Selam kızlar her ay beklediğim gibi Kasım ayını da umutla bekledim bu defa hamile kalıcam dedim uymutlandım ama olmadı.Şimdi aralık aynı bekliyorum umutla inşallah Rabbim nasip eder de gebe kalırım.Yeni yila bebeğimle birlikde girerim çok istiyorum bunu.Dua ediyorum benim gibi arılık ayında hamile kalmak isteyenler hadi buyrun bura deneyimlerimizi paylaşalım.
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
2014 Kasım'da hamile kalamayanlar Aralıkda hamile kalmak isteyenler
- Konu Sahibi beztebya
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
- 25 Kasım 2014
- 76
- 35
- 48
- 33
- 26 Kasım 2014
- 4
- 2
- 18
- 39
- 19 Kasım 2012
- 897
- 901
- 83
Maşallah arkadaşım allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin saglikli birsekilde kucağına almani dilerim darısı basimiza :)[/QUOTE]TE="beztebya, post: 38012428, member: 526545"]Kızlar ben hamileymişim haberim yokmuş Rabbim sizlere de nasip eder inşallah .
Çok saol canım benim!
- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
- 17 Şubat 2014
- 112
- 48
- 98
- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
Nasip canim kismet.benimde bu 5. Ayim oldu daha hamile kalamadim.bu ay reglim bittikten sonra bardak cektiricem diger adi hacamat sanirim etkisi olursa soylerim.bazi arkadaslarim cektirdiktrn sinraki ilk ay hamile kalfilar .denemekte fayda varSlm kızlar bende aynı Kasım'da bekleyen ama olamayanlardanim.adetim gecikti sevinmiştim ama bugun oldum artık Aralık'ta kısmetse hepimize Rabbim nasip etsin
kızlarrrr günaydın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekleyenlerdinim bu arada çikolata kistim çıktı vs vs sonuç olarak geçen ay rahim filmi çektirdim (17 kasımda) dün yani 10 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmayınca ultra erken gebelik testi yaptım çok çok ince belli belirsiz bi çizgi çıktı akşam sekizde direkt bir özel hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım sonuç 123,5 pozitif ama değer küçük doktorunuzla görüşün dediler kafam allak bullak oldu sevinemedim bile şimdi korkuyorum bugün doktora gitcem ama internetten okuduğum kadarıyla anca iki hafta sonra ultrasonda kese görünürmüş.
Kızlar ben hamileymişim haberim yokmuş Rabbim sizlere de nasip eder inşallah .
canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Bende dün öğrendim hamile olduğumu ama laborant kız değer düşük doktorla görüşün deyince strest oldum. Sen kan tahlilinde mi öğrendin gebeliği ve kaç çıktı yazarmısın
Canım ben kan testi verdirmedim hiç adetim geçikeli 3 günü evde test yapdım 2-3 tane iki çizgi çıkdı hepsinde 15 gün sonra doktora gitdim ve bebeğimi ultrasonda gördüm 6 hafta 4 günlük dedi doktor iki tane ilaç yazdı işte bu kadar canımcanım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Bende dün öğrendim hamile olduğumu ama laborant kız değer düşük doktorla görüşün deyince strest oldum. Sen kan tahlilinde mi öğrendin gebeliği ve kaç çıktı yazarmısın
Canım ben kan testi verdirmedim hiç adetim geçikeli 3 günü evde test yapdım 2-3 tane iki çizgi çıkdı hepsinde 15 gün sonra doktora gitdim ve bebeğimi ultrasonda gördüm 6 hafta 4 günlük dedi doktor iki tane ilaç yazdı işte bu kadar canım
cevabın için saol canım. Bende dün gittim doktora normal olarak keseyi göremedi ama normal kese şimdi görünmez bir hafta sonra gel tekrar tahlil yapacaz değerin 1000 olursaa görebiliriz dedi. pozitifi görünce olay bitecek rahatlıycam sanıyodum ama şuan daha stresim
- 17 Şubat 2014
- 112
- 48
- 98
Hadi inş etkili olur canmNasip canim kismet.benimde bu 5. Ayim oldu daha hamile kalamadim.bu ay reglim bittikten sonra bardak cektiricem diger adi hacamat sanirim etkisi olursa soylerim.bazi arkadaslarim cektirdiktrn sinraki ilk ay hamile kalfilar .denemekte fayda var
Son düzenleme:
- 17 Şubat 2014
- 112
- 48
- 98
Hadi ya etkisi varmış ozaman gercekten .inşşş sende de etkili olur .hayırlısıyla olur inşNasip canim kismet.benimde bu 5. Ayim oldu daha hamile kalamadim.bu ay reglim bittikten sonra bardak cektiricem diger adi hacamat sanirim etkisi olursa soylerim.bazi arkadaslarim cektirdiktrn sinraki ilk ay hamile kalfilar .denemekte fayda var
- 28 Kasım 2014
- 694
- 762
- 33
- 37
İnşallah canım reglime 9 gun kaldı inşallah Allah ızın verırde olursa paylasırım burdan.Hadi ya etkisi varmış ozaman gercekten .inşşş sende de etkili olur .hayırlısıyla olur inş