ben baştaki listeden ufak bi eşleştirme yaptım....
LİSTEMİZ
SEVGİ--------------------> BOYLESİNE
SEVGİ-------------------->
HÜLYA-------------------> umran_63
Fulya1234------------------->
BOYLESİNE -------------------> ECLİPSE
SEY_REN ------------------- >ECM
BEREN ------------------->
ASMEN3535 -------------------> SEVGİ
EVHAMLİ -------------------> CYLNTSDMR
GERANIO -------------------> HÜLYA
HAYALOT -------------------> SULTANE
SUDE_CİSEM ------------------->
LADYSUBARU ------------------->
SULTANE -------------------> rosaleda
HAKNUR -------------------> sevgi
AMAYA -------------------> ecomlek
GİZEM7 ------------------->fulya1234
SSS_1 ------------------->
İKRAMAYA ------------------->
ALANGU-------------------> LADYSUBARY
CYLNTSDMR ------------------->
HANA95 -------------------> İKRAMAYA
ROSALEDA -------------------> BEREN
ECM -------------------> EVHAMLİ
SOLİTARYWOMAN-------------------> asmen3535
MELİNDA -------------------> haknur
ECLİPSE -------------------> _MELİNDA_
ECOMELEK -------------------> gizem7
ALTINKAYA35 ------------------->
SEVİNCİREM ------------------->
CİTOL ------------------>
UMRAN_65 ------------------->
TOREDO------------------->
evet ben de hediyelerimi paylaştım.. Benim katilim HANA95 Yani mini mini üniversite öğrencisi kızkardeşim Haticymiş..bu süreç boyunca kendiisyle çok güzel anlaştık ve çok sevdik birbiirimizi..içtenliği samimiyeti ve güzel hediyeleri için çok teşekkür ediyorumm
Bugun katilim bemi arada cok sevindim hediyelerim yarin gelir herhalde benim kurbanimin hediueride yarin gelicek haberi olsun kargoda suan tahmin edebiliyorsa evden cikmasin :)))))
ben sadece hediye topiğindekileri yazdım canım benimBuradakilerden hediyelerini teslim edenler vardı sanki daha fazla.
ben sadece hediye topiğindekileri yazdım canım benim
Deme yaBelki bana göndermişsindir ama
Dedim vallaben kurbanimi aradim ki taamm ya sana da gonderim merakta kalma gercek hediyen gelene kadar idare et olmas mi :)
Dedim vallaben kurbanimi aradim ki taamm ya sana da gonderim merakta kalma gercek hediyen gelene kadar idare et olmas mi :)
Buradakilerden hediyelerini teslim edenler vardı sanki daha fazla.
selam kızlar...
ben yarın gonderıyorum hediyelerimi bugun gene aldım bırşeyler halende alasım var ama artık gondereyım dımı?
Canım bende toredo ya gönderdim kuzum
aaa dün de biz gittik ona kocişle 3D olduğu için bazı sahnelerde gözümü kapattım bengüzeldi haftaya da düğün derneğe gidicez
eveeeet kurbanım hediyeleri paylaşmış güle güle kullansınhediyelerini alan bütün kurbanlar güle güle kullansın hediyelerini de almayanlar (mesela ben,) bir an önce kavuşsuuuuuuun hediyelerineee
bu arada bu gün ultrasona girdik ama bebiş yüz üstü yatıyordu hiiiiiiç istifini bozmadı çikolata yediğim haldeçok şaşırdım dr git yemek ye gel dedi yemek yiyip 1 saat sonra gittim ufaklık yine bana mısın demedi kılını kımıldatmadı öksürdüm öksürdüm kımıldasın diye dr öksürüp durma diyo bana karnımı salladı az bişi kımıldadı bizimki ama hiç pozisyon vermedi kız olunca geç belli oluyormuş cinsiyeti acaba kız mı dedik olabilir dedi dr ayyy çok heyecanlııııııııııııı
Kuzum sen önce hediyeleri yükle tatlım bekliyoruz :)
eledim seni zaten :) Casusluk yapıcam en sonunda
offf acaba kım bende merak ettım bakk sımdıcc:))
Sen misin yoksaaaaaaToredo sensen seni tanıyamadığıma hiç sohbet edemediğimize üzülürüm :26::26:
:))))hayırr değilimmmmm:)))))
Evet kızlar bunlarda benim hediyelerimmm...En Güzelide İzmirli Güzelinin en anlamlı dilekleri...Beni ve annemi ok duygulandırdı....
çok teşekkürler arkadaşımmm...Eki Görüntüle 898607 Eki Görüntüle 898608 Eki Görüntüle 898592 Eki Görüntüle 898588 Eki Görüntüle 898584 Eki Görüntüle 898601 Eki Görüntüle 898605 Eki Görüntüle 898606
kalpli kutumun içinde cikolata ve jelibomlarımmm vardır..Anında bitti:))
Kırmızı donumm:))
parfümümmm...
Ceyizlik kahve fincanlarımm..ve havlu ile atkım...
2 adet su an tırnağımdaki ojeler...
ve değerli mektubumm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?