- 2 Ocak 2013
- 37
- 7
oooyyy canımcım tekrarlıyorum, çok dikkatli ol..
hatta bundan önceyi unut,artık olan oldu maalesef ama bundan sonra çok dikkat et..
doğru diyosun canım onlar gelmeden ben evime geçiyim de nolur nolmaz burda tırstım ben :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
oooyyy canımcım tekrarlıyorum, çok dikkatli ol..
hatta bundan önceyi unut,artık olan oldu maalesef ama bundan sonra çok dikkat et..
doğru diyosun canım onlar gelmeden ben evime geçiyim de nolur nolmaz burda tırstım ben :)
Çok sağol canım içimi rahatlattın.
hatırlıyorum canım başka bir doktora gitmeyi düşündün mü.. ben vitale hakkında pek iyi şeyler duymadım da. medikal park'ta bir tane riskli gebelik uzmanı var. Murat inal'dı yanlış hatırlamıyorsam. benim bir arkadaşıma kimse doğum yapamazsın derken o doktor sayesinde sağlıklı bir oğluşu var.
yok yaa herkes laf atıyo saklicam diye uğraşıyorum. bi de hantal görünüyorum göbek möbek falan heryerlere dağılmış durumdayım..
18+7'deyim bugün itibari ile canım.. şu an kullandığım ilaçlar şunlar :
cnm coraspirini neden kullanıyorsun.
ben sıramı savıyım arkadaşlaraa:26:
Eminim çok tatlı görünüyorsundur bence hiç saklamaya çalışma
ayy canım vallahi 90 kilo oldum bildiğin duba gibiyim boyum 1.73 ama dobiş gibi geziyorum ondan sakliyorum bi evde rahatça geziyorum
anladım canım...bende decavit kullanıyordum sadece 15 gün kullandım dr kullanmana gerek yok dedi...benim dr göre hiç bişeye gerek yok..ben değiştirsem mi bu dr acaba ?folikasite kullanmadım hiç. omega3 falanda..demir hapınıda kendim istedim.mutlaka duymuşsundur canım.. bir söylentidir gidiyor, içinde DOMUZ JELATİNİ var diye..
ilk başta söylenti diye düşündüm tabi ama baktım her yerde konuşuluyor..
eşim aradı sonunda üretici firmayı sordu..
yalanlamadılar, evet var dediler..
sağlık açısından bi sorun yok elbette ama haram sonuçta..
içime sinmedi ve o yüzden değiştirdim..
çok gzl maşallah..incecik bi hamilesin..Eki Görüntüle 951715 Eki Görüntüle 951714
süpriiiiiiiiiiiz teyzoslarrr masallah azicik göbek yapmisimm
cnm kaç kiloyla hamile kaldın.şuan tam olarak kaç kilosun benimde boyum 1.73 ondan merak ettimayy canım vallahi 90 kilo oldum bildiğin duba gibiyim boyum 1.73 ama dobiş gibi geziyorum ondan sakliyorum bi evde rahatça geziyorum
Allahım bebişini sagsalim kucağına almayı nasip etsin.benim bundan önce 2 kez düşüğüm oldu, boş gebelik..
o yüzden doktor önlem amaçlı verdi, 35. haftaya dek falan kullanacağım..
cnm kaç kiloyla hamile kaldın.şuan tam olarak kaç kilosun benimde boyum 1.73 ondan merak ettim
hatırlıyorum canım başka bir doktora gitmeyi düşündün mü.. ben vitale hakkında pek iyi şeyler duymadım da. medikal park'ta bir tane riskli gebelik uzmanı var. Murat inal'dı yanlış hatırlamıyorsam. benim bir arkadaşıma kimse doğum yapamazsın derken o doktor sayesinde sağlıklı bir oğluşu var.
yok yaa herkes laf atıyo saklicam diye uğraşıyorum. bi de hantal görünüyorum göbek möbek falan heryerlere dağılmış durumdayım..
Doğumdan sonra verirsin canım boş ver keyfine bak hamileliğin tadını çıkar
anladım canım...bende decavit kullanıyordum sadece 15 gün kullandım dr kullanmana gerek yok dedi...benim dr göre hiç bişeye gerek yok..ben değiştirsem mi bu dr acaba ?folikasite kullanmadım hiç. omega3 falanda..demir hapınıda kendim istedim.
bu arada benide listeye ekler misin...kimyasal gebeliği saymazsak ilk bebişim...yaş 29...cinsiyeti kesin değil..dr pipisi görünmüyo kendinizi kıza hazırlayın dedi...Batman dayım
çok gzl maşallah..incecik bi hamilesin..
cnm kaç kiloyla hamile kaldın.şuan tam olarak kaç kilosun benimde boyum 1.73 ondan merak ettim
Allahım bebişini sagsalim kucağına almayı nasip etsin.
ben hamile oldugumu öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu bebişim 72.6 kiloydum.şimdi 77 kiloyum benim bel fıtıgım oldugu için çok zorlanıyorum...Saglık sorunum olmasa kilomu hiç problem etmezdimcanım ben 86'yla kaldım şu anda 89'um yuvarladım 90 dedim benim az kilo almam lazım ama son 1 ayda pırt diye aldım ve kendimi durduramıyorm yiyorum..
bendede oluyor canım..başkasının yazısını alıp farklı cvp yazıyorum..Teşekkür ederimm canımmm bu arada mesajlara cevap verirken bi karışıklık oluyor ama anlamadım :44: nerede yanlış yapıyorum acep
valalhi artık öyle diyorum ama daha fazla da almasam iyi olcak. maximum 10 kilo dedim ve önümde en çok kilo alınacak 5 ayım var naapcam bilmiyorum
ben hamile oldugumu öğrendiğimde 6 haftalık olmuştu bebişim 72.6 kiloydum.şimdi 77 kiloyum benim bel fıtıgım oldugu için çok zorlanıyorum...Saglık sorunum olmasa kilomu hiç problem etmezdim
bendede oluyor canım..başkasının yazısını alıp farklı cvp yazıyorum..