2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

Maşallah canım. :)
Nerde tutuyorsunuz onları?

Nişanlımın evinde yer var oraya koyuyoruz canım ama artık mecburen düğüne yakın alışveriş yapacağız .. Hayırlısı olsun inşallah ya Allah hiçbirimizi utandırmasın

Nişanlımın evinde yer var oraya koyuyoruz canım ama artık mecburen düğüne yakın alışveriş yapacağız .. Hayırlısı olsun inşallah ya Allah hiçbirimizi utandırmasın

Aminn canım...
Her işimiz su gibi aksın gitsin inşallah.

Kzlar nasılsnz, nikah memuru dügüne gelmesi için randevumuzu aldık biz martta işlmlere başlıcaz şimdilik bizden haberler bunlar

Kzlar nasılsnz, nikah memuru dügüne gelmesi için randevumuzu aldık biz martta işlmlere başlıcaz şimdilik bizden haberler bunlar

Canım biz de bu ay nikah işlemleri için başvuralım diyoruz.
Önce randevu alınıp sonra mı işlemleri yapıyoruz?
Bu arada hayırlı olsun canım.

Kızlar nikah işlemleri için nasıl bir yol izliycez?
internetten araştırdım ama size de sormak istedim.

selam kızlar:)çeyiz hazırlığında zorlu ama keyifli mücadelemiz sürüyor:)her ay maaştan elimize bir şey kalmasa da eksiklerimizi hızla tamamlıyoruz:)bu aralar kına gecesi için yer araştırıyorum..karşıyakada oturuyorum Karşıyaka çiğli taraflarında önerebiliceğiniz yerler varmı kına ıcın..ucuz düğün salonu ya da salaş kafe tarzı yerler olabilir..sizler nerede yapıcaksınız?

Valla bende yer bulamadım henüz ya bucadayım bende

ne olucak bu kina isi bilmiyorum. Haftasonu burayi arastirip fiyat alicam yazarim detayli. Loadedgun peki randevu icin hangi islemleri yaptin detayli anlatir misin. Saglik raporu falan bu asamada mi oluyor? Birde gelinlik bakmaya baslayan var mi izmirde fiyatlar nasil:)

Valla bende bilmiyorum canım ya sen bi araştır bakalım ,randevu için hiçbir işlem yapmadık canım babam görüştü telefon açıp, işlemlere martta başlıcaz ben gelinliğimi istanbuldan sipariş verdim dikim olucak, izmir daha pahalı istanbul uygun herşey dahil 2600 e anlaştık, birde benim istedigim tek model oydu, resmi yok çektirtmediler yaza provalarda inşallah

Arkadaşlar biz günümüzü aldık nasıl bir yol izlediğimizi anlatayım kafanız karışmasın:) önce nüfus kayıdınız nerde ise
(Nişanlınızın yada sizin farketmez) oranın belediyesinden telefonla randevu alıp gününüzü seçiyorsunuz.. Biz yılbaşından önce arayıp randevumuzu almıştık.. Ocak ayı içinde gelin dediler.. Geçen hafta çrş günü belediyey gittik bize sağlık raporu için birer fotoyla birlikte belge verdiler. O belgeyle konakta sağlık raporu için kan verdik sonra ciğer filmi cektirdik.. Cığer filmini akşam 4 gibi aldık ama kan sonucları haftaya salı dediler. Şimdi salı günü kan sonuçlarımız ve ciğer filmimiz sonucunda sağlık raporumuz onaylanıcak sanırım.. O belgeyle tekrar belediyeye gidip 5 adet fotoğraf- kimlik fotokopisi ve saglık raporu onaylı belgeyi teslim edip imza vericez böylelikle tamamlanmış olucak.. Çalışan arkadaşlar 1 tam gün izin şart sonra teslim etmek için de yarım gün izin almak gerekecek sanırım..umarım yardımcı olabilmişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…