2014 ikiz anneleri

İyiyim canım benim,güzel anne..en son cumartesi günü 2050 ve 2200 lerdi canım.36dan sona beklemeyiz dedi doktor.15-16 ocak gibi olcak galiba doğumum:))

maşallah canım allahın izniyle küveze girmeyecekler gibi görünüyor,rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.tahminimce 2buçuk kilo dogarlar.sagsalim dogsunlar da toparlarlar.
 
maşallah canım allahın izniyle küveze girmeyecekler gibi görünüyor,rabbim saglıkla kucagına almayı nasip etsin.tahminimce 2buçuk kilo dogarlar.sagsalim dogsunlar da toparlarlar.
İnşallah canım ya küvöz onlarada zor olur bizede.yaşadığım şehirde olmayacak doğum.1,5 saat mesafede.inş küvöz olayı olmaz.sende spinal sezeryan olmuştun dimi.memnun kaldınmı
 
Oooo kocaelide ikizler cogaliyor grur duydum sizlerle:nazar: bende kocaelideyim

Bide sunu dusunun kizlar kayinvaldem gecen gozlukcusuyle konusmus ve karisi besizlere hamileymis, yorumu sizlere birakiyorum :KK1:

ayyyyyy hiç sorma hiç sorma.dün nişan denen akıntım geldi,korkudan öldüm,altan muayene nst falan oh oh oh artık hayırlısı olsun lütfen lütfen
masallah subhanallah rabbim bizlerede göstersin inşallah bende görürmüyüm bu haftaları
sedef emin ol senin kadar şaşırdımmm :)
kızlar drunuz kim hangi ilçedesinizzz?
gebze-medicalpark ahmet rıza esmer .çok memnunum
Ewt cnm çikolata yedim uzandim basladilar kuzularim cok şükür

o haftalarda çok aktif olmazlar oynasınlar die tatlı yeme surekli bu sefer 24te seker yukselebilir tatlıya dikkt
 
kizlar selamlar

benim pazardan beri kanamam var 3 gun hastanede yattim kesildi diye taburcu ettiler ama hala ara ara geliyor cok korkuyorum bebeklere bisey olucak diye bebeklere baktilar sali gunu sukur ikiside iyiydi ama kanama bir turlu tamamen kesilmedi sanirim artik doguma kadar yaticam oyle gozukuyor insallah bebeklerime bisey olmaz cok ama cok korkuyorum
 
Tecrubeli anneler benden onde oldugunuz icin tecrubelerinize ihtiyac duyuyorum.tetanoz asisini hangi haftada yaptirdiniz kadin dogumcm yaptir dedi.saglik ocagi ise haftaya kdr gel yapalim dedi 15+3deyim.bide agri sizi yaptimi sizde.cok erken yapiyolarmis gibi hissettim
 
Çok sağol canım amiiin :KK16:

Yok takmıyorum canım, sizlerden bildiğim için kistti vs Allahın izni ile düzelecek inşallah. zaten doktor o kadar küçük ki emin bile olamıyorum dedi... Ekomuz da var Rabbim ondan da güzel sonuçlar almayı nasip etsin...
valla canım şimdiden oğluşum kızımın yüzüne ayaklarını uzatıyordu, üstüne oturuyor gibi yapıyordu :KK1: farklı cins bebeklikte daha az rekabet olduğu için nispeten daha rahat oluyor diyorlar ama ilerisi için kesinlikle aynı cins güzel arkadaş oluyorlar, biz anne baba olarak ikisini de tadarız diye seviniyoruz o ayrı... Allah nasip ederse aynı cins olursa düşünmem de bir kız bir erkek olursa birisine eş olsun diye 3. yü düşünebilirim :KK1: tabi doğal yolla olursa artık... önce kuzucuklarımızı alalımda sağlıkla kucağımıza tabi :KK16:

canım benim 13. haftada 4 boyutlu usgde bir kız bir erkek %70 dediler, öyle de devam etti, ama insan hep acaba diyor :KK1: senin de bir dahakinde daha netleşir sanırım ayrıntılı ultrasonda da kesinleşir :KK34: Rabbim gönlüne göre versin :KK16:
buarada plesanta sanırım daha ileri haftalarda çıkıyor yukarı, inşallah yukarı çıkar daha rahatlarsın...

Çok sağol Canım maşallah bende çok mutluyum bugün... Allah'ım mutluluğumuzu daim etsin... Canım inşallah sonuçların iyi çıkar ama bu saatten sonra troidin çok kritik olacağını sanmıyorum sen gönlünü ferah tut :KK16:

canım ne kadar aldın sen? bir yerde kampanya vardı da 140 tl civarıydı, nerde unuttum ama :KK1: aklıma geldi seninkinden heralde diye, çiftli değil mi? ikisinden aynı anda sağmak mümkün mü çok yakın değil mi pompalar, bir de sesi nasıl??? avente çok iyi diyorlar ama baya pahalı sanırım, medelayı da duyuyorum birde sizinki, sanırım üçünden birisini almalı...


çok sağol canım darısı başına :KK16: cumartesi filiz hoca ümitköyde diye biliyorum oraya mı gidiyorsun? yada yoğunsa bu hafta maltepededir..
canım 525 TL verdim, 4 hafta sonra kontrol yine 125 TL daha vericez... bir de hulusi bey tüm tüp bebeklerden fetal eko istiyormuş o ne kadar bilmiyorum... biraz pahalı hepsi ama tek kuzucuklarımız iyi olsun... buarada World ve bonusa taksit yapıyorlar aklında olsun :KK16:


geçmiş olsun canım... benim de midem de ekşime var baya, sanıyorum bizlerde bu haftalardan sonra daha fazla şikayet hissedicez, önemli şeyler olmasın da :KK16:

inşallah iyidir ya, kuzey de girmiyor bu aralar... artık girmeyenden korkar olduk :KK43:(


kuzumm ya o kadar iyi anlıyorum ki seni biliyorsun daha önce de dertleşmiştik, ama bu saatten sonra ne yapsak da değişmezler, biz üzüldüğümüzle kalırız en iyisi hiç beklentiye girmemek :KK50:
ayrıca bende anı defteri düşünüyorum bence çok güzel fikir şimdide günlük tutuyorum :KK16:
Bilmez miyim canım Bizim annelerimiz de boyleler işte dün gece yine tekrarladim ben böyle bir anne olmayacağım kesinlikle saygı duyacagim evlatlarima destek olmalarını beklemiyorum açıkçası köstek olmasınlar yeter:KK34:
Kızlar dediğiniz gibi resmen kalbim agrıyo sanırım çözdüm bu isi midem dopdolu hala aksam fazla kaçırdım galiba o da nereye baskı yapacak haliyle kalbimi sıkıştırıyor ama cok fena oldum bi daha asla bu kadar yemem midem 1 avuç kalmış sanki kalbimin ciğerimin ağrısından uyuyamadım siz demeseniz bende de oldu diye kalp krizi diye acile gidicem yani o kadar:;( berguzar diyodu ya ayaktayken gezerken iyi oluyo biraz diye simdi anlıyorum onu oyleolunca bende..



ya kuzum en iyisi beklentisi olmamak..bu ilerde de işimize cok yariyacak bebeklerimiz olduğumda..üzülme tatlım sen nası istiyosan oyle yap annenin aldığı gecelik te mutlaka işine yarar dogum yapan bi arkadasım yedeğinde gecelik bulunması iyi oluyo dedi sende yedeğe koyarsın bi tane de istedigin gibi al..eşyalarını da makina yıkayacak zaten esın ütü masasını kursun sandalyeye otur zevkle ütüle kuzuların eşyalarını..bende ütümü oyle yapıyorum su anda..kardeşim yapabilir aslında ama biraz da beklentimi azaltmak istiyorum etrafımdan..gecicek bu günler canım ins..
Canim inan bişey beklemiyorum beklenti yaşayacak dönemi çoktan geçtik biz ailemle. Biz evlwnirken dahi herşeyimizi kendimiz yaptık eşimle şimdi bi ütümü mu yapmayacağım ki söz konusu o kadar süre bekledigim evlatlarimizi için maddi manevi her türlü yapacağız tabi onlara ama bişey yapmayip da millete şunu yaptım bunu yaptım diye laf etmeleri ağrım a gidiyor:KK43:
Aaa çok ayıp etmiş annen gercekten:KK20:senden iş beklememesi sana yardım etmesi lazım.acaba geceliği beğenmedin diyemi bozuldu tatlım.bizde annne olucaz,içinden gelerek yada seni kırmak amacıyla yaptığına inanmıyorum.normaldede böylemidir annen?yapacak bişey yokki canım onların huyunu değiştiremeyiZ,sanırım belli bi yaştan sona her insan ince düşünemiyo.olsun annendir yinede gönlünü kırma sen,yaptığı şeylere allah razı olsun de.
Ya annem oldum olası boyledir ailemi de o yönetmeye çalışır Allahtan eşim uyumlu da saygısızlık etmez... gecelik modeli çok güzel canım zevklidir annem ama kullanissiz emziremem bebislerimi alsam kenara koysam yeni alsam bu seferde hastanede olay çıkartır onu niye giymedin diye Nitekim dünde aynısını yaptı. Kendim için değil bebişlerim icin üzülüyorum Allah korusun lohusaligim da böyle yaparsa sütüm kesilir:KK43:(
ilk yaptığı test hemoglobin a1c bu dedi son 3 aylık glikoz değerini veriri acaba gebeliğemi bağlı öncesinemi onu anlıca dedi oda 4.4 çıktı ref 4-6..onun sonucunda ilaç vermedi ama diyet yapacaksın ve sık sık açlık tokluk 1.saat ölçeceksin 2-3 hafta sonrada bi daha geleceksin dedi herhalde yine yükleme yapılcakkki bakılacak düşmüşmü diye düşmezse diyet işe yaramıyor demektir ozaman ilaç verilecek

Inşallah hersey normal gider de gerek kalmaz bir daha canım yüklemeye bende haftaya cuma gittiğimde söyleyeyim seni de anlatırım ilgilensinler azcık ama
 
Oooo kocaelide ikizler cogaliyor grur duydum sizlerle:nazar: bende kocaelideyim

Bide sunu dusunun kizlar kayinvaldem gecen gozlukcusuyle konusmus ve karisi besizlere hamileymis, yorumu sizlere birakiyorum :KK1:
Ohhh maasallah maasallah:)
ayyyyyy hiç sorma hiç sorma.dün nişan denen akıntım geldi,korkudan öldüm,altan muayene nst falan oh oh oh artık hayırlısı olsun lütfen lütfen
Canim şimdiden hayırlı uğurlu olsun hiçbişey olmayacak Allahimin izniyle gidip bebislerini kucağına alip geleceksin dualarım seninle:KK16:
işte ben hamileyim yemek yapamam sonra diye buzluğu bi ton şeyle doldurunca buz kabına yer kalmıyor ki:)
ince kıyafetlerle yatıyorum,kombiyi de kısıyorum biraz iyi geliyor,çok delirtirse banyoda soğuk su tutuyorum.
inşaallah yoğunluktandır,ben de öyle umuyorum..



canım ne olur üzme kendini,bak kuzularına zarar Allah korusun,yaptığı iyi olmamış,ama büyüğündür ne denir,biz şimdi yaşıyoruz zorlukları,onlar da bizi taşımış,yaş ilerleyince bazen çocuklaşılıyor ne yapalım idare edeceğiz canım.sakın ağlama sakın sakıııınnn...eve gitsin,gidene kadar aç değilim de girme mutfağa,birşey de isteme,gidince tlf.la sipariş filan ver,eşin gelince akşamdan biraz da o hazırlasın,canını sıkma kuzularını düşün.



evet öyle olmalı,ne farklı,ne güzel..Bir de Allah diyor ya " ben kullarıma bir annenin evladına olan şefkatinden daha şefkatliyim" diye,onu tahayyül edemiyorum işte,Rabbim bize nasıl bir nazarla bakıyordur kim bilir..Çok şükür bize bu sevgiyi yaşatmaya başladığı için,inşaallah doğumdan sonra zirve halini de yaşarız,şimdi tam kestiremiyoruz nasıl diye..



Canım mutlu sona çok az kaldı,rabbim bir avazda sağ salim kurtarsın,al kuzularını hemen koynuna inşaallah..



amiiiiiiiiinnnn..

Herkese iyi hafta sonları:KK16:
Canim tek korktuğum şey bebislerime zarar gelmesi zaten onlar için katlaniyoruz herşeye bunlarda gececek inşallah bebişlerim sağsalim bi geçseler dünyaya ben bakarım onlara yeter ki huzur olsun...
Degilmi alayim dedim iyi cikmazsa yedek olur.canim ya benim kuzular sabahtan beri sessiz kötü düşünmek istemiyorum
Ay bende bakayım ihtiyacım var peki pijama dikislerimize zarar vermez dimi? Kötü düşünme fıstık bak çikolata yiyince kendine gelmiş minnoslar:KK16:
kizlar selamlar

benim pazardan beri kanamam var 3 gun hastanede yattim kesildi diye taburcu ettiler ama hala ara ara geliyor cok korkuyorum bebeklere bisey olucak diye bebeklere baktilar sali gunu sukur ikiside iyiydi ama kanama bir turlu tamamen kesilmedi sanirim artik doguma kadar yaticam oyle gozukuyor insallah bebeklerime bisey olmaz cok ama cok korkuyorum
Canim devamli yat lavabo dışı kalkma su bile sana gelsin benimde tam senin haftanda kanamam oldu 1.5ay kadar yattım bak atlattı büyüyor bizimkiler. Sakın kötü düşünme konuş minnaklarinlarinla hersey çok güzel olacak:KK16:
 
Ohhh maasallah maasallah:)

Canim şimdiden hayırlı uğurlu olsun hiçbişey olmayacak Allahimin izniyle gidip bebislerini kucağına alip geleceksin dualarım seninle:KK16:

Canim tek korktuğum şey bebislerime zarar gelmesi zaten onlar için katlaniyoruz herşeye bunlarda gececek inşallah bebişlerim sağsalim bi geçseler dünyaya ben bakarım onlara yeter ki huzur olsun...

Ay bende bakayım ihtiyacım var peki pijama dikislerimize zarar vermez dimi? Kötü düşünme fıstık bak çikolata yiyince kendine gelmiş minnoslar:KK16:

Canim devamli yat lavabo dışı kalkma su bile sana gelsin benimde tam senin haftanda kanamam oldu 1.5ay kadar yattım bak atlattı büyüyor bizimkiler. Sakın kötü düşünme konuş minnaklarinlarinla hersey çok güzel olacak:KK16:

Canim ben ilk dogumumda pijama takimi giydim ve cokk rahat ettim ben gecelik almayi düşünmüyorum bacaklarim felan üşürüm benn:-))
 
Olur canım ikindi de çeksen ins..bu yılda bi kereye mahsus bi dua zaten..Kız ben uykusuzluktan ölüyorum ama cok fenayim bugun kalp krizi geçiriyorum mubarek şikayet olmasın Rabb'ime nefes alamıyorum ciğerlerimin acısından simdi namaz kılıp yine yatıcam ins uyuyabilirim bundan sonra oyle alabildiğine yemek falan yiyemem artık korktum cok 12. Haftalardan sonra ilk defa istifra ettim hala da rahatlatamadim :KK43: dikkat edin kendinize kızlar..
canım geçmiş olsun tekrar ya, senin tsh bakılmış mıydı? çarpıntın falan oluyor mu? inşallah bugün daha iyisindir...
kizlar selamlar

benim pazardan beri kanamam var 3 gun hastanede yattim kesildi diye taburcu ettiler ama hala ara ara geliyor cok korkuyorum bebeklere bisey olucak diye bebeklere baktilar sali gunu sukur ikiside iyiydi ama kanama bir turlu tamamen kesilmedi sanirim artik doguma kadar yaticam oyle gozukuyor insallah bebeklerime bisey olmaz cok ama cok korkuyorum

geçmiş olsun bazıları böyle kanamalı geçirebiliyormuş ama tabi endişelenmen çok normal, şükür en riskli haftaları atlatmak üzeresin, bol bol dinlenip su içmeye bak canım...
 
kizlar selamlar

benim pazardan beri kanamam var 3 gun hastanede yattim kesildi diye taburcu ettiler ama hala ara ara geliyor cok korkuyorum bebeklere bisey olucak diye bebeklere baktilar sali gunu sukur ikiside iyiydi ama kanama bir turlu tamamen kesilmedi sanirim artik doguma kadar yaticam oyle gozukuyor insallah bebeklerime bisey olmaz cok ama cok korkuyorum
bendede aynen annlattığın gibi oldu 2.5 ay yattım ondan sonra yürü kak dolaş dedi çalışmama izin vermedi ama sürekli yatma dedi.progesteron tedavisi verdi o geciriyor ikizlerde oluyo bööle
Tecrubeli anneler benden onde oldugunuz icin tecrubelerinize ihtiyac duyuyorum.tetanoz asisini hangi haftada yaptirdiniz kadin dogumcm yaptir dedi.saglik ocagi ise haftaya kdr gel yapalim dedi 15+3deyim.bide agri sizi yaptimi sizde.cok erken yapiyolarmis gibi hissettim
ben 20 de yaptırdım biraz kola vuruyor ağrısı birkaç gün oda çok ağrıtmıyor korkma ama erken geldi bana senin haftan
Inşallah hersey normal gider de gerek kalmaz bir daha canım yüklemeye bende haftaya cuma gittiğimde söyleyeyim seni de anlatırım ilgilensinler azcık ama

inşallah canım bana bu testi dahiliye uzmanı- diyabet polikliniği yaptı kendi doktorum zaten bunları söölemişti ama yinede dahiliyeye git dedi öööle gittim zaten.ben bayabi kıstım kendimi hatta yediklerimi yazıodum doktora gösterdim 1 öğünde burda ekmek niye yok dedi bende bulgur pilavı var diye yemedim dedim okadar sıkmana gerek yok dedi
 
Biz bugün son işlerimizide hallettik :) Bebek şekerlerini beğendim bebek şekeri değilde magnetli dolap süsü hazırlatıyorum burda gurbetteyiz zaten , 30 tane dolap süsü aldım içinede renkli çikolata ve şekerler aldım annemle kendimiz süsleyeceğiz sepetim vardı evde :) Bebek odamızıda hazırladık öyle mobilya falan almadım perdeleri babam dikti :) ikeadan dolap almıştım düz beyaz birde park yatak koyduk duvarıda çok şık duvar stickerlerı buldum 5tlye onunla süsledim :)) o kadar sevimli oldukiii ... Belki milyarlar verip oda takımı alsam bu kadar ruhu olan birşey olmayacaktı herşeyde kendi emeğimiz var :KK16:
 
selam güzel anneler;
yeni yılda bebişlerle,eşleriniz ve tüm sevdiklerinizle mutluluklar dilerim..
arada takip ediyorum gözden kaçırmadıysam bunvp den haber yok...demekki bebeklerle uğraşıyor.inşallah evlatlarına sağlıkla kavuşur.

seybilcim geçmiş olsun.canım arkadaşım sana tavsiyem morelini bozma ve tevekkül et.herşey olacağına varır çünkü.rabbim ömürlerini çooktan yazmış hepimizin.hayırlısı ile sağlıkla gelecek minikler..doğum olsunda ziyarete gelicem inşallah,kabul edersen tabi:)

sedefcim senide takipteyim arkadaşım,tabi hepinizin ama topikteki ilk arkadaşım o olunca merakla ve duayla bekliyorum.

bende hamdolsun iyiyim.meleklerimin özlemine alışmaya çalışıyorum.sabrın sonu selamettir.rabbimin merhameti sonsuz..
hala sütümün gelmesi beni çok üzüyor.maşallah bolca var.beslenme ve stresle uzaktan yakından alakası yokmuş.14 kilo verdim ve yaşadıklarıma rağmen hala var:KK43:
işe başladım..çok iyi geldi bana.acılar paylaşıldıkça azalıyor çünkü.dualarınız da benide unutmayın lütfen.rabbim sizleri bebeklerinize sağlıkla kavuştursun,evlat acısıyla sınamasın.amin.
hepinizi öpüyorum.:KK54::KK54::KK54:
ayşecim senin minişlerinde hayırlı olsun canım.
hoşçakalınn:KK54:
 
selam güzel anneler;
yeni yılda bebişlerle,eşleriniz ve tüm sevdiklerinizle mutluluklar dilerim..
arada takip ediyorum gözden kaçırmadıysam bunvp den haber yok...demekki bebeklerle uğraşıyor.inşallah evlatlarına sağlıkla kavuşur.

seybilcim geçmiş olsun.canım arkadaşım sana tavsiyem morelini bozma ve tevekkül et.herşey olacağına varır çünkü.rabbim ömürlerini çooktan yazmış hepimizin.hayırlısı ile sağlıkla gelecek minikler..doğum olsunda ziyarete gelicem inşallah,kabul edersen tabi:)

sedefcim senide takipteyim arkadaşım,tabi hepinizin ama topikteki ilk arkadaşım o olunca merakla ve duayla bekliyorum.

bende hamdolsun iyiyim.meleklerimin özlemine alışmaya çalışıyorum.sabrın sonu selamettir.rabbimin merhameti sonsuz..
hala sütümün gelmesi beni çok üzüyor.maşallah bolca var.beslenme ve stresle uzaktan yakından alakası yokmuş.14 kilo verdim ve yaşadıklarıma rağmen hala var:KK43:
işe başladım..çok iyi geldi bana.acılar paylaşıldıkça azalıyor çünkü.dualarınız da benide unutmayın lütfen.rabbim sizleri bebeklerinize sağlıkla kavuştursun,evlat acısıyla sınamasın.amin.
hepinizi öpüyorum.:KK54::KK54::KK54:
ayşecim senin minişlerinde hayırlı olsun canım.
hoşçakalınn:KK54:

canım iyi dileklerinin daha güzelleri senin olsun inşaallah en kısa zamanda rabbim mükafatlandırsın.acını tazelemek istemem ama bir sorum olacak hastaneye hangi şikayetle gitmiştin normal doğum nasıl başladı?şu an doğum bekliyoruz oğlum yola girmiş korkuyorum normal doğum başlarsa diye...
 
X