Maşallah arkadaşım allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin saglikli birsekilde kucağına almani dilerim darısı basimiza :)[/QUOTE]TE="beztebya, post: 38012428, member: 526545"]Kızlar ben hamileymişim haberim yokmuş Rabbim sizlere de nasip eder inşallah .
Nasip canim kismet.benimde bu 5. Ayim oldu daha hamile kalamadim.bu ay reglim bittikten sonra bardak cektiricem diger adi hacamat sanirim etkisi olursa soylerim.bazi arkadaslarim cektirdiktrn sinraki ilk ay hamile kalfilar .denemekte fayda varSlm kızlar bende aynı Kasım'da bekleyen ama olamayanlardanim.adetim gecikti sevinmiştim ama bugun oldum artık Aralık'ta kısmetse hepimize Rabbim nasip etsin
Kızlar ben hamileymişim haberim yokmuş Rabbim sizlere de nasip eder inşallah .
Canım ben kan testi verdirmedim hiç adetim geçikeli 3 günü evde test yapdım 2-3 tane iki çizgi çıkdı hepsinde 15 gün sonra doktora gitdim ve bebeğimi ultrasonda gördüm 6 hafta 4 günlük dedi doktor iki tane ilaç yazdı işte bu kadar canımcanım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Bende dün öğrendim hamile olduğumu ama laborant kız değer düşük doktorla görüşün deyince strest oldum. Sen kan tahlilinde mi öğrendin gebeliği ve kaç çıktı yazarmısın
Canım ben kan testi verdirmedim hiç adetim geçikeli 3 günü evde test yapdım 2-3 tane iki çizgi çıkdı hepsinde 15 gün sonra doktora gitdim ve bebeğimi ultrasonda gördüm 6 hafta 4 günlük dedi doktor iki tane ilaç yazdı işte bu kadar canım
Hadi inş etkili olur canmNasip canim kismet.benimde bu 5. Ayim oldu daha hamile kalamadim.bu ay reglim bittikten sonra bardak cektiricem diger adi hacamat sanirim etkisi olursa soylerim.bazi arkadaslarim cektirdiktrn sinraki ilk ay hamile kalfilar .denemekte fayda var
Hadi ya etkisi varmış ozaman gercekten .inşşş sende de etkili olur .hayırlısıyla olur inşNasip canim kismet.benimde bu 5. Ayim oldu daha hamile kalamadim.bu ay reglim bittikten sonra bardak cektiricem diger adi hacamat sanirim etkisi olursa soylerim.bazi arkadaslarim cektirdiktrn sinraki ilk ay hamile kalfilar .denemekte fayda var
İnşallah canım reglime 9 gun kaldı inşallah Allah ızın verırde olursa paylasırım burdan.Hadi ya etkisi varmış ozaman gercekten .inşşş sende de etkili olur .hayırlısıyla olur inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?