- 7 Mayıs 2010
- 3.377
- 1.268
- Konu Sahibi PammukSeker
- #1.101
Oh oh badem süpersiin maşallah Bir dersi halletmiş oldun şimdiden kuzum, ne mutlu sana. Darısı diğer derslerin, yeni kitaplarının ve dee benim de başıma inşallah.Pamuğum, kuzum türkçenin hepsinin okeyleyebilirsin soru bankalarım bitti bitecek bir tane 5 binliğim kaldı pegemin onuda 1yada 1,5 haftaya yayıcam sonra gelsin yeni kitaplarım
Merhaba canım. Hoşgeldin.Selam herkese...
Ben de bu sene tekrardan sınava hazırlanmaya başlıyorum. 2 gündür tarih çalışıyorum.
İstanbul Avrupa yakasında önerebileceğiniz bir kurs var mı?
Dershanelerimiz henüz başlamadığı için eğitimlerinin nasıl olduğu hakkında yardımcı olamıyoruz malesef. En mantıklısı dershaneye daha önce gitmiş olanların yorumlarını okumak canım. İnternette bulunduğun ilçenin kursları hakkındaki yorumlara bakmanı öneririm.
dumanncıımm maşallah kuzum hem çocuk hem ev hem kpss.. Çok iyi gidiyorsun sen. Yüksek lisans tebrik ve temennilerin için de çok teşekkür ederim canımm Tabloya ekledim konularını. Tam gaz devamm.:13:Pamukcugum kariyerin icin attigin adimin hayirli olsun canim cok sevindim. benim calismalar rotarli gitsede yinede biseyler yapiyorum canim sirf tablo dolsun cossun diye:))))))) carpanlara ayirma ve rasyonel sayilar bitmistir oglum uydukca ev isi yemek sonra ders. yani sen yeterki iste azmet ustesinden gelemeyecegin sey yok o yuzden kpss yide yukseklisansida bir arada goturebilirsin sansin acik olsun tatlimmm
Merhaba fatos hoşgeldinmerhaba arkadaşlar bende yaklaşık 10 gün önce start verdim çalışmalara.jeoloji müh. mezunuyum.birden bir ilham geldi başladım pek düşünmüyordum aslında.2 çocuğum var 2 ve 9 yaşlarında,yaş olmuş 36 bilmiyorum iyimi oldu yoksa boşuna mı uğraşacam zaman gösterecek artık.zor oluyor çocuklarla çalışmak büyük neysede küçük hakikaten zorluyor onunda eline defter kalem veriyorum sıkılana kadar çalışmaya çalışıyorum artık.tabi birde uyuyunca.ben türkçe ve matematikten başladım önce onları bitirip diğerlerine başlayacağım.
çalıştığım konularıda yazayım bu arada ihtiyaç dan çalışıyorum şimdi
MAT
temel bilgiler ve işlem yeteneği
temel kavramlar
sayı sistemleri
doğal sayılarda bölme
bölünebilme
TÜRKÇE
sözcüğün anlamı ve yorumu
cümlenin anlamı ve yorumu
yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim
çocuk ve ev işlerine rağmen çok iyi ilerlemiş maşallah canım. Burada bir çok kpssye çalışan ev hanımı annelerimiz var. Ve hepinizin de azmine hayranım.
Konularını tablomuza ekledim. Hem ev işlerinde hem kpss'de kolaylıklar diliyorum. Çalıştıkça yaz yine.