2014 İzmir Gelinleri ve tatlı telaşları

çok gezdim ama karar veremiyorum. dantel askılı istiyorum, denediklerim hep strapless. yaparız diyorlar güvenemiyorum. sıfırdan dikimden de korkuyorum. nişanlığımı diktirdim, tam bir hayalkırıklığıydı. çankayadda çok dolaştım, o kaliteye o para verilmez, çok uçuk. yardımcı olun kızlar

canım mecburen dikiyorlar tekrar.
Her yere baktın mı çankayada?
Ben balgin sposaya diktiriyorum çankayada. istersen oraya da bakabilirsin.

canım mecburen dikiyorlar tekrar.
Her yere baktın mı çankayada?
Ben balgin sposaya diktiriyorum çankayada. istersen oraya da bakabilirsin.

kemeraltı, çankaya, alsancak heryere baktım ama balgine bakmamıştım. Balgine de bakayım canım. provalara başladın mı, nasıl gidiyor, istediğin gibi oluyor mu?

kemeraltı, çankaya, alsancak heryere baktım ama balgine bakmamıştım. Balgine de bakayım canım. provalara başladın mı, nasıl gidiyor, istediğin gibi oluyor mu?

Dikiliyor canım. İlk provam mart ayının sonuna doğru.
Ben de senin gibi mayıs gelini olucam kısmetse canım.
senin kaç mayıs düğünün?

Dikiliyor canım. İlk provam mart ayının sonuna doğru.
Ben de senin gibi mayıs gelini olucam kısmetse canım.
senin kaç mayıs düğünün?

şimdiden hayırlı olsun, bir ömürboyu mutluluklar diliyorum... düğünümüz 11 mayısta bursada olacak canım

ne taraflarda düşünüyorsun canım?

tugcecim cankayada bir yer çok meşhurmuş ben izmirli olmadıgım icin bilmiyordum sonra gittim baktım cidden şahane gelinlikler var..taşlı tam istediğim gibi pırıl pırıl..allah hepimize sağlıkla giydirmek nasip etsin..

kına gecesi için de karşıyakada bir yer olsun diyorum eve yakın olsun dedi annem öneriniz varmı kızlar

Aldın mı canım gelinliğini?
Amin canım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…