- 14 Ağustos 2011
- 26.916
- 2.925
Canım,benim 2015te ama ben şimdiden yazayım
Bizim hazırlıklar erken ama ufaktan basladı gibi. Klimayı,televizyonları aldık cumartesı de buzdolabını alacağız sanırım ödensin de borcu bitsin diye.. Seçmek cok zor ya Allah herkesin gönlüne göre versin içini sindirsin inşallah :44:
Nişanlımın evinde yer var oraya koyuyoruz canım ama artık mecburen düğüne yakın alışveriş yapacağız .. Hayırlısı olsun inşallah ya Allah hiçbirimizi utandırmasın
Hiç duymadım canım. Bizim eve uzak olduğu için görmedim.
Araştır istersen.
İnşallah en hayırlı yer olur senin için.
Hangi tarih düşünüyordunuz canım?
canım biz agustos bası gibi düşünüyoruz nasipse bakalım hala yer bulamadım :2::18:
Kzlar nasılsnz, nikah memuru dügüne gelmesi için randevumuzu aldık biz martta işlmlere başlıcaz şimdilik bizden haberler bunlar
Sagol canımCanım biz de bu ay nikah işlemleri için başvuralım diyoruz.
Önce randevu alınıp sonra mı işlemleri yapıyoruz?
Bu arada hayırlı olsun canım.
Sagol canım
Evet önce randevu alınıyor eger nikah memuru dügüne gelicekse
Randevuyu dügün salonunun baglı olduğu belediyenin nikah memurundan alıcaksınızEvet canım düğüne çağırıcaz.
Nerden alıcaz randevuyu?
Bağlı bulunduğumuz ilçenin belediyesinden mi?
Randevuyu dügün salonunun baglı olduğu belediyenin nikah memurundan alıcaksınız
Rica ederim canımAnladım canım.
Teşekkür ederim.
Valla bende yer bulamadım henüz ya bucadayım bendeselam kızlar:)çeyiz hazırlığında zorlu ama keyifli mücadelemiz sürüyor:)her ay maaştan elimize bir şey kalmasa da eksiklerimizi hızla tamamlıyoruz:)bu aralar kına gecesi için yer araştırıyorum..karşıyakada oturuyorum Karşıyaka çiğli taraflarında önerebiliceğiniz yerler varmı kına ıcın..ucuz düğün salonu ya da salaş kafe tarzı yerler olabilir..sizler nerede yapıcaksınız?
Merhaba kızlar,aranızda yeniyim.ben de 2014 haziran izmir geliniyim.
Valla bende bilmiyorum canım ya sen bi araştır bakalım ,randevu için hiçbir işlem yapmadık canım babam görüştü telefon açıp, işlemlere martta başlıcaz ben gelinliğimi istanbuldan sipariş verdim dikim olucak, izmir daha pahalı istanbul uygun herşey dahil 2600 e anlaştık, birde benim istedigim tek model oydu, resmi yok çektirtmediler yaza provalarda inşallahne olucak bu kina isi bilmiyorum. Haftasonu burayi arastirip fiyat alicam yazarim detayli. Loadedgun peki randevu icin hangi islemleri yaptin detayli anlatir misin. Saglik raporu falan bu asamada mi oluyor? Birde gelinlik bakmaya baslayan var mi izmirde fiyatlar nasil:)
ne olucak bu kina isi bilmiyorum. Haftasonu burayi arastirip fiyat alicam yazarim detayli. Loadedgun peki randevu icin hangi islemleri yaptin detayli anlatir misin. Saglik raporu falan bu asamada mi oluyor? Birde gelinlik bakmaya baslayan var mi izmirde fiyatlar nasil:)