2014 KPSS B grubu (GK-GY) Lisans Soru Çözme Topiği

En Zorlandığımız Dersler

• Türkçe

OY: 6 6,7%
  • Matematik

OY: 34 37,8%
  • Tarih

OY: 39 43,3%
  • Geometri

OY: 14 15,6%
  • Vatandaşlık

OY: 29 32,2%
  • Coğrafya

OY: 8 8,9%

• Ankete Katılan
    90
dün 150 tarih ve tekrar yaptım
istediğim gibi olmadı ama nedenim varr
eşim dün bir kaşıntı oluştu vucudundaa kabarmalar oldu apar topar hasteneye gittikk 4 tane serum takıldı bitti etti derken gece 12 buçuk gibi eve geldimm direk yattımm sabah eşim işe geç kaldııııı okadar yaani
bugün yeni derse başlayacamm herkese kolay gelsinn

Canim benim cok gecmis olsun ya bi sikinti kalmamistir inşallah. Bende allerji oldum cok kasiniyorum yarin sabaha randevu aldik gidecez dr ye inşallah. Sikintidan benimkide. Bugun kapatirsin aciginida kolay gelsin canim rabbim zihin açıklığı versin

Sagol kuzucum ben 3 de demistim oma onu simdi ogrendim. Bi sorarsin hocana. Bu aralar fazla takilmiyorsun kuzu ozledik valla

Canlar sabah biraz cografya tekrari yaptim oglum dondurma diye aglayinca disari ciktik arkadasa geldik oturuyoz icim gidiyo eve gidimde ders calisiyim diye bugun tekrar edecegim cok konu var hepinizi kocaman opuyorum

oy kuzucum sanada geçmiş olsunn ya eşim kas spazmı geçirmişti 1 hafta önce ilaç verdi doktor o ilaçların yan etkisi imiş meğer çok şükür iyi şuan işaallah sende ii olursun zuzum

osmanlı kültür medeniyet 115 soru çözdümm yemeğimi yiyeyim birde çayımı içim soru çözümüne devam

tamam cnm ben eski şifremi hatrlamıyorum ama eve gelnce bilgilerimi nasıl kontrol edebilirim

kızlarr son başvuru 14 mayıs değil mi?
parayı yatırdığım gün başvuruyu da o gün yapabilir miyim önceden 1 gün sonra oluyordu ya
bir de para yatırma nasıl oluyor atm den mi
ayy stres yaptım kızlar

Son düzenleme:

Geçmiş olsn kuzucummm..

Cnm su snvi bi atlatsaydn iyice yipratti seni

Sagol kuzucum ben 3 de demistim oma onu simdi ogrendim. Bi sorarsin hocana. Bu aralar fazla takilmiyorsun kuzu ozledik valla

Canım girdim mi zamanın nasıl gectgini anlamıyorum hop bir bakıyorum gitmis...O yüzden tutuyorum kendimi, daha sık girmeye calisicigim can... <3

osmanlı kültür medeniyet 115 soru çözdümm yemeğimi yiyeyim birde çayımı içim soru çözümüne devam

Masallah...Poponu kası...

Gecmis olsun cok kuzu, esin için...

14 mayıs ama o zamana bırakma, ne olur ne olmaz, sistemi kitlenir yogunluktan aksilik olur...Emeklerin bosa gitmesin...

Ziraat bankası atmsinden yatırıyorsun canım.

geçmiş olsun canım önemli bir şey değildir inşallah.

Gunaydin arkadaşlar bugün coğrafya tekrarima basliyorm herkese kolaylıklar diliyorum iyi calismalar...

Carpemmmm hosgeldn arada topige girmek iyidr kuzum motivasyon acisindan:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…