2014 Haziran Anneleri

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak ?


  • Ankete Katılan
    497
canım bende normal doğum yapmış bi anne olarak;sadece sancıyı hatırlıyorum
yeterli deilse açılma uyuşturup biraz kesiyolar ama hiç hissetmiyosun.
sonra bebek doğuyo.sen bebeği takip ederken onlar kestikleri yeri dikiyolar,
ama hiç bişey hissetmiyosun.canım sancıda yoğun bi adet sancısı gibi düşün
1 2 saat çekiyon okadar.allah sabrını veriyo.gerçekten zor deil anlattıkları kadar.



canımsın ya ne güzel anlatmışsın:KK16: inşallah aynen böyle bir doğum yaşarım en normalinden:KK8:
 
ay cidden ölemi ya yoksa korkamayayım diyemi ölemi diyosun canım ya korku yaşamasam bende normal doğum istiyorum ama cesaretim yokk:KK50:[/QUOT


seni çok korkutmuşlar canım.evde doğum yapan büyüklerimizi düşün.şimdi hastanelerde acımızı en aza indiriyolar,bir çok
imkan var günümüzde.yavvv anne olucan canım bi sıkıntı yoksa tabiki normal doğum tavsiyemdir..
ileride eşinle çocuklarınla paylaşacağın bi anın olsun...biraz cesaret canım,bence artık düşünme arkadaşım bebeğine odaklan ve onu en doğal yolla dünyaya getir.sevgilerimle....
 
merhabalarrr:80::80: canlerım ve onların minik canlarıııı:KK16::KK16: yaa çok özledim çok şey kaçırıyorum ama :KK19: na yapayım yuurta sıkışana kadar çalışmazsam böyl oluyor :KK9: arada giriyorum tabi okuyorum ama yorum yapamamamk zor işte sayfalarda çabuk ilerliyo nyse canlarım bişey sorucam bugün yarın doktora gidiyorumm prensesimi görücem hem ayrıntlım var hemde şeekr yüklemem şeker yüklemesi için aç gidiliyo biliyorum ama suda mı içmicez bi arkadaş suda çilmicek falan diyo randevumda 10:30 dan sonra ben aç susuz nasıl durucam yaww:KK19: yaptıran arkadaşlar bilgi verebilrmi acaba şimdiden teşekkürler bide kızlar benim kızım artı bayaı tekmeliyo dışarıdan kıprtısı görünüyo çookk gğzel yaaa:118: herkese bol tepikli günlerrr diliyorum:KK16::KK16:
 
ankaradakini ben daha önce araştırmıştım hem ilk doğumları almıyorlar hem de astım hastalarını almıyorlar ben her türlü suda yapamam ama sıcak su masajı çok iyi gelir tabi. Ben doğumdan önce sıcak su torbasını yanımda bulundurcam belime filan koyarım.

mantıklıymış ben de yapabilirim sıcak su torbası işini :21::21::21:

bende hiç yemezdim canım ama orası harika yapıyor ciğer sevmeyenler mübtelası oluyor :) eğer erzincana yolunuz düşerse sizi oraya götürürüm insallah :) ne güzel olur değil mi sehir sehir dolassak ve birbirimizi görsek :KK16::KK16:


Ay vallahi pek güzel olurdu 1.5 senedir aralıksız çalıştığım için (ki bu süre içinde nişanım oldu (salon nişanı) 1 gün sonra nazlanmadan işe geldim, düğünüm oldu balayına gitmeden yurtdışına iş yerinin standı için hongkong'a fuara gittim 1 hafta rapor verildi eee artık yıllık izin konusu aradan çıkmıştır dendi vs. vs.) sürekli gezesim var.. her gün gece sayıklıyorum eşime ne olur bi yerlere gidelim. o da diyo yüklü kadın nereye gitcen otur evde :KK53::KK53::KK53::KK53: ama çok güzel olurdu böyle gezip birbirimizi görsek...:KK76::KK76::KK76::KK76:

biz nerdeyse hergün tartışıyoruz valla. Bıktım iyice pek sallamıyorum ama ilgisiz davranması üzüuor. Gerçi ben hakettim bikaç şey yaptım ama o da bi tuhaf ya. Ben böyle insan görmedim valla kayatımda her dediğine tamam diyecekmişim hiç yorum yapmıcakmışım. Ben tamam derim ama yorum yapmadan duramam ki huyum bu. Sabah şemsiye al yanına dedi ben de aa yağmur mu yağıyor dedim bi kerede bişey demeden tamam hayatım de diyo. Deli midir nedir.Kedi köpek gibiyiz bu ara. Ben çok sabırsızmışım falan filan. Valla o benden daha çok naz ve alınganlık yapıyor. hamile olan benmiyim o mu anlamadım. :26::KK53:

off bu erkekler benim ki iyi güzel hoş nazımı falan çekiyo ama bazen dediğin gibi benden nazlı oluyo.. ben de diyorum hooopp sen diil ben hamileyim sana nooluyo diye. Allah'tan ailelerde ilk torun heyecanıyla el üstünde tutuyolar.. ben galip geliyorum :KK52::KK52::KK52::KK52:

Aayy kızlar korkunç değil mi doğum videoları? Nasıl izliyorsunuz?


Ben de rüyamda 9 yıl geçmiş hala hamileydim. Benim velet 9 ayı, 9 yıl anladı herhalde:KK52:

Canım o dopum videosunda hakikaten hiç bir şey görünmüyo.. ve tam bir mucizeyi görüyosun. ne çığlık var ne kanlı bir işlem var.. sadece sevgi var heyecan var o videoda. öyle kanlı manlı çığlıklı bişey olsa hayatta izleyemem bende:KK53::KK53::KK53::KK53:

rüyan da çok komikmiş hakkaten ne nazlı bebiş 9 yıl bekliyo :KK52::KK52::KK52::KK52::KK52: hamileliktenmidir nedir ben de antin kuntin rüya görüyorum yaaa :26::26::26::26:
 
Canim sonuna sen yazmasaydin ben hemen yazacaktim....
Senin alingan olman gerekirken baba yapiyor alinganligi cok garip :KK14:
Ins. En kisa zamanda duzelir araniz kadrajim :KK16:

aman ne bileyim düzelecek gibi durmuyor ama bakalım artık. Konuşuyoruz filan ama misafir gibi benimle ilgilenmiyor ben ilgileniyorum ona da pek müsade etmiyor. Ben de çok kötü bişey yaptım geçen cumartesi çok sinirlendirdi kalbimi çok kırdı ama yapmamlıydım, o da tuz biber oldu. Resmen dövdüm adamı, üzerime yürüyüp duruyordu ben de dövmek mi istiyosun döv o zaman diye bağıra bağıra her yerini yumrukladım öylece duruyo hiç bişi yapmıyo iyice sinirlendim bi de tokat attım,:KK4: yine hiç bişi yapmadı. Sonra böğüre böğüre ağladım çok pişman oldum ama oldu bi kere. Her yeri morarmış garibimin ya:KK43: [/QUOTE]

OOYYY KÖTÜ OLMUŞ BİRKERE HMAİLE DEĞİLDİM AYNI ŞEKİLDE EŞİMLE BİZDE BİRBİRİMİZE GİRDİK AMA EŞİM BENİ İTEKLEDİ BENDE ONA VURDUM SONRA ZINGIR ZINGIR TITREME GIRDI 7 YILDIR BERABERİZ 2 YIL OLACAK EVLIYIZ ILK DEFA O GUN NEFRET ETIM ESIMDEN SEBEBIDE AILESIYDI SONRA COK PISMAN OLDU AMA IS ISTEN GECTI :26:
 
ay cidden ölemi ya yoksa korkamayayım diyemi ölemi diyosun canım ya korku yaşamasam bende normal doğum istiyorum ama cesaretim yokk:KK50:[/QUOT


seni çok korkutmuşlar canım.evde doğum yapan büyüklerimizi düşün.şimdi hastanelerde acımızı en aza indiriyolar,bir çok
imkan var günümüzde.yavvv anne olucan canım bi sıkıntı yoksa tabiki normal doğum tavsiyemdir..
ileride eşinle çocuklarınla paylaşacağın bi anın olsun...biraz cesaret canım,bence artık düşünme arkadaşım bebeğine odaklan ve onu en doğal yolla dünyaya getir.sevgilerimle....

canım maalesef ki insanlar " ayy beni şöyle yaptılar vay bu kadar sancı çektim aman da şöyle uy böyle" diye zaten prikolojisi bi milyon olan hamileleri daha da korkutuyor.. ve o insan kasıldığı için normal doğumu da zor oluyor (maalesef) şu an görümcem bana o psikolojik baskıyı uyguluyo.. kilom var nası çıkarcan öyle yemek yemeye devam edersen o çocuk 5 kilo olcak çıkmicak senden (kendiside bekar ve doğum yapmak nerde daha küçük yaşı) biliyorum çevresinden duyduğunu söylüyor. biliyorum bilinçsiz ama eninde sonunda kafama takılıyo gece kasıyorum kendimi.

Ama dediklerin beni tekrar rahatlattı.. hayırlısıyla çok rahat bir doğum yapacağım minişime normal yollarla kavuşacağım..:KK31::KK31::KK31::KK31:
 
aman ne bileyim düzelecek gibi durmuyor ama bakalım artık. Konuşuyoruz filan ama misafir gibi benimle ilgilenmiyor ben ilgileniyorum ona da pek müsade etmiyor. Ben de çok kötü bişey yaptım geçen cumartesi çok sinirlendirdi kalbimi çok kırdı ama yapmamlıydım, o da tuz biber oldu. Resmen dövdüm adamı, üzerime yürüyüp duruyordu ben de dövmek mi istiyosun döv o zaman diye bağıra bağıra her yerini yumrukladım öylece duruyo hiç bişi yapmıyo iyice sinirlendim bi de tokat attım,:KK4: yine hiç bişi yapmadı. Sonra böğüre böğüre ağladım çok pişman oldum ama oldu bi kere. Her yeri morarmış garibimin ya:KK43:

OOYYY KÖTÜ OLMUŞ BİRKERE HMAİLE DEĞİLDİM AYNI ŞEKİLDE EŞİMLE BİZDE BİRBİRİMİZE GİRDİK AMA EŞİM BENİ İTEKLEDİ BENDE ONA VURDUM SONRA ZINGIR ZINGIR TITREME GIRDI 7 YILDIR BERABERİZ 2 YIL OLACAK EVLIYIZ ILK DEFA O GUN NEFRET ETIM ESIMDEN SEBEBIDE AILESIYDI SONRA COK PISMAN OLDU AMA IS ISTEN GECTI :26:[/QUOTE]

nasıl toparlıcam bilmiyorum inanın. Baya gücüne gitmiş konuşuyo filan ama kocam gibi değil öylesine bi adam gibi yani. Ben çok sinirli oldum hamilelikle hiç bişeye katlanamıyorum ki çok uysal biriydim. Şimdi kırıp dökmek herkese vurmak filan isityorum pskopat gibiyim. Eşimlede yeni evliyiz adam beni tanımadan bu halimi görünce ikna edemiyrum tabi ben uysalım şöyleyim böyleyim diye. Bilmiyorum ne olacak.
 
çok seçenek olması iyi mi kötü mü bende bilemedim ki :KK1:
belli başlı yerler olsa,gider alırsın olur biter..
böylede kafa karışıyo devamlı :KK1:

bu arada bende giricem sınava ama kitap yüzü açmadım,zaten açmadan geçiyorum bir sınıfı 2-3 senede :KK1: artık ders çalışmak bana göre değil!


ahh pufpufumm sende mi giricen yaw bwn çalışsamda geçemiyom çalışmasamda atma kabilliyetim sıfır ya nerde yanlış onu sallıyorum okuyorum mantıktan yaparım yok okumuyorum rastgele işaretliyorum oda olmuyor valla iyice bunaldım kaç gündür stres yaptım baharda kayıt ffalan olmucam artık çocukla birlikte okurum:KK9:
 
bu yeni beğen butonunu hiç sevmedim ben:KK19: resmen merasimle beğeniyoruz mesajı,kırk yerden ileti çıkıyor offf... bazen beğenmek isteyip beğenemiyorum...

deneyimli anneler doktorumuzla doğum konusunu şimdiden konuşsak çok mu erken olur... benim içim hiç rahat değil, çünkü doktorum sürekli kilo alırsan normal doğum yaptırmam diyip duruyor, 5 kilo aldım şimdiye dek... geçen hafta sıra beklerken bildiğiniz manken ölçülerinde 7 aylık hamile bir bayanla tanıştım ve doktorum ona da aynı şeyi söylemiş,kız çok gerilmiş daha ne kadar az kilo alabilirim ki diyor... galiba bizimki biraz kolaya kaçacak ve hastasını sezaryene yönlendirecek gibi duruyor,nasıl güvenicem ben...

cumartesi başka bir doktora daha gidicem, buradaki iyi bir özel hastanede göreve yeni başlamış henüz yeni uzman bir bayan, 30 yaşında henüz ama haseki de uzmanlığını almış... açıkça söylesem mi ona yaklaşımını anlamak için...
 
merhabalarrr:80::80: Canlerım ve onların minik canlarıııı:KK16::KK16: Yaa çok özledim çok şey kaçırıyorum ama :KK19: Na yapayım yuurta sıkışana kadar çalışmazsam böyl oluyor :KK9: Arada giriyorum tabi okuyorum ama yorum yapamamamk zor işte sayfalarda çabuk ilerliyo nyse canlarım bişey sorucam bugün yarın doktora gidiyorumm prensesimi görücem hem ayrıntlım var hemde şeekr yüklemem şeker yüklemesi için aç gidiliyo biliyorum ama suda mı içmicez bi arkadaş suda çilmicek falan diyo randevumda 10:30 dan sonra ben aç susuz nasıl durucam yaww:KK19: Yaptıran arkadaşlar bilgi verebilrmi acaba şimdiden teşekkürler bide kızlar benim kızım artı bayaı tekmeliyo dışarıdan kıprtısı görünüyo çookk gğzel yaaa:118: Herkese bol tepikli günlerrr diliyorum:KK16::KK16:

ayyyycnm sen gene cıkıcann ben dogum iznine kadar devammmm bakalım ne guzel artık babasıda farkedr tekmeelrı ben 2 gun ust uste cok sık hısettım kavgundru hısetmıom keske esımde bende dısarıdan hısetsekkk :KK36:
 
OOYYY KÖTÜ OLMUŞ BİRKERE HMAİLE DEĞİLDİM AYNI ŞEKİLDE EŞİMLE BİZDE BİRBİRİMİZE GİRDİK AMA EŞİM BENİ İTEKLEDİ BENDE ONA VURDUM SONRA ZINGIR ZINGIR TITREME GIRDI 7 YILDIR BERABERİZ 2 YIL OLACAK EVLIYIZ ILK DEFA O GUN NEFRET ETIM ESIMDEN SEBEBIDE AILESIYDI SONRA COK PISMAN OLDU AMA IS ISTEN GECTI :26:

nasıl toparlıcam bilmiyorum inanın. Baya gücüne gitmiş konuşuyo filan ama kocam gibi değil öylesine bi adam gibi yani. Ben çok sinirli oldum hamilelikle hiç bişeye katlanamıyorum ki çok uysal biriydim. Şimdi kırıp dökmek herkese vurmak filan isityorum pskopat gibiyim. Eşimlede yeni evliyiz adam beni tanımadan bu halimi görünce ikna edemiyrum tabi ben uysalım şöyleyim böyleyim diye. Bilmiyorum ne olacak.
[/QUOTE]

CNM HAMİLELİĞİ BAHANE ET BENCE ONDAN BOYLEYIM FILAN DE :26:
 
Canim sonuna sen yazmasaydin ben hemen yazacaktim....
Senin alingan olman gerekirken baba yapiyor alinganligi cok garip :KK14:
Ins. En kisa zamanda duzelir araniz kadrajim :KK16:

aman ne bileyim düzelecek gibi durmuyor ama bakalım artık. Konuşuyoruz filan ama misafir gibi benimle ilgilenmiyor ben ilgileniyorum ona da pek müsade etmiyor. Ben de çok kötü bişey yaptım geçen cumartesi çok sinirlendirdi kalbimi çok kırdı ama yapmamlıydım, o da tuz biber oldu. Resmen dövdüm adamı, üzerime yürüyüp duruyordu ben de dövmek mi istiyosun döv o zaman diye bağıra bağıra her yerini yumrukladım öylece duruyo hiç bişi yapmıyo iyice sinirlendim bi de tokat attım,:KK4: yine hiç bişi yapmadı. Sonra böğüre böğüre ağladım çok pişman oldum ama oldu bi kere. Her yeri morarmış garibimin ya:KK43: [/QUOTE]

senin koca sabırlıymış valla benimki olsa aynı tepkiyi vermezdi sanırım sakinmiş bence sen gönlünü al artık bi anlık sinirle güzel bi davranış olmamış off ama oda o hale getirmeseymiş bu hassas döneminde:KK20:
 
OOYYY KÖTÜ OLMUŞ BİRKERE HMAİLE DEĞİLDİM AYNI ŞEKİLDE EŞİMLE BİZDE BİRBİRİMİZE GİRDİK AMA EŞİM BENİ İTEKLEDİ BENDE ONA VURDUM SONRA ZINGIR ZINGIR TITREME GIRDI 7 YILDIR BERABERİZ 2 YIL OLACAK EVLIYIZ ILK DEFA O GUN NEFRET ETIM ESIMDEN SEBEBIDE AILESIYDI SONRA COK PISMAN OLDU AMA IS ISTEN GECTI :26:

nasıl toparlıcam bilmiyorum inanın. Baya gücüne gitmiş konuşuyo filan ama kocam gibi değil öylesine bi adam gibi yani. Ben çok sinirli oldum hamilelikle hiç bişeye katlanamıyorum ki çok uysal biriydim. Şimdi kırıp dökmek herkese vurmak filan isityorum pskopat gibiyim. Eşimlede yeni evliyiz adam beni tanımadan bu halimi görünce ikna edemiyrum tabi ben uysalım şöyleyim böyleyim diye. Bilmiyorum ne olacak.
[/QUOTE]

canım benim....bazen öyle oluyor insan hep en yakınındakine yüklenip ençok onun canını yakıyor..benzer olaylar hepimizin başından geçiyor..toparlanır biraz zaman var onada ama uzak durma minik jestler yap istersen.... hamilelik hormonları bu..bende dün çok sinirliydim..iş yoğunluğu eve gel ev işleri..zaten beynimde hep bebek nasıl iyimi düşünceleri..eşime herşeyde kızıp durdum..gece yattım uyudum hiç öyle yüz vermedim.. :KK43:
ama senin herzaman öyle biri olmadığını biliyordur eşin..üzme kendini..mesaj at mail at yüzyüze anlat yaşadığını..geçer canım..üzülmüştür elbet belkide şaşırmıştır ama zamanla öyle şeyler yaşanıyorki havada kalıyor ..
bebişinize kavuşacaksınız günler geçiyor...üzme oldumu kendini..
 
bu yeni beğen butonunu hiç sevmedim ben:KK19: resmen merasimle beğeniyoruz mesajı,kırk yerden ileti çıkıyor offf... bazen beğenmek isteyip beğenemiyorum...

deneyimli anneler doktorumuzla doğum konusunu şimdiden konuşsak çok mu erken olur... benim içim hiç rahat değil, çünkü doktorum sürekli kilo alırsan normal doğum yaptırmam diyip duruyor, 5 kilo aldım şimdiye dek... geçen hafta sıra beklerken bildiğiniz manken ölçülerinde 7 aylık hamile bir bayanla tanıştım ve doktorum ona da aynı şeyi söylemiş,kız çok gerilmiş daha ne kadar az kilo alabilirim ki diyor... galiba bizimki biraz kolaya kaçacak ve hastasını sezaryene yönlendirecek gibi duruyor,nasıl güvenicem ben...

cumartesi başka bir doktora daha gidicem, buradaki iyi bir özel hastanede göreve yeni başlamış henüz yeni uzman bir bayan, 30 yaşında henüz ama haseki de uzmanlığını almış... açıkça söylesem mi ona yaklaşımını anlamak için...

ya 5 kiloya fazla mı dedi ben 6 kilo aldım :KK53: napacam o zaman normal istiodum annem kardeşim herkes normal dio çok zayıftın zaten die 47den 53 olmuşum :KK43:
 
X