- 24 Nisan 2013
- 3.522
- 1.703
- 163
strestendir kuzummm geçmiş olsun
benimde göbek bölgemde oldu kızarıklık stresten dediler doktor ilaç yazdı 1 haftada geçti
hemen doktora git canım bir de yüz bölgesi önemli
geçmiş olsun
Strestendir can kola yada kahveyi arttirdinsa oda olabilir
Sag ol yavru kusum, kalkmıssın, günaydınlar efem <3
Kusum üstüne yarabandı yapıstırdım elimi vurmayım dagılmasın diye...Doktora gitsem simdi oradan oraya yollayacaklar oradan oraya...
Kola icmiyorum, kahve cok iciyorum. Günde 10 bardak civarı hemen hemen...Saydım da hakkat suyunu cıkarmısım cok afedersin...
Kızlar hepinize topyekün günaydın...9 gibi kalktım gec oldu biraz, hemen bir seyler atıstırıp oturacagım derse...
Verimli bir gün olsun insallah hepimiz icin...
Günaydınlar yarın denemeye giricem bakalım ne durumdayımbide vatandaşlık için video önerebilirmisiniz bana ? kitap yeterli gelmiyo 2 konum kaldı biticek tekrar amaçlı video izliyim bide
ya bide gün içinde çok fazla çay kahve içiyorum iş yerinde ona rağmen 1 de falan uyuyorum dayanamıyorum şu saatten snra 4 e kadr falan çalışmak istiyorum-uyumamak için uykuyu açmak için neler yapabilirim ? :26::26:
Sag ol yavru kusum, kalkmıssın, günaydınlar efem <3
Kusum üstüne yarabandı yapıstırdım elimi vurmayım dagılmasın diye...Doktora gitsem simdi oradan oraya yollayacaklar oradan oraya...
Kola icmiyorum, kahve cok iciyorum. Günde 10 bardak civarı hemen hemen...Saydım da hakkat suyunu cıkarmısım cok afedersin...
Kızlar hepinize topyekün günaydın...9 gibi kalktım gec oldu biraz, hemen bir seyler atıstırıp oturacagım derse...
Verimli bir gün olsun insallah hepimiz icin...
Kizlaaaaaaarrrrrr eşim ben skldm senn ders calismandan sen sklmadn mi ders calismaktan dedi sürüye sürüye pikniğe getirdi beni içim gdiyo evde dersler beni bekliyoo(
Bebisimmmm çiçek asisi degil mi onu İrandan aldk DİE biliyorum....[/QUOTE
Ohhh kuzum iyicce stres atmissindir iyi olmus bosver bazen beynimiz bol oksijene ohtiyac duyuyo simdi o oksijenleri verimli bi sekilde kullan yavru
Haklsn bitanem, tam gaz devam edyrm:)
Cnm YouTube ye girebiliyorsan Fem in videolari var adam çok güzel anlatms bakmani tavsiye ederm ben
tekrarlarimi oradan yaptm...
Günaydınlar yarın denemeye giricem bakalım ne durumdayımbide vatandaşlık için video önerebilirmisiniz bana ? kitap yeterli gelmiyo 2 konum kaldı biticek tekrar amaçlı video izliyim bide
ya bide gün içinde çok fazla çay kahve içiyorum iş yerinde ona rağmen 1 de falan uyuyorum dayanamıyorum şu saatten snra 4 e kadr falan çalışmak istiyorum-uyumamak için uykuyu açmak için neler yapabilirim ? :26::26:
Günde 10 tane mi?????!!!!! Ben olsam ben de tepki verirdm vücut tepki vermesin de napsn Carpem kahvekolik olmussn dikkat et biraz kahvedendr o dokuntuler yaralar bereler...
sen bilirsin kuzum sağlık sonuçta yani ben elim ağrısa doktora gidiyorumondan dedim
Eliffffffffffffffffffffff kuzu napiyonnnnnnn bi ses ver ciddi ciddi merak edyrz seniiiiiiiii fistgmmmmmmmmm((((((
Mesaj attım da girmemis hic bile..
Bende yarin basliyacam ins canim ya sabah yediiklimin tg sine girecem onla basliyacam seriye bagliyacam insallah:)) plan yaptinmi cnm haziran icin bi fikir versene kuzucum 3 deneme cozeyim diyorum gunde ama sen ne yapcan bide hangi yayinka başlıyorsunNaptnz kuzular calisiyisnz DMİ???
Bende yemek yapmak icn kalkcam birazdan
Yarin seri denemelere basliyorm başka basliycak olan var mi??
Bende yarin basliyacam ins canim ya sabah yediiklimin tg sine girecem onla basliyacam seriye bagliyacam insallah:)) plan yaptinmi cnm haziran icin bi fikir versene kuzucum 3 deneme cozeyim diyorum gunde ama sen ne yapcan bide hangi yayinka başlıyorsun
Bende yarin basliyacam ins canim ya sabah yediiklimin tg sine girecem onla basliyacam seriye bagliyacam insallah:)) plan yaptinmi cnm haziran icin bi fikir versene kuzucum 3 deneme cozeyim diyorum gunde ama sen ne yapcan bide hangi yayinka başlıyorsun
Canlaaaaaarrrr napiyosnz calisiyosnz dmi ??? Topikten uzaklasmayn sonra calismadan da uzaklasirsnz...
Bu ayi da iyi kotu bitrdk kaldi bir ayimiz artık bundan sonra Allah ne verdiyse calis calis calis sonrasinda güzel haberler ve güzel gunler bizi bekliyor olacak bu güzel gunleri hayal ederek herşeye değdi diyerek calismlarinizi aksatmayn canlarm..
Topige ders aralarında ugrayn calismalrnzi yazin boylece daha iyi motive olurz..
Birbirimizden destegmzi esirgemeyelm hep beraber asalm bu KPSS engelini sonrada hep birlikte haritadan yer begenelm canlarmmm bunu cani gönülden diliyorm hepimiz çok emek verdik Rabbim hyrlisiyla ins bu güzel günleri nasip etsn bizlere ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?