- 21 Aralık 2012
- 10.874
- 5.410
- 37
mutlaka yazmalısın. Yazdıkça harika şeyler çıkıyor. Şuan bunlar aklımızdan hiç çıkmayacak gibi olsa da beynimiz zamanla yeni anılara yer açmak için bunları yok edecek belkide. Söz uçar yazı kalır. Hemen başla derim
ben daha hamile değilken bile bu aklımdaydı
cinsiyeti bekledim başlamak için.. sonrada bi diğer kontrolde net olsun, değişir falan dedim onu bekledim..
şimdi tamam, başlıcam
selam herkese güzel hayırlı haberler alacağımız bir cuma olsun :) merak edip soran arkadaşlar hepinize selam olsun..alıntı yapamadım..
doktordan geldik...gittiğim doktorun bu konularla hiçbir ilgisi yokmuş..beni başka bir profa yönlendirdi..fetal kardiyolog sadece Eskişehirde iki doktor varmış..5 şubat saat:16.00 te randevumuz var...ama benim içim çok rahat dün başka bir kardiyologla görüştük ve down sendromu ile ilgili bir ayrıntı değil bu dedi..diğer testleri normalse dedi..ki hepsi sınırların altındaydı... doğduktan sonra bakarız kalbine dedi..gelişebilirmişte doğana kadar :)
5 şubattada inşallah herşey güzel olacak..
eriğim de bende inşallah güzel güzel haberler vereceğiz..eriğim dualarını Allah kabul etsin canım...
Neslihanın doğumgünüymüş bugün..Nesli iyiki doğdun :) nice yıllar yaşlar olsun :) birdahaki doğumgününü bebişinle beraber kutlarsınız inşallah :)
biraz sonra alıntı yapıp cevaplamak istediğim konular var ama işe yeni geldim...biraz çalışayım..
canımmmmmmmmmmmmmmmmm çileğimmmmmmmmmmmmmmm güzellik.. tatlı güzel iyi yürekli anne adayı.. merak etmeeeeeeeeeeeeee Allah'ın izniyle hiçbi sorun olmayacak sapasağlam merhaba diyecek sana bebişin inş