- Konu Sahibi PammukSeker
7de canım :) derste görüşürüz ozaman
saolasın canım görüşürüz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
7de canım :) derste görüşürüz ozaman
evet canım, ihtiyacın uzaktan eğitimini düşünüyorum. çok iyi olduğuna dair birsürü duyum aldım..
sen memnun kaldın mı peki?
Evli olanlar için uzaktan eğitim daha mantıklı canımi ben de evli olsaydım öyle yapardım sanırım. Şimdi ise evden uzaklaşacak yer arıyorum. Çünkü evde çalışma ortamım pek yok. İnşallah hakkında hayırlısı olurtşkler canım ilgin için uzaktan eğitime katılmaya karar verdim. dersane biraz sıkıntı olacak gibi,zaten çalışıyorum vakit kısıtlı,evliyim,ev sorumlulukları falan.. eşim matematikçi zaten.. benim için önemli olan sözel dersler. videolara baktım sözelleri çok eğlenceli anlatıyolar hoşuma gitti. akşam uzaktan eğitime kayıt olmayı düşünüyorum, son kez eşimin de fikrini alayım da.. o biraz dersaneye gitmemden yana.. durumları bildiririm tekrardan
zeytin'cim çok iyi anlıyorum seni, birebir yaşamasam da staj yaptığım zamanlardan taşeronlarla memurlar arasındaki ayrımı bizzat görmüştüm. İnşallah bu yıl bizim yılımız olacak. Ve istediğimiz yerlere atanacağız. Bu tempoyla gidersen yapacaksın sen, buna canı gönülden inanıyorum. Biraz daha sabret, sonu selamet olacak.canım ben bir kurumda taşeron olarak çalışıyorum
yani memurla işçi nasıl ayrılıyor bunun en iyi tanıklarından biriyim
benden çok daha alt seviyelerde hiçbirşey anlamayan tahsil olarak daha düşükler bile (ki asla kimseyi kınamak için yazmıyorum bunları)
benden çok daha iyi mevkilere veriliyor.
defalarca bunları dile getirmeme rağmen maleseff sonuç alamadım
yine adam kayırmaca
yine işine göre davranma devam ediyor
bugün motivasyonum gerçekten çok düşük
moralim çok çok bozuk
ve aslında bugün daha iyi anladım ki bu yıl memur olmak zorundayım
akşam uzaktan eğitim in matematik tanıtım dersine katılcam,yarında coğrafya... benim için coğrafya belirleyici olacak sanırım.ondan sonra kesin kararımı vericem. ama müşteri hizmetleriyle görüştüm, deneme falan da yapılıyormuş. dersaneden farkı yok. ev rahatlığında dersane çok mantıklı geliyo
Kızlar uzaktan eğitim nasıldı, ben de merak ettim.:26:Benide aradılar canım.O an cok dalgındım tamam tamam dedim kapadım Saat kaçta dediklerini bile hatırlamıyorum saat kaçtaydı ders canım
ekledim canım, bu arada 2014 yayınları çıkmış diyorlardı kızlar, ben ayrıntılı inceleyemedim henüz almayacağım için ama bir bak istersen.Pamuk şekerim Türkçede sözcükte anlamı bitirdim....
Ekler misin?
Tarih e 4-5 konu bitireyim coğrafyaya başlıcam... Şu 2014 ler çıksada yaprak test alcam...
uzaktan eğitimin tanıtımına katılan hanımlar ne düşündünüz dersle ilgili, sizce iyi miydi ?
bana ne iyi ne de kötü geldi, yorum yapamıyorum zaten çok kısa sürdü. fakat ortalarda dolanan 2010 yılı videolarındaki mat hocasından bu hocanın anlatımı daha iyi geldi sanki, bilemiyorum.
cumburlop :122::122::122:
Suan tay tay yapan kpss calismalarim var insallah calismayi birakabilirsem, kosup size yetisecegim size bir adet soru sorabilirmiyim, fotografi ekliyorum umarim fotograf nettir :26:
Eki Görüntüle 786962
ilkay merhaba tatlım.
Cevap 750 di mi ?:26:
Canım çarpma işleminin sonucunun büyük olması için rakamların birbirine yakın olması gerekiyor.
x,y,z,t birbirinden farklı demediği için birbirlerine en yakın halleri; 5,5,5,6 oldukları durumdur.
Buradan da; 5x5x5x6=750 oluyor
evet 750 degerleri bi türlü bulamamistim tesekkurler kuzum sonunda bu aksam ders calisma firsatim oldu ama o da biraz önce koca bir ucan böcekle son buldu
Rica ederim kuzum. 3 sayının aynı olması aklına gelmemiştir bir an. Ben de ilk öyle oldum çünkü.
Ders çalışmana sevindim canım, seni burada görmeyince merak ediyorum naptı ne etti diye. Dersini bölen o böceğe de teessüflerimi sunuyorum.
Ben de böceklerden aşırı korkarım.
cumburlop :122::122::122:
Suan tay tay yapan kpss calismalarim var insallah calismayi birakabilirsem, kosup size yetisecegim size bir adet soru sorabilirmiyim, fotografi ekliyorum umarim fotograf nettir :26:
Eki Görüntüle 786962
nathaliee'cim, bu tanıtım dersleri yarın da olacak mı?
Evli olanlar için uzaktan eğitim daha mantıklı canımi ben de evli olsaydım öyle yapardım sanırım. Şimdi ise evden uzaklaşacak yer arıyorum. Çünkü evde çalışma ortamım pek yok. İnşallah hakkında hayırlısı olur
zeytin'cim çok iyi anlıyorum seni, birebir yaşamasam da staj yaptığım zamanlardan taşeronlarla memurlar arasındaki ayrımı bizzat görmüştüm. İnşallah bu yıl bizim yılımız olacak. Ve istediğimiz yerlere atanacağız. Bu tempoyla gidersen yapacaksın sen, buna canı gönülden inanıyorum. Biraz daha sabret, sonu selamet olacak.
Kızlar uzaktan eğitim nasıldı, ben de merak ettim.:26:
ekledim canım, bu arada 2014 yayınları çıkmış diyorlardı kızlar, ben ayrıntılı inceleyemedim henüz almayacağım için ama bir bak istersen.
Arkadaslar su uzaktan egitim hakkinda biraz ayrintili bilgi verebilir misiniz
Canım tanıtım olduğu için çok kalabalıktı herkes birden yazınce donma yaptı bir kaç kez koptum öle bir sorunlar vardı bende ama ben hocayı beğendim guzel anlatıyor.Sende form doldur siteden dershane öğrencisi diye işaretle arayıp hangi şubemizdesiniz diyor şubeyi söyleyince maile yolluyor linki ordan girebiliyorsun canım.
Kızlar uzaktan eğitim nasıldı, ben de merak ettim.:26:
kızlaaaarrr, hadi kutlayın beni topiğe katılarak kpss ye hazırlıkta ilk adımı atmıştım. 5 dk önce de uzaktan eğitime kaydımı yaptırarak 2. adımı attımmm artık çalışma vaktiiii
buarada az önce uzaktan eğitim hakkında bilgi vermiştim soranlara ordaki bi hatayı düzeltmek istiyorum bende yeni öğrendim.soru bankası ve konu anlatım kitapları da gönderiyolarmış...
hadi bakalım maraton başladın
Evli olanlar için uzaktan eğitim daha mantıklı canımi ben de evli olsaydım öyle yapardım sanırım. Şimdi ise evden uzaklaşacak yer arıyorum. Çünkü evde çalışma ortamım pek yok. İnşallah hakkında hayırlısı olur
zeytin'cim çok iyi anlıyorum seni, birebir yaşamasam da staj yaptığım zamanlardan taşeronlarla memurlar arasındaki ayrımı bizzat görmüştüm. İnşallah bu yıl bizim yılımız olacak. Ve istediğimiz yerlere atanacağız. Bu tempoyla gidersen yapacaksın sen, buna canı gönülden inanıyorum. Biraz daha sabret, sonu selamet olacak.