2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

ayy sonuna kadar haklısın canımm benimm
*
bu sayfada izmirde fotoğrafçılarını, kuaförlerini ayarlayanlar da yazarsa çok güzel olurr
bide ben uzaktan gelcem nerde ne iyi yapılır hiç bi fikrim yokk

İzmir gelini mi olucaksın? :)
Öyleyse şanlısın canım.

smyrna garden körfez bahçesinde düğüne gittim. ama tam anlamıyla faciaydı

smyrna garden körfez bahçesinin Öncelikle Konumu : smyrna garden körfez bahçesinde düğün yerinde öncelikle sahilde yol kenarında olduğu için butün
araç sesleri düğünün içinde, arka bahçedeki düğünle sizin düğününüzün sesi birbirine giriyor mutlaka arka arkaya bir kaç düğüne gidin derim.
smyrna garden körfez bahçesinin Müzisyen Durumu : Eğer sadece roman havalarıyla eğlencekseniz ideal. bir tane klavye bir tane davulla bütün düğünü
götürmeye çalışıyorlar. Sizin Tercihiniz
smyrna garden körfez bahçesinin Servisi : Çoğu düğün yerinde olduğu gibi Peşinizde sürekli birileri para istiyor, engellemenin imkanı yok, gelinle damatla ilgililer fakat konuklarla asla siz söylemeden kesinlikle masaya servis açmıyorlar veya eksik açıyorlar. tabi ekstralar da faiş fiyat politikalı var. buda sizin tercihiniz
smyrna garden körfez bahçesin de bunları yaşadık. Eğer bornova tarafın da düğün yapmayı planlıyorsanız, çok iyi araştırmalısın
sonradan pişman olmamak için. Nişan düğün kına bence inciraltı tarafından şaşmamak gerek.

Benim de tercihim İnciraltı oldu dediğin gibi arkadaşım.

Çook teşekkür ederiim canım..bornovada oturdugum için bornova öncelikli tercihim olacaktı ama şu anda cok kararsız kaldım çok teşekkür ederiiim çok yardımcı olduuun :)

Benim de tercihim İnciraltı oldu dediğin gibi arkadaşım.

tugcecancım peki anemon ege saglık hakkında bir fikrin var mı? eskiden ege saglık oteliydi şimdi anemon oldu forum bornovanın arkasında..oranında nikah salonu için güzel diyorlar ama nasıl olurki biliyormusun canım..

Hiç duymadım canım. Bizim eve uzak olduğu için görmedim.
Araştır istersen.
İnşallah en hayırlı yer olur senin için.
Hangi tarih düşünüyordunuz canım?

Ben anemona bakmaya gittim.. Salonu çok büyük değil.. 250 kişiyi bile zar zor alır bence..ama ilgilenen kişiler çok iyiler yardımcı olabilmek için ellerinden geleni yapıyorlar...ben bir de hastane içinde olmasını beğenmedim..otel girişi falan hoşuma gitmedi..o yuzden istemedim..

Benim 19 nisan tarihim
Biz izmir Kordon oteli tercih ettik. Kokteyl olucak 350 kişi.. Manzarası otel içimize çok sindi..

Hayırlı olsun canım.
Akşam olucak demi kokteyl?
Benim de düğün kokteyl şeklinde olacak kısmetse.
Sormamda sakınca yoksa kişi başı kaça anlaştınız canım merak ettim.

Teşekkür ederiz canım.
Sen de İzmir gelinimi olacaksın?

Evvet Tuğçeciğim bende izmir gelini olucam bugün salona karar vericez inşallah keseye uymazsa da nikah yapıp geçicez ya kim nerde nasıl istiyosa eğlensin valla 8 sene beklemişiz yeter artık yaniiii

Evvet Tuğçeciğim bende izmir gelini olucam bugün salona karar vericez inşallah keseye uymazsa da nikah yapıp geçicez ya kim nerde nasıl istiyosa eğlensin valla 8 sene beklemişiz yeter artık yaniiii

Hayırlısı ne ise o olsun canım.
Güzel haberlerini bekliyorum.

İzmir gelinleri hazırlıklar nasıl gidiyor?

Canım,benim 2015te ama ben şimdiden yazayım
Bizim hazırlıklar erken ama ufaktan basladı gibi. Klimayı,televizyonları aldık cumartesı de buzdolabını alacağız sanırım ödensin de borcu bitsin diye.. Seçmek cok zor ya Allah herkesin gönlüne göre versin içini sindirsin inşallah :44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…