2014 izmir kitap fuarı

gabriel1234

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
0
Puanlar
1
Yer
İzmir
herkese merhabalar her yıl izmirde düzenlenen kitap fuarı bu sene bugün yani 19 nisan 2014 te başladı.. ilgililere duyurulur :)

Fiyatlar her zamanki gibi yayın evine göre değişiyor.. ama ben 22 liralık kitabı 15 e aldım :) uzun zamandır da arıyordum kitabı..

Bugnde bn gttm marti cok guzel bi kiyk ypms hr zmnki gibi :)) tesa leri tpldm gldim Aret Vartantnda kitp imzlttm
bnm aylik yarya indi :)
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadya yayinlarinin butun kitaplari 10 tl. İs bankasi yayinlari %25 indirimli. Destekte %25 indirimli ama ne bilim %25 likleri... ha fuar ha netten satis :)) arkadya yayinlarinin butun guzel konulu kitaplarini aldim. Yani bi de bnm bi huyum var (huyum kurusun) kitabin kapagi guzel resimli degilse okuyamiyorum :)))

Son düzenleme:
Arkadya yayinlarinin butun kitaplari 10 tl. İs bankasi yayinlari %25 indirimli. Destekte %25 indirimli ama ne bilim %25 likleri... ha fuar ha netten satis :)) arkadya yayinlarinin butun guzel konulu kitaplarini aldim. Yani bi de bnm bi huyum var (huyum kurusun) kitabin kapagi guzel resimli degilse okuyamiyorum :)))

Bendeee bazen kapagaaa baylyrmm srf o yzden alyrmm :)) sizde de doyumszlk var mi elmde okunmasi gerekn 10 kitap var halaa elmde kalan 3 kurusuda kitap icn vermeye
calsyrmm

gecen pazar fuardan 5 tane aldım. ondan öncesin de d&r dan 4 tane aldım. dayanamadım dün 4 tane daha aldım fuardan. son 10 günde 13 tane kitap aldım ama inan benim de gözüm kaldı yine de :)) fuar kapanmadan bi kaç tane daha alırım. dün sabah yolda bi kitaba başlamıştım. şimdi bitti :)) napim bnmde alışkanlığım bu :)

gecen pazar fuardan 5 tane aldım. ondan öncesin de d&r dan 4 tane aldım. dayanamadım dün 4 tane daha aldım fuardan. son 10 günde 13 tane kitap aldım ama inan benim de gözüm kaldı yine de :)) fuar kapanmadan bi kaç tane daha alırım. dün sabah yolda bi kitaba başlamıştım. şimdi bitti :)) napim bnmde alışkanlığım bu :)

Valla benimde ya simdii iki kitpta daha gzumm varr bugunde pucca nin imza gunu var puccayi sever msn :)

Daha once hic okumadim. Tavsiye eder misin dicem ama sen seviyorsun galiba :)

Daha once hic okumadim. Tavsiye eder misin dicem ama sen seviyorsun galiba :)

Yani cok keyiffli bir kitapp cok dogal anltm tarzi ve birazda argo iceriyor okurkenn gulumseten bir kitap kendi hayatini anltyr daha cok ilisklerino uc kitabi var onlarda seri olrak :)

Yani cok keyiffli bir kitapp cok dogal anltm tarzi ve birazda argo iceriyor okurkenn gulumseten bir kitap kendi hayatini anltyr daha cok ilisklerino uc kitabi var onlarda seri olrak :)

kitapligimda bni bekleyen kuzucuklarimi okuyayim da bi de onu deniyeyim. Tavsiyen icin tsk :) seri olarak alirim bnde. Obur turlu eksik kaliyomus gibi oluyo :))

Back