2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
Hangi hastaneye gidiyorsun Ankarada?

Başkente sen hangisine gidiyorsun? Ben çok memnunum Başkentten, bundan önce 4 kere hamilelik geçirdim, ve hep özel muayenehanelerine gittim dr. ların, tahilileri hastanelerde yapıldı, Ankaranın bütün hastanelerini avcumun içi gibi bilirim, özellikle kadın doğum bölümlerini. Ama Başkent kadar memnun kalmamıştım hiçbirinden inşaalah doğuma kadar öyle gider, doğumada kaç derlerse verecektim, şimdi İstanbul fiatlarıyla karşılaştırınca ondan da geçti sınıfı :) :KK34:
 
Sen de tam nazliymissin he:)) bebis zaten ilk 5 dk da cikiyor yanina veriyolar eger istersen hemen fotonu cekiyorlar vs. Sonra oglumu goturduler benim de koluma igne vurdular ne oldu anlamadim.meger dikisleri atarken uyutmuslar ama narkoz degil sakinlestirici gibi. Uyandigimda tam islemleri yeni bitmisti. Ben cok memnun kaldim bu durumdan.



Ben 21. Haftamdayim 5 kilo aldim. İlk hamileligimde toplam16 kilo almistim. Dogumda 5 kilosu gitti. 2 hafta icinde de 10 kilosu...bebegim 2 aylik olmadan tum kilomu vermistim ben.ondan sonra da eksiye dustum oglanin huysuzluguyla ugrasmaktan..tabi bunyeye gore de degisir..kilolular daha az kilo alir hali hazirda yag depolari oldugu icin. Zayiflar daha fazla alir..


ay bakalım ne olacak
ben 1.74 boyundayım hamıle kaldığımda 66 kgydum
kusmaktan 63 e dustum.
doktor 66 yı baz alıyor. 71 ım suandaaa:KK1:
 
Evet canım sende mi?






Off uçmuşlar vallaha, siz gelin Ankarada yaptırın sezayeninizi. :KK52:




Off of kesin gelin bu tarafa hava değişimi de iyi olur, kızlar şaka bir yana gerçekten çokmuş yanında çocuğa kardeşde mi veriyorlarmış :KK33::KK37::KK52:

Evet canım.Ben Ankara Üniversitesi Tıp fkültesi özeline gidiyorum ya sen?
 
evet kurtulmuş sonunda...
instagram'dan takip ediyordum ben onu..nedense kendime benzerttim bu hamilelik sürecini onun..oda sezeryan olucaktı..




yaaa aslında naz yada şımarıklık falan değil bu ama öyle görünüyo galiba..
ben korkuyorum diyorum kimseye anlatamıyorum..
hiç duymadınızmı yahu iğneye alerjisi olan çok kötü olan bayılan falan..buda onun gibi bişey..
korkuyorum napiyim :KK5:

olabilir canım ben anlıyorum seni. benim eşim de kan aldıramıyo mesela koskoca adam :KK34::KK34:
 
aaaa normal miymiş :KK53: sezeryan diyordu hep o.. aneeeeyy aniden mi geldi naptı kızı? :KK1:

Doğumuna az kaldığı bilinen Demet akalın sabah saatlerinde Hira'yı kucağına aldı. Hamileliğinin son günleri stresli geçen ve takipçileriyle bile sorun yaşayan Akalın sonunda kızını doğurdu. Sabah saat 10.00 civarında Acıbadem Maslak Hastanesi'nde normal doğum yaptığı söyleniyor.

ahanda burda
 
Canım kalbini ferah tutmaya çalış.İnşallah bebişinin birşeyi yoktur.Rabbim kısa sürede güzel sonuçlar alıp yüzünü güldürsün canım.

evet canım bu aynen çileğe söylenenler gibi bi durum..
ama demek genel bişey bu ve genelinde çıkıyor demek ki,baksana detaylıdan dönenler yazıyo genelde..
kendi doktorunlada bi görüş bakalımda,ne olcak ne dicek ona göre..şimdiden üzülme hemen,sıkma canını..çileği hatırla :KK34: Allah'ın izniyle bişey olmaz..

canım bozma moralini. bence de birşey yoktur. bebeğin sen üzülürsen hissediyor... içini ferah tut.
ama aklında çok fazla kaygı varsa, farklı ve daha uzman bir doktora tekrar görün bence.

sağolun kızlar inşallah iyidir bebeğim yarın olsun da doktorum iyi şeyler söyler diye umuyorum
 
Doğumuna az kaldığı bilinen Demet akalın sabah saatlerinde Hira'yı kucağına aldı. Hamileliğinin son günleri stresli geçen ve takipçileriyle bile sorun yaşayan Akalın sonunda kızını doğurdu. Sabah saat 10.00 civarında Acıbadem Maslak Hastanesi'nde normal doğum yaptığı söyleniyor.

ahanda burda

hürriyette de sezeryan diyor..

Şarkıcı Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin kızları Hira dünyaya geldi. Doğum Maslak Acıbadem Hastanesi'nde sabah 09.55'te sezaryen ile gerçekleşti.

Öğleden sonra Akalın'ın eşi Okan Kurt hastane kapısında doğum ile ilgili bir açıklama yaptı. Kızlarının 3 kilo 70 gram ağırlığında 47 santimetre boyunda olduğunu belirten Okan Kurt “ Sağlığı çok iyi. Çok heyecanlıyım ne diyeceğimi bilmiyorum" dedi. Kızlarının annesine çok benzediğini söyleyen Kurt, Demet Akalın'ın sağlık durumunun da iyi olduğunu ifade etti.
 
Evet canım.Ben Ankara Üniversitesi Tıp fkültesi özeline gidiyorum ya sen?

Özeline derken, hangi hocaya? Oranın hocaları hastanede bakmıyor dışarıda muayenehanesine gitmiştim, Bülent Berkere, çok pahalıydı 2 sene önce 250-300 arası idi muayenesi, iyi doktordu ama hastanede kan vermeye gittiğimde çok beklerdim sıra, bıkmıştım artık muayeneye git oraya git ömrüm yollarda geçmişti. Şimdi Başkente gidiyorum 9.00 gibi en gez 10 gibi bitiyor her işlemim, inşaallah büyük hastane de öyledir. Kadın doğum ayrı Maltepe de, ve çok yoğun olmuyor.
 
Selam güzel anneler ve onların kıymetli pofidikleri.
Bizim bugün şeker testimiz vardı, sabah erken aç karnına gittik, 50 gr glukoz yazdı ve gelin bir ultrasonda bakalım dedi. Ay dedim aç karnına şimdi uyuyordur biz kanımızı verelim kahvaltımızı yapaılım öyle gelelim dedik, yok gelin farketmez bakalım dedi dr amcamız. Aman bizim kız bir kıpırdak bir görecektiniz teyzeleri. Ama açlıktan ponçiğim bir sağ elini emiyor onu çıkarıyor sol elini alıyor, ama öyle sürekli ve hızlı yapıyorki dr. Bile güldü :) çok sinirliydi bana bebişim, anne niye yemedin birşeyler der gibiydi :KK53::KK52: kızım 530 gr. Olmuş boyu iyi dedi ama net bir ölçüm vermedi :26: sonra kan için laboratuvara gittik. Bildiğiniz şerbet tadında bir su, iki bardak içiriyor bir saat sonra kan alıyorlar kolundan, diğer kan tahlilleri içinde aynı anda aldılar, karaciğer, böbrek enzimleri, tam kan testi hepsi yapıldı, ayrıca idrar kültürü verdim. Hepsini ben istedim ve ayrıca para vermedim. Özel muayene ücreti 122.00 tl nin içinde herşey. Bu arada yanımda yarım limon götürmüştüm, suyun içine sıktım. İzin veriyorlar ve ben hayatta tatlı sevmem nasıl içecem yarabbim derken limonata kıvamında içtim :KK16::KK9:hatta şişenin yarısı kaldı onu içmeyecekmiyim diye sordum hemşireye, o da gülerek ne o sevdin galiba diyerek dalga geçti. Ama daha oturur oturmaz ayyy nasıl içecem ben tatlı sevmem dedim sonra şişeye sulandım resmen :KK52::KK52: sonuçlar 15.30 çıkacak, inşaalah iyi çıkarda bir daha tekrarlanmaz test... Korkmayın şeker testinden kızlar ben atlattıysam herkes atlatır....

Canim bende persembe gunu gidecegim seker yuklemesi icin...
Ac karna su icer icmez aninda cikartirim normalde bakalim midede ne kdar tutmayi basarabilecegim :KK52:
Sonuclarininda tertemiz cikmasi dilegiyle arkadasim :KK19:
Darisi bizlere olsun ins.

merhaba annişler iki gündür giremedim sayfalar uçmuş yine umarım herkes iyidir bizim dün detaylı usg miz vardı doktor sağolsn kafamızı karıştırdı bebişimin böbreklerinde hafif genişleme varmış bu durum tek başına bi anlam ifade etmezmiş ama down sendromu riskini hafif derecede arttırırmış yani çileğe söylenenlerin hemen hemen aynısını söyledi bana da biraz moralim bozuldu ama takmamaya çalışıyorum işte Allaha emanet yavrum başka ne diyebilirim ki eşime göre hastanenin iişgüzarlığı kötü bişiy olsa çıkardı şimdiye kadar diyo netten de araştırdık biraz bu tür kromozom hastalıkları ultrasonla organlara bakarak değil ikili testle yapılan ölçümle anlaşılırmış kesin olarak
bir de doktora dedim sık rastlanan bir durummu genelde erkek bebeklerde bazen görüyoruz dedi yüzde yüz değilde yüzde doksan birşey yok derim dedi yaaa offf hayırlısıyla bitse şu aylar
üstelik plesantam öndeymiş bebk tam yüzden poz veremiyo dedi elleri de yüzündeydi yavrumun net göremedik plesanta hakkında da yorum yapmadı uyuz doktor yarın sonuçları kendi doktorumuza göstericez bakalım o ne diyecek
varmı plesantası önde olan kızlar :KK50::KK50::KK50:

Canim sikma sen canini....
Bu doktorlarda en ufak birseyde down sendronumundan suphe ediyorlar....
Bana perinatologum tek basina bir anlam ifade etmez demisti beynindeki kist icn....
Birkac anormal durumun olmasi lazimmis....
Ki sukur oyle birsey yok canim.....
Plasentanin onde olmasi hakkinda hicbir bilgim yok :KK50:
 
ıoff bana da her şey kokuyo hiç sorma.. yolda yürüyemez oldum o kokuyo bu kokuyo bi de aksi gibi burnum tıkalıykende alıyorum kokuyu :KK25::KK25::KK25::KK25:

Acaba ne zaman gececek durum ve ne kadari kalacak annem bana hamileyken yumurtadam tiksinmis hala yiyemiyo

Merhabalar kızlar biz geldik.Dün akşamdan bu yana hastane işlemleriyle boğuşup duruyorum.Güya tıp fakültesi özeline gidiyorum.Acil sezeryan çıktı 1.5 saat bekledik.Neyseki beklediğimize değdi doktor ilk defa 2 dak.uzun süre baktı organlarını inceledi.Kalbi incelemedi çünkü Elif Ada sırtını dönmedi.Ama kızım dönmemekte haklıydı.Çünkü önce doktor bebişin başparmağını göstermek için bizimkini hırpaladı.Yavrum tatlı tatlı emiyorken keyfi bozuldu.Sonra serçe parmağını göstersin diye biraz sertçe probu bastırdı doktor.Eee kızımda kalbe sıra gelince sırtını döndü.Doktor artık ayrıntılı ultrasonda bakılır dedi.Ultrason çıktısı istedim kağıt bitmiş bu seferde.Neyse alıştık zaten sağlık olsun dedik.Bugün de ayrıntılı için gün almaya gittim.2 gün sonrasına aldım.Rabbim inşallah güzel sonuçlarla dönmeyi nasip eder.İnşallah sizler ve bebişleriniz iyidir dünden bu yana.Öpüyorum sizleri:KK16:
Kiyamam yavruuum kuser tabi hakli yani.2 gun sonra detay lida gorcen demek oh ne guzel insallah sonuçların da cok güzel cikar ben de 7 sinde gidicem detayli sonucunu gostermeye.

suanda tam 22+4 deyim 5 kilo aldım fazlamı azmı anlamadım..
bazısına göre cok bazısına göre normal
az diyen yokkk:KK1::KK1::KK1:
Ben sabah acken 3.5 kilo almisim aksam tokken 4.5 kilo almisim gozukuyor:KK17:

Selam güzel anneler ve onların kıymetli pofidikleri.
Bizim bugün şeker testimiz vardı, sabah erken aç karnına gittik, 50 gr glukoz yazdı ve gelin bir ultrasonda bakalım dedi. Ay dedim aç karnına şimdi uyuyordur biz kanımızı verelim kahvaltımızı yapaılım öyle gelelim dedik, yok gelin farketmez bakalım dedi dr amcamız. Aman bizim kız bir kıpırdak bir görecektiniz teyzeleri. Ama açlıktan ponçiğim bir sağ elini emiyor onu çıkarıyor sol elini alıyor, ama öyle sürekli ve hızlı yapıyorki dr. Bile güldü :) çok sinirliydi bana bebişim, anne niye yemedin birşeyler der gibiydi :KK53::KK52: kızım 530 gr. Olmuş boyu iyi dedi ama net bir ölçüm vermedi :26: sonra kan için laboratuvara gittik. Bildiğiniz şerbet tadında bir su, iki bardak içiriyor bir saat sonra kan alıyorlar kolundan, diğer kan tahlilleri içinde aynı anda aldılar, karaciğer, böbrek enzimleri, tam kan testi hepsi yapıldı, ayrıca idrar kültürü verdim. Hepsini ben istedim ve ayrıca para vermedim. Özel muayene ücreti 122.00 tl nin içinde herşey. Bu arada yanımda yarım limon götürmüştüm, suyun içine sıktım. İzin veriyorlar ve ben hayatta tatlı sevmem nasıl içecem yarabbim derken limonata kıvamında içtim :KK16::KK9:hatta şişenin yarısı kaldı onu içmeyecekmiyim diye sordum hemşireye, o da gülerek ne o sevdin galiba diyerek dalga geçti. Ama daha oturur oturmaz ayyy nasıl içecem ben tatlı sevmem dedim sonra şişeye sulandım resmen :KK52::KK52: sonuçlar 15.30 çıkacak, inşaalah iyi çıkarda bir daha tekrarlanmaz test... Korkmayın şeker testinden kızlar ben atlattıysam herkes atlatır....
Gecmis olsuun ooh be kurtuldun .sonuclarin da guzelsir insallah.Ben sabah ac duramam ki hele ac karna tatli nasil olacak bilmiyorum nasil tutucam midemde bi de cikarirsam ugras dur bir daha

ahahahaah evet Demet Akalın baya şişti ama onun bambaşka sorunları çıkmış zorlu geçmiş onun ki,belki onla ilgilidir..

Valla sorunlarini bilmiyorum ama onun bebegi kadar prens albert ilekarisi kate in cocugu bile bu kadar konusulmadi. Hic hoslanmiyorum bu durumdan
 
yok kız tam tersi bu gidişle 100 olacağım doğuma yakın şu an 89 kiloyum..

Rapunzel boyun uzun galiba.fotonu gormustum cunku 89 gostermiyorsun:KK66:

ay bakalım ne olacak
ben 1.74 boyundayım hamıle kaldığımda 66 kgydum
kusmaktan 63 e dustum.
doktor 66 yı baz alıyor. 71 ım suandaaa:KK1:

Ben de 1.75im. 60 kiloydum 65 oldum. Yakiniz seninle..

Doğumuna az kaldığı bilinen Demet akalın sabah saatlerinde Hira'yı kucağına aldı. Hamileliğinin son günleri stresli geçen ve takipçileriyle bile sorun yaşayan Akalın sonunda kızını doğurdu. Sabah saat 10.00 civarında Acıbadem Maslak Hastanesi'nde normal doğum yaptığı söyleniyor.

ahanda burda

Ben gazetecilik mezunu olarak bu tur haber yazanlara uyuz oluyorum:) ikiniz de haklisiniz kizlar:) haberin basinda normal diyor. Aciklamasinda sezaryen yaziyor. Zaten doguracagi tarihi belliydi soylemisti. Sez yani..


yaaa aslında naz yada şımarıklık falan değil bu ama öyle görünüyo galiba..
ben korkuyorum diyorum kimseye anlatamıyorum..
hiç duymadınızmı yahu iğneye alerjisi olan çok kötü olan bayılan falan..buda onun gibi bişey..
korkuyorum napiyim :KK5:
[/QUOTE]

Sakasina dedim canim ama eltim de ayni senin gibi. Dogumdan sonra zor toparladi. O yuzden diyorum bi bes dk siksan kendini diye ama tabi her ikisi icin de iyi ve kotu ornekler vardir. Epiduralde de felc riski falan diyorlardi cok korkmustum. Hayirlisi olsun ins.
 
kizlar biliyosunuz sirtim goguslerim ve karnim cok kasiniyodu ve pul pul dokuluyodu. dr gitmistim ctesi.. tahlil sonuclarim temiz cikmis ve gebelige bagliymis.. bilginize sunulur :KK42::KK42:

gözünaydın cancanım :)

Merhabalar kızlar biz geldik.Dün akşamdan bu yana hastane işlemleriyle boğuşup duruyorum.Güya tıp fakültesi özeline gidiyorum.Acil sezeryan çıktı 1.5 saat bekledik.Neyseki beklediğimize değdi doktor ilk defa 2 dak.uzun süre baktı organlarını inceledi.Kalbi incelemedi çünkü Elif Ada sırtını dönmedi.Ama kızım dönmemekte haklıydı.Çünkü önce doktor bebişin başparmağını göstermek için bizimkini hırpaladı.Yavrum tatlı tatlı emiyorken keyfi bozuldu.Sonra serçe parmağını göstersin diye biraz sertçe probu bastırdı doktor.Eee kızımda kalbe sıra gelince sırtını döndü.Doktor artık ayrıntılı ultrasonda bakılır dedi.Ultrason çıktısı istedim kağıt bitmiş bu seferde.Neyse alıştık zaten sağlık olsun dedik.Bugün de ayrıntılı için gün almaya gittim.2 gün sonrasına aldım.Rabbim inşallah güzel sonuçlarla dönmeyi nasip eder.İnşallah sizler ve bebişleriniz iyidir dünden bu yana.Öpüyorum sizleri:KK16:

Elif Adamızın karnı çokmu acıkmış ah annesi :) bak parmaklarını yicek :) ay ne şekerdir görüntüsü parmak ağızda :) detaylı ultrasondan da güzel haberlerle gelirsin canım inşallah :)

Selam güzel anneler ve onların kıymetli pofidikleri.
Bizim bugün şeker testimiz vardı, sabah erken aç karnına gittik, 50 gr glukoz yazdı ve gelin bir ultrasonda bakalım dedi. Ay dedim aç karnına şimdi uyuyordur biz kanımızı verelim kahvaltımızı yapaılım öyle gelelim dedik, yok gelin farketmez bakalım dedi dr amcamız. Aman bizim kız bir kıpırdak bir görecektiniz teyzeleri. Ama açlıktan ponçiğim bir sağ elini emiyor onu çıkarıyor sol elini alıyor, ama öyle sürekli ve hızlı yapıyorki dr. Bile güldü :) çok sinirliydi bana bebişim, anne niye yemedin birşeyler der gibiydi :KK53::KK52: kızım 530 gr. Olmuş boyu iyi dedi ama net bir ölçüm vermedi :26: sonra kan için laboratuvara gittik. Bildiğiniz şerbet tadında bir su, iki bardak içiriyor bir saat sonra kan alıyorlar kolundan, diğer kan tahlilleri içinde aynı anda aldılar, karaciğer, böbrek enzimleri, tam kan testi hepsi yapıldı, ayrıca idrar kültürü verdim. Hepsini ben istedim ve ayrıca para vermedim. Özel muayene ücreti 122.00 tl nin içinde herşey. Bu arada yanımda yarım limon götürmüştüm, suyun içine sıktım. İzin veriyorlar ve ben hayatta tatlı sevmem nasıl içecem yarabbim derken limonata kıvamında içtim :KK16::KK9:hatta şişenin yarısı kaldı onu içmeyecekmiyim diye sordum hemşireye, o da gülerek ne o sevdin galiba diyerek dalga geçti. Ama daha oturur oturmaz ayyy nasıl içecem ben tatlı sevmem dedim sonra şişeye sulandım resmen :KK52::KK52: sonuçlar 15.30 çıkacak, inşaalah iyi çıkarda bir daha tekrarlanmaz test... Korkmayın şeker testinden kızlar ben atlattıysam herkes atlatır....

benimde 23 şubatta:) kardeşime yapılırken gitmiştim bende .. kolay bir işlem gibi gözükmüştü o zaman :) bakalım ben neler yaşıcam :) ama şekerli suyu içerim herhalde tuzlu sudan iyidir dimi :)

iyi bari,öyle böyle derken atlatmışsın ne güzel..
darısı başıma o zaman :KK34:
ama bende çok merak ediyorum o nasıl bi tat nasıl zoraki içiliyor mide bulanmıyomu falan..görcez bakalım..

pufpufum lütfen her işlemini videoya çek :)) suratının şeklini tahmin edebiliyorum :) hey Allahım ya..sağlıkla kavuşursun bebeğine inşallah ağrısız acısız :) hepimiz tabi :)

merhaba annişler iki gündür giremedim sayfalar uçmuş yine umarım herkes iyidir bizim dün detaylı usg miz vardı doktor sağolsn kafamızı karıştırdı bebişimin böbreklerinde hafif genişleme varmış bu durum tek başına bi anlam ifade etmezmiş ama down sendromu riskini hafif derecede arttırırmış yani çileğe söylenenlerin hemen hemen aynısını söyledi bana da biraz moralim bozuldu ama takmamaya çalışıyorum işte Allaha emanet yavrum başka ne diyebilirim ki eşime göre hastanenin iişgüzarlığı kötü bişiy olsa çıkardı şimdiye kadar diyo netten de araştırdık biraz bu tür kromozom hastalıkları ultrasonla organlara bakarak değil ikili testle yapılan ölçümle anlaşılırmış kesin olarak
bir de doktora dedim sık rastlanan bir durummu genelde erkek bebeklerde bazen görüyoruz dedi yüzde yüz değilde yüzde doksan birşey yok derim dedi yaaa offf hayırlısıyla bitse şu aylar
üstelik plesantam öndeymiş bebk tam yüzden poz veremiyo dedi elleri de yüzündeydi yavrumun net göremedik plesanta hakkında da yorum yapmadı uyuz doktor yarın sonuçları kendi doktorumuza göstericez bakalım o ne diyecek
varmı plesantası önde olan kızlar :KK50::KK50::KK50:

ah canım bu doktorlar..hemen bir farklılıkta down sendromu olabilir down sendromlu bebeklerde görülür diyorlar.. ne çektim 10 gündür ağlamaktan içim dışıma çıktı.. ama o kadar çok doktorla görüştüm ki hepsi aynı şeyi söyledi..down sendromu için birkaç belirti olması gerekiyormuş özellikle burun kemiği el parmakları serçe parmak ense kalınlığı..en belirgin özelliklermiş..yarın profa gidicem bakalım ama biliyorum artık boşuna stres üzüntü yaptım..bebeğim iyi ...

acıbadem fulya :) son fıyatlarını yazım
6489+dr parası epıdural normal
sezeryan genel anestezı 8025+dr
epıdural sezeryan 8686+dr

:KK43:

Acıbadem geneli öyle....benimde doğumum kısmetse orda olacak .. Allahtan özel sigortayı hallettikte masrafım azalacak bayağı..


demet akalınada yorum yapamadım..ülke gündeminde binbeşyüz olay varken bu kadının ve onun gibi insanların doğumunun ana haberlere kadar çıkması beni biraz sinir ediyor..daha geçen hafta 3 asker şehit oldu haberlerde yok..oda tanıdığımızın tanıdıkları olduğu için bilgilendik..sakın kızlar size söylüyorum sanmayın..sadece haberlerde bu kadar konu edilmesi pek hoşuma gitmiyor..
 
Son düzenleme:
Canim bende persembe gunu gidecegim seker yuklemesi icin...
Ac karna su icer icmez aninda cikartirim normalde bakalim midede ne kdar tutmayi basarabilecegim :KK52:
Sonuclarininda tertemiz cikmasi dilegiyle arkadasim :KK19:
Darisi bizlere olsun ins.



Ay bende öyle yapamam içemem diyordum ama korkmayın, yanınızda limon götürün bazı yerler limon sıkmaya izin vermiyormuş ama yalayabilirsiniz diyorlarmış, içine sıkınca limonu çok da kötü değil. İnşallah hepimiz bu testi iyi sonuçlarla atlatırız, bundan sonra başka test falan varmı ki kızlar?



Canim sikma sen canini....
Bu doktorlarda en ufak birseyde down sendronumundan suphe ediyorlar....
Bana perinatologum tek basina bir anlam ifade etmez demisti beynindeki kist icn....
Birkac anormal durumun olmasi lazimmis....
Ki sukur oyle birsey yok canim.....
Plasentanin onde olmasi hakkinda hicbir bilgim yok :KK50:

Acaba ne zaman gececek durum ve ne kadari kalacak annem bana hamileyken yumurtadam tiksinmis hala yiyemiyo


Kiyamam yavruuum kuser tabi hakli yani.2 gun sonra detay lida gorcen demek oh ne guzel insallah sonuçların da cok güzel cikar ben de 7 sinde gidicem detayli sonucunu gostermeye.


Ben sabah acken 3.5 kilo almisim aksam tokken 4.5 kilo almisim gozukuyor:KK17:


Gecmis olsuun ooh be kurtuldun .sonuclarin da guzelsir insallah.Ben sabah ac duramam ki hele ac karna tatli nasil olacak bilmiyorum nasil tutucam midemde bi de cikarirsam ugras dur bir daha



Valla sorunlarini bilmiyorum ama onun bebegi kadar prens albert ilekarisi kate in cocugu bile bu kadar konusulmadi. Hic hoslanmiyorum bu durumdan[/Ay bende öyle yapamam içemem diyordum ama korkmayın, yanınızda limon götürün bazı yerler limon sıkmaya izin vermiyormuş ama yalayabilirsiniz diyorlarmış, içine sıkınca limonu çok da kötü değil. İnşallah hepimiz bu testi iyi sonuçlarla atlatırız, bundan sonra başka test falan varmı ki kızlar?
 
Kızlarr miğdem felaket ekşiyor yemeklerden sonra. Sürekli buğazımda bir ekşime eğilsem sanki miğdemden ekşi su çıkacak offf
 
X