rabbim cümlemizden razı olsun:) bnm kardeşime bide çok sevdiğim biride kpss gircek dua ederken onlarada edermisiniz
günde 3 saat çalışıyosan gerçkten çalışıyosan verim alırsın..
sen işe gidiyosun bide sanırım. iştede masa başı işe değerlendir..
yani sürekli gün içinde videoları dinlemek çok ii gerçkten..
elindeki teoremi bilmiyorum. ama kpss defteri tarih / çoğrafya var. bunları alabilirsin. ince kitaplar zaten. tarihi tek yanında taşıyıp bakabilirsin mesela..
tüm derslerde şu vardır.. bir konu çalışılınca öğrenilir birde soru çözülünce
mesela tarihte "burç" kelimesi vardır.. kitaplarda bunu burç: sur kale demez..
ama mesela sorularda diyorki aşağıdakilerden hangisi sarayla ilgili deildir
a)burç
b)arasta
arasta çarşı pazar demek hani bu şekilde sorulardanda öğrenildiği için sorularıda çözmelisin.. ama otobüslerdede okuyabilirsin..
ben tüm dersleri aynı anda çalışmadım..
tarih matematik bide türkçe çözdüm ara ara..
ygs soru bankalarını türkçede çözmeyi tavsiye ediyorum..
nihan akarı burda överken "acaba reklam yaptığımı düşünürlermi" diye geçti içimden:) bide videoyu alalım falan diyince acaba videoyu aldırtmak içinmi söylediğimi düşünürlermi diye geçti içimde..
göllerde "ay abant yedi göller" diye diyordu hoca. geçen biri yeni göller dedi bende direk ay abant yeni göller dedim
yani öyle kalmış aklımda..
kim kükürtlü keçirborlu:)
almak isteyenler birleşip alalım.. fazla veremeye gerek yok.. bana ulaş canım aldıgında..
diğer hocalar hakkında bilgim olmadıgı için yorum yapmadım..
matematikten şenolhocaya bak geçen bir arkadaş link vermişti..
ofisokul. com a bide ekolhocaya bak baktın faydalı olmuyor ozaman rojda hocayı almaya kalk hani boşuna para harcam
bende vaktinde yırttım kendimi anayasa hocası bulmak için
anayasa 24 saatte yada ihtiyacın ders notlarında anayasa var ordan çalışabilirsin.
şimdi düşününce anayasada video dinlenmez diye düşünyorum. neden? çünkü konular sürekli güncelleniyor.
yasama yürütme yargı vs sürekli değişiyor.. bence anlatan hocada çok hakim değildir konuya.. oda okuyup bi yerden anlatır:)
anaysada 21 60 meşturiyet vs bunlarla ilgili konulara bakabilirsin. bol bol okumak
.......................................
şu yapın böyle yapın yazıp yardımcı olmaya çalıştım..
asıl gerçek:) çok dua etmek..
ben gerçekten geçen sene dilimden kalbimden duam eksik olmazdı.
doğum yapan biri olsa bana dua edermisin derdim(güya doğumda edilen dualar kabul olunur)
yeni evlenen birine dua edermisin derdim(güya imam nikahında edilen dua kabul olur)
hani biri bana ALLAH razı olsun derse hemen kpss için dua isterdim..
topiklerde, sedula okyanus adildemir quit sevgi melegi gibi arkadaşlarada hep dua edersim
kk arkadaşlarım memurlarnettekiler facedekpss çalışanlar çevremdekiler üşenmeden tek tek adlarını verdim..
kızlar kardeşime bide değer verdiğim biride kpss gircek onlarada edermisin dua