- 26 Mart 2013
- 255
- 40
Kizlar evde tekim cekecek kimse yok....
Fazla belli olmadi boyle :26:
Eki Görüntüle 955933
Ay canimm ayni benim gobegi atmissin oraya
Dun tartildim toplamda 3 kg almisim.. görenler o ayva gobegi de bebek nerde diyoo
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kizlar evde tekim cekecek kimse yok....
Eki Görüntüle 955933
ooohhh şükür..
bunu duymak güzel, ilk güzel haber geldi sonunda
sende rahatlamışsındır baya.. Allah benzer bi korku dahi yaşatmasın bidaha inş..
uuuu 19.haftandasın ve detaylı çıktı mı aradan? ooyyy maşallah ben 22 şubatta gidicem o gün konuşcaz detaylıyı, öyle dedi doktorum.. o zamanda 22.haftamda olucam kısmetse
neye göre çağırıyor bu doktorlar acep? hepimizin farklı tarih..
uuuu 19.haftandasın ve detaylı çıktı mı aradan? ooyyy maşallah ben 22 şubatta gidicem o gün konuşcaz detaylıyı, öyle dedi doktorum.. o zamanda 22.haftamda olucam kısmetse
neye göre çağırıyor bu doktorlar acep? hepimizin farklı tarih..
bizde de herşeyi eşim yapıyor valla.. hatta çay tepsisini dahi, 3'ten fazla kişiysek eşim taşıyor.. bulaşıkların elde yıkanması gereken ağırları o yıkıyor, makinaya yerleştiriyor.. yemek konusunda da öyle,marifetli zaten hatta temizliği bile o yapıyor.. valla Allah razı olsun, çok yardımcı bana.. benimde artık 1 saat bile kalsam ayakta, belim çok ağrımaya başlıyor..
oyyyy azeri mincik göbüş çok tatlısın maşallah ben daha 3-4 kilo aldım 61 kiloyum ama karnım kocaman ben de heves ettim koysam mı acabaKizlar evde tekim cekecek kimse yok....
Eki Görüntüle 955933
slm kızlar bende geldim :) aranıza kabul ederseniz
ben de dün gittim canım askeri hast. doktor randevu talebinde bulundum dedi detaylı için yarın gircem inş. çok heyecanlıyım yaa bütün gece aklımdan çıkmadı çok korkuyorum inş. bi sorun çıkmaz..ben de 20. haftama girmiş olcam yarın..
Ay anacım baya prensessin sen
Benimki de işlere yardımcı oluyo ama otur dinlen tekrar yap diyor, hatta gidip gelip söyleniyor da şurası duruyo bunu yapmamışsın diye. Benim kasık ve bel ağrım ilk günden beri var ve iş yapınca daha da artıyo ıh mıh diyorum ama inanmıyor galiba pek. Hatta iş yüzünden baya kavgada ettik. Temizlikçide almama izin vermiyor. Herkesi sokmazmış evine haspam.
Kardeşim gelsin diyorum onun da temizliğini beğenmiyormuş temizlerken bi yandan da batırıyormuş (saçları çok dökülüyor onu kastediyor)
ay bi tuhaf benim adam ya. Sinir oluyorum valla o haline.
canım emzirirken koştururken gidio hepsi ablam 25 kiloyu verdi 4-5 ay içinde inan <3
imdaaaaaaaaaaatttt......
biri beni bu cadidan kurtarsiiiiinnnn
cimcimenin pesinde kosmaktan belime agrilar girdi penguen gibi yurumeye basladim simdiden
pert oldum resmen
Ay anacım baya prensessin sen
Benimki de işlere yardımcı oluyo ama otur dinlen tekrar yap diyor, hatta gidip gelip söyleniyor da şurası duruyo bunu yapmamışsın diye. Benim kasık ve bel ağrım ilk günden beri var ve iş yapınca daha da artıyo ıh mıh diyorum ama inanmıyor galiba pek. Hatta iş yüzünden baya kavgada ettik. Temizlikçide almama izin vermiyor. Herkesi sokmazmış evine haspam.
Kardeşim gelsin diyorum onun da temizliğini beğenmiyormuş temizlerken bi yandan da batırıyormuş (saçları çok dökülüyor onu kastediyor)
ay bi tuhaf benim adam ya. Sinir oluyorum valla o haline.
Oh masaallah ne guzel burasi kalabalikmis. Kizlar bi sorum olcak lutfen bilen yardimci olsun dunden beri zorlaniyorum.
ben 21. Haftaya girdim ve suan bogazim oyle bi yaniyorki anlatamam sanki bi kazi calismasi olmus hasar gormus gibi. Sanirim reflu olustu
ne yapmaliyim ne yemeliyim ne yememeliyim?
Sut ayran bunlari ictim Suda iciyorum bol bol. Cok dukurhamileligim iyi geciyor refluye bi cozum bulmaliyim yokda 8 saat calismak zor geliyor evde olsam bi nevi dayanmaya calisirim
simdiden cvplariniz icin tskler