- 18 Eylül 2012
- 1.378
- 182
sizlerin sayesinde kızlar...inşallah güzel haberler vereceğiz hepimiz...Evet işte bu benim çileğim.Metanetli ve fedakar anne.İnşallah güzel haberlerle geleceksin umudunu asla kaybetme canım.
kötü şeyler düşünmek yok, dualarım seninle ve yeşilerik ile, 5-6 ay sonra yine burada konuşuyor olacağız böyle ve bebişlerimiz sağlıkla gelmiş olacak inşallah...
bu gün ayrıntılıya gireceğim kızlar, kötü şeyler düşünmüyorum tabi ki, ama her kontrol öncesi bu huzursuzluk..... kuzenlerim yanımda onlar da farketti dün gece neyin var diye sorup durdular... Allah'ım güzel haberlerle dönmeyi nasip etsin... ahh keşke tekmeler yesem de böyle korkmasam... sabah karnımın bir tarafı çok sertti, galiba başını dayadı sıpacık... bu günlerde vesvese konusunda tavan yapmış durumdayım, bebeğimle aramızdaki duygusal bağ arttıkça korkularım da artıyor, annelik bu galiba
canım çok güzel haberlerle gelirsin inşallah..dualarım seninle..teyzelerinden selam söyle..sıpacığına söyle benim sıpacığa mesaj göndersin..sağlıcakla dünyaya gelsin oda ..onlar birbirlerini bilirler :)