• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Kasım'da hamile kalamayanlar Aralıkda hamile kalmak isteyenler

beztebya

Canım kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2013
492
262
358
34
..
Selam kızlar her ay beklediğim gibi Kasım ayını da umutla bekledim bu defa hamile kalıcam dedim uymutlandım ama olmadı.Şimdi aralık aynı bekliyorum umutla inşallah Rabbim nasip eder de gebe kalırım.Yeni yila bebeğimle birlikde girerim çok istiyorum bunu.Dua ediyorum benim gibi arılık ayında hamile kalmak isteyenler hadi buyrun bura deneyimlerimizi paylaşalım.

bende aralık bekliyorum canım sat : 02 ekim bat : 2 aralık.heyecanla bekliyorum. var mı belirti adet öncesi

Bende Aralık ayınan umutluyum cok istiyorum bu ay hayirli haber almayi hamile kalmayi insallah Allah bize de nasip eder...

benimde kasım ayı yalan oldu hala bi ümit vardı içimde ama olmadı. aralık ayında inşallah güzel haberi hepimiz alırız arkadaşlar.. Rabbim isteyen herkeze yaşatsın bu güzel duyguyu.. Rabbim aratmasın inşallah..

ben şu an heyecanlı bir bekleyişteyim. yumurtlama günüm 20 kasımdı. dün heyecanla test yaptırdım hepsi negatif tabi ama erken olduğu için de böyle çıkabilirmiş en azından otuz kasımı bekle dedi doktor.. çok heyecanlıyım dua edelim..

TE="beztebya, post: 38012428, member: 526545"]Kızlar ben hamileymişim haberim yokmuş Rabbim sizlere de nasip eder inşallah .[/QUOTE]
Maşallah arkadaşım allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin saglikli birsekilde kucağına almani dilerim darısı basimiza :)

TE="beztebya, post: 38012428, member: 526545"]Kızlar ben hamileymişim haberim yokmuş Rabbim sizlere de nasip eder inşallah .
Maşallah arkadaşım allah hayırlı sağlıklı uzun ömürlü bir evlat nasip etsin saglikli birsekilde kucağına almani dilerim darısı basimiza :)[/QUOTE]
Çok saol canım benim!

Bende kasım ayını umutla beklerken sonuc gene hüsranbugun regl oldum.umarım aralık ayı bızım ayımız olur mutlu haberleri alırıZ

Slm kızlar bende aynı Kasım'da bekleyen ama olamayanlardanim.adetim gecikti sevinmiştim ama bugun oldum artık Aralık'ta kısmetse hepimize Rabbim nasip etsin

Slm kızlar bende aynı Kasım'da bekleyen ama olamayanlardanim.adetim gecikti sevinmiştim ama bugun oldum artık Aralık'ta kısmetse hepimize Rabbim nasip etsin
Nasip canim kismet.benimde bu 5. Ayim oldu daha hamile kalamadim.bu ay reglim bittikten sonra bardak cektiricem diger adi hacamat sanirim etkisi olursa soylerim.bazi arkadaslarim cektirdiktrn sinraki ilk ay hamile kalfilar .denemekte fayda var

kızlarrrr günaydın. ben yaklaşık 1,5 yıldır bekleyenlerdinim bu arada çikolata kistim çıktı vs vs sonuç olarak geçen ay rahim filmi çektirdim (17 kasımda) dün yani 10 aralıkta adet olmam gerekiyordu olmayınca ultra erken gebelik testi yaptım çok çok ince belli belirsiz bi çizgi çıktı akşam sekizde direkt bir özel hastaneye gittim ve kan tahlili yaptırdım sonuç 123,5 pozitif ama değer küçük doktorunuzla görüşün dediler kafam allak bullak oldu sevinemedim bile şimdi korkuyorum bugün doktora gitcem ama internetten okuduğum kadarıyla anca iki hafta sonra ultrasonda kese görünürmüş.

Kızlar ben hamileymişim haberim yokmuş Rabbim sizlere de nasip eder inşallah .

canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Bende dün öğrendim hamile olduğumu ama laborant kız değer düşük doktorla görüşün deyince strest oldum. Sen kan tahlilinde mi öğrendin gebeliği ve kaç çıktı yazarmısın

canım Allah sağlıcakla kucagına almayı nasip etsin. Bende dün öğrendim hamile olduğumu ama laborant kız değer düşük doktorla görüşün deyince strest oldum. Sen kan tahlilinde mi öğrendin gebeliği ve kaç çıktı yazarmısın
Canım ben kan testi verdirmedim hiç adetim geçikeli 3 günü evde test yapdım 2-3 tane iki çizgi çıkdı hepsinde 15 gün sonra doktora gitdim ve bebeğimi ultrasonda gördüm 6 hafta 4 günlük dedi doktor iki tane ilaç yazdı işte bu kadar canım

Canım ben kan testi verdirmedim hiç adetim geçikeli 3 günü evde test yapdım 2-3 tane iki çizgi çıkdı hepsinde 15 gün sonra doktora gitdim ve bebeğimi ultrasonda gördüm 6 hafta 4 günlük dedi doktor iki tane ilaç yazdı işte bu kadar canım

cevabın için saol canım. Bende dün gittim doktora normal olarak keseyi göremedi ama normal kese şimdi görünmez bir hafta sonra gel tekrar tahlil yapacaz değerin 1000 olursaa görebiliriz dedi. pozitifi görünce olay bitecek rahatlıycam sanıyodum ama şuan daha stresim :(

Nasip canim kismet.benimde bu 5. Ayim oldu daha hamile kalamadim.bu ay reglim bittikten sonra bardak cektiricem diger adi hacamat sanirim etkisi olursa soylerim.bazi arkadaslarim cektirdiktrn sinraki ilk ay hamile kalfilar .denemekte fayda var
Hadi inş etkili olur canm

Son düzenleme:
Hadi ya etkisi varmış ozaman gercekten .inşşş sende de etkili olur .hayırlısıyla olur inş

Back