İnşallah canim biter bu sinavda guzel yerlere yerlesiriz burada motivemizi yukseltelim raporlari verelim son bir ayi güzel değerlendirelim de meyvesini yiyelim demiCanlaaaaaarrrr napiyosnz calisiyosnz dmi ??? Topikten uzaklasmayn sonra calismadan da uzaklasirsnz...
Bu ayi da iyi kotu bitrdk kaldi bir ayimiz artık bundan sonra Allah ne verdiyse calis calis calis sonrasinda güzel haberler ve güzel gunler bizi bekliyor olacak bu güzel gunleri hayal ederek herşeye değdi diyerek calismlarinizi aksatmayn canlarm..
Topige ders aralarında ugrayn calismalrnzi yazin boylece daha iyi motive olurz..
Birbirimizden destegmzi esirgemeyelm hep beraber asalm bu KPSS engelini sonrada hep birlikte haritadan yer begenelm canlarmmm bunu cani gönülden diliyorm hepimiz çok emek verdik Rabbim hyrlisiyla ins bu güzel günleri nasip etsn bizlere ..
Kuzular ben yatiyorm hepinize iyi geceler..
Buarada bugun tarih- cog tekrarlari yaptım ve 300 soru cozdm..Esim yillik izne ayrildi bir hafta,o evdeyken calismalarm biraz aksiyo çünkü istekleri bitmiyo yemegydi meyvesydi tatlisiydi derken iki arada bi derede calisiyorm ve bu kadar calisabiliyorm videolarimi bile yemek yaparken acip dinliyorm yarn 6 da kalkcam ve daha verimli bir gün olacak ins ..
Hepinize iyi calismalar..
tg kaç acaba canım ben de yediiklime gidiyorum hangisi merak ettim
Bilmiyorumki tatlim telden aramistim sadece tg oldugunu soyledi sondan 3. Dedi galiba
tg 13 o zaman canım bizde önümüzdeki haftaya gireceğiz mutlaka yorumunu bekliyorum kazık soruyor dersane hepimizin moral gidiyor valla dersane birincisi bile anca 83 alıyor düşün bir de koskaca kaç bin kişilik dersanede
hangi şehirdesin canım ücreti neymiş denemenin
ben ankarada bi yer buldum reklama girmesin 1 tl diyorlar deneme. 1.5 ta olabilir
Uk sanırım? :))
Günaydın civelekler...
6 bucukta dersim var, 5'e kadar durmak yok, yola devam..Dün erkenden uyudum, inanılmaz dincim su an...Hemen oturuyorum calısmaya...
Tatlı rüyalar dostum Allah rahstlik versin 300 soruda guzelll cnm masallah ne yapcaz evli sinavli cocuklu son bir ay hadi bakalım:))
bende günde 1 tane haziran 15 e kadar çözecem kuzum sonra günde 3 e çıkarmayı düşünüyorumNaptnz kuzular calisiyisnz DMİ???
Bende yemek yapmak icn kalkcam birazdan
Yarin seri denemelere basliyorm başka basliycak olan var mi??
kuzucum dün sabah dersaneye gittim konuları yetiştirelim diye ek ders koydularGunaydin kizcelerim 5 de kalktm az bisey calistm sonra geri yattm gozlerm çok fena agriyordu ve hala da agriyor kan toplanms damla kullandm inş geçer hepinize verimli bir gün diliyorm...
Duabakm sesin cikmiyo kuzum iyimsn???
Canlaaaaaarrrr napiyosnz calisiyosnz dmi ??? Topikten uzaklasmayn sonra calismadan da uzaklasirsnz...
Bu ayi da iyi kotu bitrdk kaldi bir ayimiz artık bundan sonra Allah ne verdiyse calis calis calis sonrasinda güzel haberler ve güzel gunler bizi bekliyor olacak bu güzel gunleri hayal ederek herşeye değdi diyerek calismlarinizi aksatmayn canlarm..
Topige ders aralarında ugrayn calismalrnzi yazin boylece daha iyi motive olurz..
Birbirimizden destegmzi esirgemeyelm hep beraber asalm bu KPSS engelini sonrada hep birlikte haritadan yer begenelm canlarmmm bunu cani gönülden diliyorm hepimiz çok emek verdik Rabbim hyrlisiyla ins bu güzel günleri nasip etsn bizlere ..
Kizlaaaaaaarrrrrr eşim ben skldm senn ders calismandan sen sklmadn mi ders calismaktan dedi sürüye sürüye pikniğe getirdi beni içim gdiyo evde dersler beni bekliyoo(
Bebisimmmm çiçek asisi degil mi onu İrandan aldk DİE biliyorum....
Canininici haziran ayi icn yapcaklarmi yazmstm okudn mu?sen neye karar verdn bitti mi tekrarların basliycan mi denemeye??
Bugünkü Tg için de basarilar fistgm güzel geçer de.moral olr sana inş..
Tg 12 canim bana kolay geldi sadece ilk denemem oldugu icin zaman yetismedi yoksa basitti sanki bursadayim cnm 6 tl ye girdim sinavatg 13 o zaman canım bizde önümüzdeki haftaya gireceğiz mutlaka yorumunu bekliyorum kazık soruyor dersane hepimizin moral gidiyor valla dersane birincisi bile anca 83 alıyor düşün bir de koskaca kaç bin kişilik dersanede
hangi şehirdesin canım ücreti neymiş denemenin
ben ankarada bi yer buldum reklama girmesin 1 tl diyorlar deneme. 1.5 ta olabilir
Gunaydin kizcelerim 5 de kalktm az bisey calistm sonra geri yattm gozlerm çok fena agriyordu ve hala da agriyor kan toplanms damla kullandm inş geçer hepinize verimli bir gün diliyorm...
Duabakm sesin cikmiyo kuzum iyimsn???
Bitanem hic deneme cozdunmu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?