2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
strestendir kuzummm geçmiş olsun

Sag ol yavru kusum, kalkmıssın, günaydınlar efem <3

benimde göbek bölgemde oldu kızarıklık stresten dediler doktor ilaç yazdı 1 haftada geçti
hemen doktora git canım bir de yüz bölgesi önemli
geçmiş olsun

Kusum üstüne yarabandı yapıstırdım elimi vurmayım dagılmasın diye...Doktora gitsem simdi oradan oraya yollayacaklar oradan oraya...

Strestendir can kola yada kahveyi arttirdinsa oda olabilir

Kola icmiyorum, kahve cok iciyorum. Günde 10 bardak civarı hemen hemen...Saydım da hakkat suyunu cıkarmısım cok afedersin...

Kızlar hepinize topyekün günaydın...9 gibi kalktım gec oldu biraz, hemen bir seyler atıstırıp oturacagım derse...

Verimli bir gün olsun insallah hepimiz icin...

sen bilirsin kuzum sağlık sonuçta yani ben elim ağrısa doktora gidiyorum ondan dedim

Günaydınlar yarın denemeye giricem bakalım ne durumdayım bide vatandaşlık için video önerebilirmisiniz bana ? kitap yeterli gelmiyo 2 konum kaldı biticek tekrar amaçlı video izliyim bide
ya bide gün içinde çok fazla çay kahve içiyorum iş yerinde ona rağmen 1 de falan uyuyorum dayanamıyorum şu saatten snra 4 e kadr falan çalışmak istiyorum-uyumamak için uykuyu açmak için neler yapabilirim ? :26::26:

Son düzenleme:
Kuzular tarihten tekrar yaptm Esim uyandi kahvaltimizi yaptk, simdi de kizimi uyutp bir deneme yapmayi dusunuyorm herkese iyi calismalar..

Son düzenleme:

Cnm YouTube ye girebiliyorsan Fem in videolari var adam çok güzel anlatms bakmani tavsiye ederm ben
tekrarlarimi oradan yaptm...

Son düzenleme:

Günde 10 tane mi?????!!!!! Ben olsam ben de tepki verirdm vücut tepki vermesin de napsn Carpem kahvekolik olmussn dikkat et biraz kahvedendr o dokuntuler yaralar bereler...

Eliffffffffffffffffffffff kuzu napiyonnnnnnn bi ses ver ciddi ciddi merak edyrz seniiiiiiiii fistgmmmmmmmmm((((((

Sunlar da var canım göz at istersen, kanunların tarihlerini de saymıs hep içinde.
http://www.youtube.com/watch?v=2K2lQdiB6Xo

1-2-3-4 diye devam ediyor.

Günde 10 tane mi?????!!!!! Ben olsam ben de tepki verirdm vücut tepki vermesin de napsn Carpem kahvekolik olmussn dikkat et biraz kahvedendr o dokuntuler yaralar bereler...

Valla öyle oldum iyice...

sen bilirsin kuzum sağlık sonuçta yani ben elim ağrısa doktora gidiyorum ondan dedim

Senin yaptıgın en iyisi de iste...Su sınav gecsin gecmezse gideyim bir cildiyeye.

Naptnz kuzular calisiyisnz DMİ???
Bende yemek yapmak icn kalkcam birazdan
Yarin seri denemelere basliyorm başka basliycak olan var mi??

Naptnz kuzular calisiyisnz DMİ???
Bende yemek yapmak icn kalkcam birazdan
Yarin seri denemelere basliyorm başka basliycak olan var mi??
Bende yarin basliyacam ins canim ya sabah yediiklimin tg sine girecem onla basliyacam seriye bagliyacam insallah:)) plan yaptinmi cnm haziran icin bi fikir versene kuzucum 3 deneme cozeyim diyorum gunde ama sen ne yapcan bide hangi yayinka başlıyorsun

tg kaç acaba canım ben de yediiklime gidiyorum hangisi merak ettim

Cnm ben 4 yada 5 gün iki deneme cozcem sabah bi tane aksam bi tane çünkü elimde biraz soru var ( soru bankasinda)ogleginde onlardan soru cozcem 4-5 günde onlarda biter elmdeki tüm soru bankalarini bitirmiş olcam ayin 5 inden sonrada 3 denemeye cikarcam..

Normalde günde 3 tane deneme rahat cozulur eğer başka soru bankasi çözümü yada konu calsmasi yapmiycaksan..

Buarada yayin olarakta ; 8-9 yayinin denemesini aldm 70-80 civari deneme var elmde ve hergun bi yayin(2-3 denemesi) cozmeyi dusunuyorm.mesela; bigün uzmanin denemesi ikinci gun beyazkalem uçuncu gün pegem böyle boyle hergun farklı bi yayin yani karisik gotrcem fistgm..

Son düzenleme:
Gozlerm kan canagina döndü bitsin artik bu iskenceeeee(((((

Son düzenleme:
Canlaaaaaarrrr napiyosnz calisiyosnz dmi ??? Topikten uzaklasmayn sonra calismadan da uzaklasirsnz...
Bu ayi da iyi kotu bitrdk kaldi bir ayimiz artık bundan sonra Allah ne verdiyse calis calis calis sonrasinda güzel haberler ve güzel gunler bizi bekliyor olacak bu güzel gunleri hayal ederek herşeye değdi diyerek calismlarinizi aksatmayn canlarm..

Topige ders aralarında ugrayn calismalrnzi yazin boylece daha iyi motive olurz..

Birbirimizden destegmzi esirgemeyelm hep beraber asalm bu KPSS engelini sonrada hep birlikte haritadan yer begenelm canlarmmm bunu cani gönülden diliyorm hepimiz çok emek verdik Rabbim hyrlisiyla ins bu güzel günleri nasip etsn bizlere ..

Tabiykisi :)

Enem hakkat bir ay kaldı saka maka...

Devam devam...

Kuzular ben yatiyorm hepinize iyi geceler..

Buarada bugun tarih- cog tekrarlari yaptım ve 300 soru cozdm..Esim yillik izne ayrildi bir hafta,o evdeyken calismalarm biraz aksiyo çünkü istekleri bitmiyo yemegydi meyvesydi tatlisiydi derken iki arada bi derede calisiyorm ve bu kadar calisabiliyorm videolarimi bile yemek yaparken acip dinliyorm yarn 6 da kalkcam ve daha verimli bir gün olacak ins ..

Hepinize iyi calismalar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…