:))))) hey Allahım sabah sabah güldürdün beni canım.. boya konusunda bende hassasım..gerçi diplerden gelen saç rengime yakın boyatmıştım ..sıkıntı olmuyor... ama boyatmam :)
canım sende lütfen ihmal etme tedavisini..geçmiş olsun canım... bebişinde maşallah maşallah annesi ne güzel bakmışta büyümüş :)
sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım.. çok üzüldüm canım Allah bebeğini sana bağışlasın..vaktini tamamlamış güzel doğumlar olsun bu sefer inşallah...
artık kötü düşünmeyelim..sayenizde iyi düşündüm iyi sonuçlar aldım..hep iyi şeyler olsun bundan sonra :) korktuğumuz endişe ettiğimiz hiçbirşey gelmesin başımıza...sağlıkla vaktinde kucağına alırsın sende canım arkadaşım meleğini inşallah :)
kaçak seni bir geliyorsun bir gidiyorsun :) özletme kendini ve bizimlede paylaş güzel haberlerini :)
güzelim nasılsın...biraz alışabildin mi...bizler burdayız hep maneven yanındayız..lütfen sıkıldığında bunaldığında ağlamak gülmek istediğinde gel..ALlah hayırlısıyla kocana kavuşmak nasip etsin...
hepinize çok ama çok çok çok teşekkür ederim..dualarınızla iyi dileklerinizle güç kuvvet moral verdiniz umut oldunuz bana..bundan sonra hepimiz hep güzel haberler alalım nazar boncuğu olsun bu son gelişmeler bize :)
güzel haberlerle gelirsin canım inşallah..bizide bilgilendir sonuçlardan :) aşı için sağlık ocağındakilerle görüş istersen ben doktordan onay aldıktan sonra gittim canım :)
günaydın güzel anneler ve güzel ve yakışıklı melekleri :)
evli mutlu huzurlu güzel haberlerini bekliyoruz arkadaşım..dualarımız bugün kontrole gidecek tüm anneler için :) bebeğine sağlıkla sıhhatle kavuşursun canım inşallah..yatman gerekiyorsa yat yapıcak bişi yok yeterki büyüsünler gelişimini tamamlasınlar..riskler riskler..maalesef riskler hamilelikte hiç bitmiyor.. :) inşallah canım bir sıkıntı çıkmadan sağlıcakla kucağına alırsın bebişini..