- 15 Ekim 2012
- 753
- 98
Kızlar dün dr.umu değiştirip doğum yapmayı düşündüğüm hastanede yeni bi dr.a gittim.bugüne kadar hiç ölçülmeyen rahim boyum 2.2 çıktı.Dr.bana hiç kalkmıycaksın evden dışarı çıkma dedi.sanki heran doğum yapacakmışım gibi konştu
Eğer biraz daha kısalırsa dikiş atıcam rahim ağzına dedi.bebişlere ciğer geliştirici iğne verdi.Hiç istemediğim halde çaresİzlikten oldum iğneleri bugün yine olucam.Tek o değil dha başka. İlaçlarda verdi.Kızlar ya Allaha teslim olmaya çalışıyorum ama moralim çok bozuldu.acaba ne kadar daha dayanabilir.dr.heran herşey olabilir gibi şeyler ima etti
Canım sana ne için istirahat dedi dr.un.belli bi sebebi varmı?
Bi de genel bişey söyliyim kızlar bence alışverişi ertelemeyin ileride ne yaşayacağımız belli değil.ben biraz bişeyler almıştım gerisi Allah kerim artık...
Canim benim cok gecmis olsun ama bu kadar telaslanma hic dikis atmadan sadece yatarak 9 ay a kadar idare edenler var benim rahim boyu en son 3.2di dr da kisalmasin diye sanirim yat dedi bana sende istirahat edersen bu degeri koruyabilirsin bence canini sikma bol bol dua edelim