Avrupa yakası için düğün mekanları araştırıyorum ama hala istediğim gibi bir yer bulamadım.Daha şimdiden İstanbulda birçok yer dolmuş bile.:18::18:Formu karıştırdım ama genelde hep aynı yerler tavsiye edilmiş.Bir yardım edin 2014 eylül için araştırıyorum kızlar.
İlk tercihim düğün salonu değil ama farklı bi konsept olan bir yer olursa neden olmasın tabiki.Ayrıca nişanlım öğretmen oldugu için öğretmenevlerinden tavsiye edebileceğiniz varmı?
canım ben de aynı dertten muzdaribim ama kimse yazmadı. herkes düğünle ilgili bir site var orayı tavsiye ediyor. Umarım gönlüne göre bulursun bir yer.
canım ben de aynı dertten muzdaribim ama kimse yazmadı. herkes düğünle ilgili bir site var orayı tavsiye ediyor. Umarım gönlüne göre bulursun bir yer.
kızlarr merhaba ben yeni üye oldum cok fzla kullanamıyorum,avrupa yakasında bende cok mekan baktım ama konsept olarak kendime uygun bir yer bulamadım ve anadolu yakasına yöneldim.netice olarak maltepede bağdat düğün salonuyla sürekli görüşme halindeyiz.araştırmalarım sonucu aklma yatan yer burası..sevgiler..
Avrupa yakası için düğün mekanları araştırıyorum ama hala istediğim gibi bir yer bulamadım.Daha şimdiden İstanbulda birçok yer dolmuş bile.:18::18:Formu karıştırdım ama genelde hep aynı yerler tavsiye edilmiş.Bir yardım edin 2014 eylül için araştırıyorum kızlar.
İlk tercihim düğün salonu değil ama farklı bi konsept olan bir yer olursa neden olmasın tabiki.Ayrıca nişanlım öğretmen oldugu için öğretmenevlerinden tavsiye edebileceğiniz varmı?
Bir çok düğün salonuna göre mekan çok şık, Koç düğün salonu Bayrampaşa da, alternatif olabilir..
Eki Görüntüle 964648 Eki Görüntüle 964649 Eki Görüntüle 964650 Eki Görüntüle 964651
Bugün aşkımla bu salona bakmaya gittik. Gerçekten çok güzel bir salon, çok da içime sinmişti ama Aralık ayına kadar boş yer yokmuş. Cuma günleri bile dolmuş, çok üzülerek ayrıldım salondan
Bugün aşkımla bu salona bakmaya gittik. Gerçekten çok güzel bir salon, çok da içime sinmişti ama Aralık ayına kadar boş yer yokmuş. Cuma günleri bile dolmuş, çok üzülerek ayrıldım salondan
Gerçekten mi?
Millet sene varken tutuyor herhalde düğün mekanını..:44:
Sırf bu yüzden kış düğünü yapmayı planlıyorum, tam da bu aylar da.
Bu düğün salonun da bu geçtiğimiz Aralık-Ocak-Şubat kampanya vardı Kına+Düğün düğün fiyatınaymış.
Benim ilk tercihim gönül davetle, labella eğer onlar olmazsa burasıydı hayırlısı artık...
arkadaşımın kınası oldu bu mekanda, düğünde daha farklı olacağına eminim de çok üzülmene gerek yok canım daha iyisini bulursun
3-4 gündür salon bakıyoruz. Nisan-Mayıs gibi istiyoruz düğünü ama en izbe, iğrenç salonlar bile dolmuş. Baya bi geç kaldık sanırım biz. Aklınızda olsun, vakitlice bakın bence canım. Sonra çok beğendiğiniz bir salondan üzülerek ayrılmayın bizim gibi.
Yazın yapılacak düğünler için aynen dediğin gibi önceden ayarlamak gerekiyor mekanı hemde baya önce, bir de bildiğim Gaziosmanpaşa' da Grand salon var, hem yemekli hemde yemeksiz düğün yapılabiliyordu yanlış hatırlamıyorsam?
Eki Görüntüle 972205 Eki Görüntüle 972206 Eki Görüntüle 972207
Biz buraya da baktık. Gopark diye geçiyor adı. İki salonu var grand salon ve junior salon diye. Bizim düğünümüz kalabalık olmayacağı için daha küçük olan junior salon için fiyat aldık. Mekan gerçekten çok güzel ve dediğin gibi sadece pastalı da yapılabiliyor. Otoparkı falan da var güzel bir yer ama yemeksiz düğün için 12.000 TL dediler. %10 indiririz dediler ama bize yine de yüksek geldi.Çok zormuş bu iş ya. En izbe salonlar bile 3000 lira istiyor. Her an düğünden vazgeçip nikaha razı olabilirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?