- 22 Mart 2012
- 1.926
- 240
İnşallah canım.Telefondan girebilirsem hemen yazarım.HAYIRLI GÜZEL HABERLRİNİ BEKLİYORUZ CANIM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım.Telefondan girebilirsem hemen yazarım.HAYIRLI GÜZEL HABERLRİNİ BEKLİYORUZ CANIM
Hiç bilmiyorum ki canım. Bundan sonra yatıcaz dedi. Kasılmalarım da oluyor zaten, belki ondan demiştir.Canim 1 ay once benimde ikiside basasagiydi dr bisiy demedi bidahaki kontrolde yan donmuslerdi bunlar zaten donmuyormu ki surekli
RABBİM GÖNLÜNE GÖRE VERSİN İNŞALLAH CANIMkızlar Allah hepinizin bebeklerini size bağışlasın
ben tüp bebek denedim bu ay negatif sonuçlandı. yaşım 27.
özellikle sormak istediğim; "İKİ EMBRİYO TRANSFER EDEN MERKEZLER NERELER?"
hele ki ikisi de tutmuş olanları görünce bana da umut olacak.
cevap verirseniz size dua ederim önümüzdeki ay tedaviye başlicaz kısmetse.
bide 2. denemeyi yapanlar ve başarılı olanlar, iki tedavi arasınmda ne kadar ara verdiniz?
Ben istanbuldayım canım. Artık bakıcaz burda. Çok teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah :)Acıbadem kayseri de yapıldı canım.Çok şükür tuttu.Sen hangi şehirde oturuyorsun ki?
OLABİLİR CANIM İNŞALLAH SIKINTISIZ GEÇER ŞU KALAN HAFTALAR RABBİM YAR VE YARDIMCIMIZ OLSUN BİTANEMHiç bilmiyorum ki canım. Bundan sonra yatıcaz dedi. Kasılmalarım da oluyor zaten, belki ondan demiştir.
kızlar Allah hepinizin bebeklerini size bağışlasın
bide 2. denemeyi yapanlar ve başarılı olanlar, iki tedavi arasınmda ne kadar ara verdiniz?
ÇOK AŞIRI İSHALİN ZARARI OLUR SUSUZ KALMAMAYA ÇALIŞ BOL BOL SU İÇKizlar ben 3-4 gundur ishalim aslinda seviniyordum aylardir cektgim kabizliktan sonra rahatlarim diye ama simdide acaba bebeklerin gelisimine bi zarari varmidir diye dusunmeye basladim bide magnezyum kullananlar varmi aranizda acaba magnezyum yapmis olabilir mi?
Benimde ilk denemem nefatifti 2. deneme dondurulmuş embiryo ile ikiwz hamileyim ilk denemede de iki embiryo transfer edilmişti ama olmamıştı Ankara centrumda yapıldı 3 ay aradan sonra başladım tedaviye yeni tedavinde güzel sonuçlar alırsın inşAllahkızlar Allah hepinizin bebeklerini size bağışlasın
Tedavi sürecinde ve hamileliğimin 4. ayına kadar olan süreçte bulantı yüzünden az su içiyordum sürekli kabızlık çektim 4. aydan sonra kalsiyum magnezyum ve demir ilacina başladım sık sık ishal oluyorum bende ilaçlara bağlıyorum doktora sordum bir gün kalsiyum bir gün magnezyum al dedi ama ben sabah kalsiyum akşam magnezyum almaya devam ediyorumKizlar ben 3-4 gundur ishalim aslinda seviniyordum aylardir cektgim kabizliktan sonra rahatlarim diye ama simdide acaba bebeklerin gelisimine bi zarari varmidir diye dusunmeye basladim bide magnezyum kullananlar varmi aranizda acaba magnezyum yapmis olabilir mi?
Canım merak etme bana da yapmadı ikizlerde pek gerekmiyor dedi. Birde ben kilo vermiştim. O yüzden gerek yok dedi. O kadar endişelenme.Günaydın kızlar, doktorum bana şeker yüklemesi yaptırmadı, yaşın küçük ailede de yoksa gerek yok dedi ama ben tedirgin oluyorum. Ya varsa gebelik şekerim diye. Başka bir yerde yaptırsam mı acaba
CANIM İLK GEBELİĞİMDE 24 YAŞINDAYDIM BANADA YAPMAMIŞTI DOKTORGünaydın kızlar, doktorum bana şeker yüklemesi yaptırmadı, yaşın küçük ailede de yoksa gerek yok dedi ama ben tedirgin oluyorum. Ya varsa gebelik şekerim diye. Başka bir yerde yaptırsam mı acaba
Canım merak etme bana da yapmadı ikizlerde pek gerekmiyor dedi. Birde ben kilo vermiştim. O yüzden gerek yok dedi. O kadar endişelenme.
Canım ilkinde ben 21 yaşındaydım ama yapıldı yinede,o yüzdende emin olamadımCANIM İLK GEBELİĞİMDE 24 YAŞINDAYDIM BANADA YAPMAMIŞTI DOKTOR
Günaydın canım, aynı sorun bende de var, sırt üstü yaramıyorum zaten, sağa sola yattığımda bacağım kalçama kadar ağrıyor resmen, sabah birkaç saat ağrı çekiyorum. Doktora söyledim, normal dedi, 34-35lerde oturarak uyuyacaksınız dedi.GÜNAYDIN TATLI GEBİŞLER NASILSINIZ BENDE ÇARPINTI DEVAM EDİYO UYUMADA BAYA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM NE TARAFIMA DÖNSEM TAŞIN ÜSTÜNE YATIYO GİBİYİM
canım bende yatamıyorum. Ayne sen gibiyim zaten dönerken zorlanıyorum ben dönerken eşim uynanıyor bişey mi oldu diye çok rahatsızım. Bendede hafif çarpıntı var kabızlıktan dolayı karnım ağrı kasıklarda batma var. Uykusuz uykusuz işe geliyorum. Allah yardımcımız olsun..GÜNAYDIN TATLI GEBİŞLER NASILSINIZ BENDE ÇARPINTI DEVAM EDİYO UYUMADA BAYA GÜÇLÜK ÇEKİYORUM NE TARAFIMA DÖNSEM TAŞIN ÜSTÜNE YATIYO GİBİYİM
Rica ederim canım.Sana da tez zamanda hamile kalmayı nasib etsin inşallah.Benim arkadaşım İstanbul acıbademde yaptırdı canım.Dr u Bülent Tıraş sanıyorum. Ona da iki embriyo transfer etmişler, teki tuttu ama onun ki.Ben istanbuldayım canım. Artık bakıcaz burda. Çok teşekkür ediyorum. Rabbim hayırlısıyla kucağına almayi nasip etsin inşallah :)