2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
Yavrukuslarm beyazkalemin denemesini yaptım kuzucugumu uyuttm simdi cvplari kontrol etcem hepinize iyi calismalar..

Beyazkalem 14/1
GY:50
GK:44
Toplam:94 N

Saglam bi tekrar yapmam lazm çok basit hatalar yapiyorm
Değerlendirmek gerekirse çok zorlayici bir deneme değildi cikardgm net bu denemeye gore bence az

Beyazkalem 14/1
GY:50
GK:44
Toplam:94 N

Saglam bi tekrar yapmam lazm çok basit hatalar yapiyorm
Değerlendirmek gerekirse çok zorlayici bir deneme değildi cikardgm net bu denemeye gore bence az
Masallah kuşum harikasiinnn eminim sen 100 un ustune cikarsin superrrrr

Sagol canim ya dikkati toplayip konsantre olmak cok onemli bide ben ilk defa tarih ve cografya calistim sayisalciydim o yuzden zorlandım ama bol soru cozdukce insan aciliyo insallah dikkatimizi dagitmadan kpss nin ustesinden gelir ataniriz rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin

süpersin kuzummmmmm

Fem denemesi 53 net bu ne yarabbimmmmmmm😂😂😂😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Gunaydnnnnn canlarmmmm saat 9 a kadar tekrar yapcam 9 da denemeye oturcam hepinize iyi calismalar...

Bendende herkese kocaman gunaydin gkgycim kolay gelsin tatlim. Uyuyakalmisim yine bismillah deyip pagem denemesine basliyacam opuyorum kuzular

Denemem yalan oldu oglum uyandi durmadi huysuzlandi banyo yaptirdim kshvaltiydi derken masaya yeni oturdum annem onu disari goturecek o zaman cozerin artik simdilik biraz dilbilgisine bakicam

Kizlar cagdasi ne yaptinizya okuyorum tekrar basa donuyorum hic bisey anlamiyorum(((

Fem denemesi 53 net bu ne yarabbimmmmmmm😂😂😂😂😂

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Ben femi almadim daha kuzum son haftaya birakacam butun yorumlar oyle zaten zormus kazik yani bozma moralini bide yedi iklim yap bakalim ortasini o zaman bulursun

günaydınnnnnn zuzularımmm
anca kalka bildim kahvaltı felan derken 10 gibi derse başlayacağımmmm

fem 11 li paket deneme çok önce almıştımmm o bide ayrıyeten drsanede fem tg line giriyrummmm
ama bu sınav evdeki 11 li fem in 3 tü galiba:44:

Zor denemelerle moralini bozma bebegm kpss snv formatina yakin denemeler çözmeye calis pegem ihtiyaç uzman kariyer beyazkalem gbi..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…