- 26 Mart 2013
- 255
- 40
Günaydın tatlı anneler, minik pipili ogluşları, şirin kızları♥
Ben daha iyiyim artık.Umutluyum ve mutluyum. Beni merak etmişsiniz Allah razı olsun hepinizden. Bugün evde yasin okutacagız. Benden istedikleriniz var mı dualarda söylemem gereken? Bekliyorum öptük yakışıklı oğlumla sizi
Günaydin canim...Allah kabul etsin insallah. . Senden istegim dua na benide eklemen. Malum bende beklemedeyim drlar bnmde gozumu korkuttu. Rabbim yavrularimizi korusun ve saglikla sihhatle bize bagislasin inşallah. .
günaydın kızlar hayırlı cumalar bugün benim doğum günümmmm bakalım akşama kociş neler yapıcak seviyorum hepinizii
Iyi ki dogdun canim.. Allahim hayirli omurler versin bebisinle sevdiklerinle.. kocasina kocis diyen bitek benim zannediyordum
kızlar sizlere bişi sormak istiyorum..benim bugüne kadar ihmal ettiğim bi konu...siz çatlak oluşmasındiye ne kullanıyorsunuz?
Hamileligimin ilk aylarinda bebek yagi kullandim ben canim. Son 2 aydir da Rossman dan aldigim hamile losyonu ve hamile yagi kullaniyorum. Simdilik memnunum. Karnimda gerilme gibi bir his olmuyor. Yumusak kaliyor..