2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90

Zaman problem degl onu asarsn deneme yaparak, yeter ki bilgi eksikliğin olmasn kuzucum..

Ben de senn gbi dusnyrm 6 da kalkip bir deneme sonra deneme deki yanlislarimi bir deftere not düşüp doğru cvbyla yazcam arada sirada goz atcam ve yanlislarimi düzeltmis olcam..öğle ikindi arasi tekrar modunda aksam uzeride bir deneme daha bu şekilde ilk hafta biter sonra uç denemeye cikarcam..artık denemeye yogunlasmamiz lazm soru bankalarina yeteri kadar zaman ayrdk simdi tekrar ve denemelerle devam....

Bir tane FEM tokadi yedikten sonra topige bir goz atym dedim yavrukuslar deneme yapmaya FEM le baslamayn direkt moral bozuyo yediiklimle baslayp sonralarda fem e geçin nacizane tavsiyem..

fem 15 denememi canım

ya bizim sınıftaki kız fem ygs çözüyor yapamadıklarından güzel soruları tahtaya yazıyordu
bir gün çarpanlara ayırma çözdük bütün sınıf çarpanlara ayırmadan soğudu =)

Tg 12 canim bana kolay geldi sadece ilk denemem oldugu icin zaman yetismedi yoksa basitti sanki bursadayim cnm 6 tl ye girdim sinava

12 nin sorularını unuttum şu an 2 hafta önce girmiştik
iyi canım güzel geçtiyse bizde birinci 83 almış

Yok kuzu fem 7 li..çözümlü DİE onu aldm.

Siz o kiza çok takilmayin sonra dersaneden sogursunuz:))

KPSS gullerm birazdan kuzucugumu uyutp bir denemeye basliycam herkese iyi calismalar...

Topik adina rica ederim cnm sana bi faydamz dokunuyosa bütün arkadaşların bundan mutlu olcagi dusuncesndeym

Ayrıca hergun 10 saat verimsiz calismaktansa 2 saat verimli calissan yeter sen calismlarndan verim alabiliyorsan ve elinden geleni yaptgna inaniyorsan vicdanin Raht olsn gerisi nasip..

aynen tatlım uk
girdin mi hiç nasıl
sizin dersanede ne kadar?

Yok canım girmedim dershaneye adımı yazdırarak...El ilanı dagıtıyorlardı, yanında da bir adet deneme sıra beklerken..

Kızlar ders 9'u biraz gece bitti cagdas. Bir de olaylar vardı burada, biber gazı sıkmıslardı...Dershaneye gidene kadar akla karayı sectim. :)

Cok yorgunum, birazdan uyurum...Erkenden kalkarım gene...İyi geceler dilerim hepinize.

Gunaydn bal kaymaklarm 6 ya kadar uykumu acip denemeye basliycam herkese iyi calismalar...

Kpss gullerm esim uyandi kahvalti etcz sonra da deneme analizi yapcam.ihtiyacı yaptm bakalım sonuç ne olcak???

Dumanimmm sen hangi yayini yaptn?

Carpem sen ne alemdesn bitmedi mi konular tekrarlar???denemelere baslamadn mi???

Son düzenleme:
Kpss gullerm esim uyandi kahvalti etcz sonra da deneme analizi yapcam.ihtiyacı yaptm bakalım sonuç ne olcak???

Dumanimmm sen hangi yayini yaptn?

Carpem sen ne alemdesn bitmedi mi konular tekrarlar???denemelere baslamadn mi???
X yayincilik cnm tek sikintim zamanim yetmiyo bide cagdas. mati yapiyorum turkcede takiliyorum iyimi turkceden hiz yapmam lazimm ona yogunlasiyim. Kitap okumayi sevseydim kpss 1. Olurdum zannimca:)))))

X yayincilik cnm tek sikintim zamanim yetmiyo bide cagdas. mati yapiyorum turkcede takiliyorum iyimi turkceden hiz yapmam lazimm ona yogunlasiyim. Kitap okumayi sevseydim kpss 1. Olurdum zannimca:)))))
Gk yuklenelm derken gy özellikle de türkçeyi biraz ihmal ettik zannimca:))

İhtiyaç 10 lu paket deneme/1
Gy:46D/4y/10B
Gy:47D/8y/5B
Toplam:90 net
İnşallah 100 bulur bu bir ay içerisinde Allah n izniyle..

İhtiyaç 10 lu paket deneme/1
Gy:46D/4y/10B
Gy:47D/8y/5B
Toplam:90 net
İnşallah 100 bulur bu bir ay içerisinde Allah n izniyle..

90netle kaç puan gelir acaba :18: bende şuaralar 85 90 arası oynuyorum umarım artar canımm buarada geçen bi arkadaş soru sormuştu cvp çiçek aşısıydı,sen irandan alındı fln yazmştın o sorunun aynısı çıktı şıp diye yaptım sayende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…