Benim tacsiyem bol kelime ezberleyip paragraf soruları okuman olacak. Ben şu aralar öyle yapıyorum hem zevkli geçiyor hem de kelime öğrendikçe daha bir motive oluyorsun. Burdan motive olup birlikte çalışabiliriz bende de irem yayınları mevcut anlaşıp her hafta bir kitaptan belli sayıda bölüm bitirip kelime ezberleyebiliriz. İrem yayınlarının hangi kitapları var sende nathance?merhaba arkadaslar,hayirli cumalar,bende yds ye hazirlaniyorum.coooook zor geliyor.irem yayinlarinin kitaplarini takip ediyorum.tavsiyeleriniz nelerdir?bazen canim hic yabanci dil calismak istemiyor ve 3 gundur bu moddayim.birbirimizi motive edlim
yds calisan kimse yok mu suan sitede?paragraflari birturlu cozemiyorum ve canim coook sikkiliyor
bende yds set 1 var.yds sinav stratejileri 1 ve 2.passagework yds ve 2 cep kitap ve exam words ve phrasal verbs isimli.son 1 haftadir herseyi unutuyorum,ezberliyemiyorum ve deneme sinavi yaptim berbat gecti sonucta moral 0 oldu ve calisamiyorum
kaynak icin tesekkur ediyorum.calisma programi bana uyar,umarim yapabilirim.kelime eksigim cok fazla ve calistigim konulari testlere aktaramiyorum.baglaclar ornegin ezberledigimi sanirken sorularini cozemedim
haklisin,yapabiliriz
merhaba ben de gecen sene girmiştim 58 almıştım ama pek çalışmamıştım.. iki ay kaldı sınava elimde de hiç kaynak yok sizler bana ne önerirsiniz ona göre gidip alayım
:) canım bu akında keramet mi var acaba şimdi gidip onu da alasım geldi..:)) ama ben sabırsızlıktan dayanamadım, dün gidip iremin sınav stratejisi1-2 ve yine iremin dictionary ve irem okuma kitabını aldım 4 ü birden 80 e patladı bana inşallah calışırım.. kitaplar biraz kalın gibi geldi başta ama yazılar büyük hızlı gidiyor şimdilik.. coooook teşekkürler bu arada
Merhaba arkadaşalar benim de hiç ingilizcem yok ama kpdsye girmem gerekiyor.
Nerden başlasam acaba?
Evde 72 saat mi neydi eğitim cdsi var
başkada bişiy yok
Selam krizantem yazılarını okudum, çok faydalı tavsiyeler vermişsin.Bende YDS sınavına hazırlanıyorum ingilizce temelim var gramerim fena değil ancak kelime haznem zayıf biraz.Bu yüzden takılmalar yaşıyorum soruları çözerken şevkim çok kırılıyor yeniden toparlanim falan derken zaman akıp gidiyor ve çok az kaldı.Söylediğin irem yayıncılık kitaplarını araştırıp edincem birde kelimeler bende kalıcı olmuyor bunun için ne yapılabilir başka nasıl ezberliyosun sen? Kurgusal sözlüğü indirip denicem başka tavsiyen varsa bekliyorum.Umarım emeğinin karşılığını alırsınn..
Kurgusal sözlük çok güzel cidden onun dışında ben renkli küçük kağıtlara kelimeleri ve örnek cümle yazıyorum arkasına da eş anlamlı zıt anlamlı ve türkçesini yazıyorum o şekile ezberliyorum kelimleri sık sık da tekrar ediyorum tabi. Yoksa uçup gidiyor kelimeler ama en iyi kelime ezberleme yöntemi paragraf okumak bence. Cümlede o kelime geçince kolay kolay unutmyorsun.