- 24 Temmuz 2013
- 1.138
- 989
- 36
ve kargoya verdim :)
yarın herkesin elinde olurmu acep hediyeler49:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ve kargoya verdim :)
hava karardı hala patron yok ya
ben altı bucukta kacıcam bugunn doktora gidicem. ömrümü yedi bu doktorlar..
geçmiş olsun cnminş bir an önce iyileşirsinben bu sene hasta olmama adına herşeyi yapıyorum eşim çok ağır grip atlattı ozamanda kapmadıysam emelime doğru ilerliyorum demektirbol bol mandalin ye cnm portakalın suyunu sık iç nar falan tüket
saol canımm. Valla bende salep içince kışın grip olmuyorum akşam alıcam işyerine getiricem.
saol canımm. Valla bende salep içince kışın grip olmuyorum akşam alıcam işyerine getiricem.
ayyy canım çekti ama :/
dün ablam getirmiş bende içtim kışın salepe bayılıyorum
ben kışın başka bişey içmem am atarcınsız kokulu yiyecek ve içecek tuketemıyorum da... Olsada içsekk.
Bende kışın bitki çaylarını çok tüketirim bol limon ve balla baya zinde tutar beni. Ama salep içmiyorum uzun zamandır akşama yapayım bari
Kızlar felaket sinüzit ağrısı tuttu başım çatlıyo ben kaçıyorum şimdilik iyi akşamlar
tatlım hoşgeldin öncelikle..... beni baz alma şekercim, ben herkesin profiline gittim baktım kocamın dediği kadar meraklı tazeyim sanırsamAy perişanım kızlar mesleki bir yetki, lisans belgesi sınavım var. Harıl harıl ona çalışıyordum ki, ''eeeah yetti bee'' deyip mola aldım kendime. Yetmedi bendeki gösterim düzenine göre 145 sayfa okudum kaçırmamış olmak için hepinizi 145 tane görüyorum artık
Canım katilim benim, profilimden çıkartamazdım seni konularım sebepli çok ziyaret alıyorum ama amanyaa ve seni yan yana profil ziyaretçisi görünce ahaa işte dedim
Afiyet olsun
Bu arada tüm mesajları okuduğum için çoğunuzu tanıdım. Anne adayları var aramızda, hepinizin sağlıkla mutlulukla yavrularınızı kucağınıza almanızı diliyorum. Bir sevgilim bile yok ama nasip işi bu işler dimi darısı acilen başıma
Arkadaşlar merhaba,
Kargo şirketinden aradılar kargomm gelmiş daha elime ulaşmadı ama adını bildiğim için Melindadan geldiğini öğrenmiş bulunuyorumm ayyyy çok heyecan yaptımmm kendisini sevdiğim arkadaşlardan olduğu içinde ayrı bir mutlu oldummmmm
kargomuda bugün teslim ettim kızçeler
bilmiyorum ne zaman ulaşır yarın ulaşabilir ama
buda kutumun açık fotosu
azcık tıkış tıkış oldu çekerken ama olsun napalımm
Eki Görüntüle 889229 Eki Görüntüle 889231
Katilim beni niye aramadı hiç ya
Kasımm..aralık...ocak...
eveeeet nihayet gelebildim benim için yorucu bir gün oldu sevgili kurbanımın hediyeleri kargoya verildiii Ankaraya 3 günde gider artık heralde gitmezse de zaten yılbaşına daha çoooooook var hafta sonu elinde olur kurbancıkımın bu gün diş randevum da vardı baya yoruldumm git gel işleriyle
Arkadaşlar hediyelerimi aldım hepsine ayrı ayrı bayıldım Melindanın kesesine bereket :)
Yalnız bilgisayarımda olan bir problemden dolayı resimleri yüklemem zaman alacak bu akşam yada en geç yarın paylaşacağım inş...Kocam düzelticem derken pc yi kökten yok etmezse :))))
eveeeet nihayet gelebildim benim için yorucu bir gün oldu sevgili kurbanımın hediyeleri kargoya verildiii Ankaraya 3 günde gider artık heralde gitmezse de zaten yılbaşına daha çoooooook var hafta sonu elinde olur kurbancıkımın bu gün diş randevum da vardı baya yoruldumm git gel işleriyle