- 27 Mayıs 2014
- 1.313
- 796
- 35
Ciddi misin Doktorlar pek cesaret edemiyor genelde Benim ilki normal olduğu halde normal doğum bebekler açısından riskli diyoBenim doktorum ikisi de başaşağı gelirse normal doğum yaparız dedi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ciddi misin Doktorlar pek cesaret edemiyor genelde Benim ilki normal olduğu halde normal doğum bebekler açısından riskli diyoBenim doktorum ikisi de başaşağı gelirse normal doğum yaparız dedi.
Benimde geliyor canım normal bişeymişKizlar benim goguslerimden koyu sari bir sivi geliyor sizdede oluyomu?
Benimde geliyor canım normal bişeymiş
Tesadüfe bak :) Benim bir aydır geliyor canım ara sıra inşallah bol bol sütümüz olacak :)Evet canim simdi sen sütümüzü ol hamilelik takviminde dikkatimi cekti okudum kolostrum deniliyomus
Canım Toker Bebeden aldım. İnternet sitesi de var online alanilirsin. Ayrıca geçen gün ya butikbebe ya unnadoda kampanyası vardı. Bi bak istersen.Friendly bende arastirdim kullananlar genelde memnun sen nereden aldin yada nereden temin edebilirim?
Günaydın canim ben burun aspiratoru ve tarakta kararsız kaldım alsam mi.Burun aspiratörü otribebe aldık. Herkes onu tavdiye ediyor.
Ciddi misin Doktorlar pek cesaret edemiyor genelde Benim ilki normal olduğu halde normal doğum bebekler açısından riskli diyo
Arkdaşım var kozanlı benim de.Çok severim.kozan canımmm
Ben perinataloğa ve başka bir doktora sordum hiç şans vermedi.Normal doğum macera olur ikizlerde dedi.Kendi doktoruma bu gittiğimde sorayım.Benim doktorum ikisi de başaşağı gelirse normal doğum yaparız dedi.
Sıvı olarak değil de canım göğüslerimin ucunda beyaz beyaz bişeler oluşuyor sanki.Kizlar benim goguslerimden koyu sari bir sivi geliyor sizdede oluyomu?
Ay keşke benim doktorumda öyle dese.En azından bebişlerin pozisyonu düzgün olursa olabilir demeli.Kendi kendine evde ikiz doğurmuş benim arkdaşımın annesi.Hem de iki kez:)Ikizlerde normal doğum daha kolay diyor. Benim de kafam karıştı, doğum heyecanı sardı.
Canım bizim erken doğum riskinizin var ya ondan yapıyordur. Yan etkisi olacağını düşünmüyorum.Kızlar bir de ben dün başka bir doktora gittim.Burda övülen bir doktordu.Bana ciğer geliştirici iğne yazdı.Ama ben kararsız kaldım.Kendi doktoruma sorayım diycem başka doktora gittim demeye çekiniyorum :) Yan etkisi yok diyorlar öyle mi acaba hiç doktoruna soran oldu mu?
Kortizonmuş canım iğnenin içeriği gerek var mı şimdilik biliyorum.Rahim ağzı kısalınca vermişlerdi bir arkadaşa.Serenaydı sanırım.Başka yaptıran yok galiba.Canım bizim erken doğum riskinizin var ya ondan yapıyordur. Yan etkisi olacağını düşünmüyorum.
Ben de yaptırdım erken doğum riski olunca. Bebeklere zararı yok dedi doktorum.Kortizonmuş canım iğnenin içeriği gerek var mı şimdilik biliyorum.Rahim ağzı kısalınca vermişlerdi bir arkadaşa.Serenaydı sanırım.Başka yaptıran yok galiba.
İğnenin adı ne hatırlıyor musun canım? Ben de yaptırayım o zaman sorupta.Sonuçta tedbir için.Ben de yaptırdım erken doğum riski olunca. Bebeklere zararı yok dedi doktorum.
BENİMKİDE DİREK SEZERYAN DEDİ TEK YUMURTA İKİZİ DEDİ RİSKLİ ZATEN KESİN SEZERYANAy keşke benim doktorumda öyle dese.En azından bebişlerin pozisyonu düzgün olursa olabilir demeli.Kendi kendine evde ikiz doğurmuş benim arkdaşımın annesi.Hem de iki kez:)