Selam güzel anneler ve onların kıymetli pofidikleri.
Bizim bugün şeker testimiz vardı, sabah erken aç karnına gittik, 50 gr glukoz yazdı ve gelin bir ultrasonda bakalım dedi. Ay dedim aç karnına şimdi uyuyordur biz kanımızı verelim kahvaltımızı yapaılım öyle gelelim dedik, yok gelin farketmez bakalım dedi dr amcamız. Aman bizim kız bir kıpırdak bir görecektiniz teyzeleri. Ama açlıktan ponçiğim bir sağ elini emiyor onu çıkarıyor sol elini alıyor, ama öyle sürekli ve hızlı yapıyorki dr. Bile güldü :) çok sinirliydi bana bebişim, anne niye yemedin birşeyler der gibiydi
kızım 530 gr. Olmuş boyu iyi dedi ama net bir ölçüm vermedi :26: sonra kan için laboratuvara gittik. Bildiğiniz şerbet tadında bir su, iki bardak içiriyor bir saat sonra kan alıyorlar kolundan, diğer kan tahlilleri içinde aynı anda aldılar, karaciğer, böbrek enzimleri, tam kan testi hepsi yapıldı, ayrıca idrar kültürü verdim. Hepsini ben istedim ve ayrıca para vermedim. Özel muayene ücreti 122.00 tl nin içinde herşey. Bu arada yanımda yarım limon götürmüştüm, suyun içine sıktım. İzin veriyorlar ve ben hayatta tatlı sevmem nasıl içecem yarabbim derken limonata kıvamında içtim
hatta şişenin yarısı kaldı onu içmeyecekmiyim diye sordum hemşireye, o da gülerek ne o sevdin galiba diyerek dalga geçti. Ama daha oturur oturmaz ayyy nasıl içecem ben tatlı sevmem dedim sonra şişeye sulandım resmen
sonuçlar 15.30 çıkacak, inşaalah iyi çıkarda bir daha tekrarlanmaz test... Korkmayın şeker testinden kızlar ben atlattıysam herkes atlatır....