtiyaç 18 li deneme aldım yeni ondan 1 tane çözdüm 70 net çıktı ay duman 88 net yapıyorum diyor ve ona bile üzülüyor yahuuuuu
zuzuuuuuuuum dumanım ou yapamayanlarda varrrrrrrrrrrrrrrrr
senin nasıl gidiyorrr sınav netlern bebeğimmm
Bebegmmmm gecms olsn..ben de daha bugün baslayabildm seri denemelere bikac tane yapmistm onlarda 85-95 arasi degisiyordu..
Kardeşimin ünv bitti o da KPSS ye hazrlaniyor yanima geldi beraber deneme kampina basliycaz yavrukuslarm müsait olunca girmeye caliscam topige, hepinize iyi calismalar...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?