Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Fıstığım yok yuzde 60 a küçültsem 4 sayfaya bölünecek bu şekilde de hiç bir işe yaramaz.Excelolarak ekleyebilmeliyim pufpuff bilir mi acabafotografı ikiye böl parça parça yükle
Bulantisi tekrar baslayan arkadaslar benim bulantim yok ama kuzenim 9 ay boyunca kusmustu olabiliyor demek ki
eşine kızma pufpuf senin durumunu biliyorum kaybın vardı. Erkekler bu konuda rasyonel yaklaşıyor ki haklılar. Benimki ok sevidğimde filan " hayatım kendini çok kaptırma bişey filan olursa dünyanın sonu değil üzülme tamam mı yine yaparız diyo" yazık onlarda bizim için endişeleniyor
ayyy kızlar yandık vallaha ben boluda ikametgah edıyorum özel hastaneye gıdıyorum doğum ücretlerine zam gelmiş:18:normal 500 olmuş sezeryan 600 olmuş yarıyarıya zam gelmiş ayol bıde devletlerde oyle dıyorlar boyle sacmalık olur mu
varmi bi tercihiniz ben ilk dogumumu özelde epidural normal dogum yapmiştim şimdi kadin dogumda yapmayı düşünüyorum ama orada doktoruna baglı diyorlar her doktor yapmiyormuş
darısı başıma diyelim ozamanbende düne kadar niye hissedemiyorum diye kendi kendimi yiyodum düşünmekten ama bizim minik kelebek dün uzandığımda baya baya hareketlerini hissettirdi hatta babası onunla konuştu onu sevdi iice bi coştu :) merak etmeyin yani en kısa zamanda hemen hissedeceksiniz :)
inşallah artık görürsün cnmmben 14.haftadan sonra baya hıssedıyodum ama 10 gundur bısey yok cunku bebegım poposunu donmus keyıf yapıyor 3 kere gıttım cınsıyetı ıcın yıne aynı pozısyon bır turlu yuzunu donmedı cuma yıne gıdıcem belkı doner meraktan olucem.doktor dedı cok ters olucak bu sız ısrarla ogrenmek ıstıyosunuz o da ısrarla gostermıyo bakalım kım pes edıcek :)
merhabalar hepinize hayırlı doğumlar sağlıklı bebişler diliyorum
2014 temmuz annelerinden geliyorum yanlış görmüyorsam bursalı anne adayı epey çok sizde arkadaşlar 14 haftamdayım ama hala doktor konusunda kararsızım Bursalı anneler bana doktor önerebilirmisiniz rica etsem
Iste ona ornek ben gibi gorunuyorummm
Bu arada kizlar ben normal dogum dusunuyorum....
Evde dogurayim diyorum
Ozele 2000 e yakin vermektense evde belese dogurayim iste
benim şu an gittiğim hastanede sezeryan 7.000 tl normal 6.000 tl
ben kesinlikle sezeryan istiyorum tam sezeryan...
pufpufcum o parayı vermeyı dusunuyor musun gercekten
canım ben markalarada baktım çok güzel şeyler var ama aşırı pahalı.by fatih kral die bi marka var tükiyede 4 şehirde bir beşik 4500 alcak oldugumu internnette modellere bakarken rastgele buldum.kocaelinde bi marka.akçan mobilya diye.
http://www.kadinlarkulubu.com/hazir...inin-kiymetlilerine-aldiklari-ciciler-38.html
bu linkte altlarda canım bakabilirsin burdan
Geçmiş olsun aman bana benzeme dinlenmen gerekli yoksa geçmiyor.
Geçmiş olsun canım idrar enfeksiyonu basit ama önemli o yuzden o antibiyotiği alman gerekli bence ve suyu oldugundan daha fazla iç.
Bu arada babygel in facebook adresi hangisi ki ben yeni bir face adresi açtım her ihtimale karşı.Facebook bildirimleri direk telefona geliyor o anlamda takibi daha kolay .
aslında aile desteği falan derken bu miktarı verme imkanınız var.. Hastane mükemmel zaten + herşeyden önce doktoruma aşığım çok seviyorum ve başkasına gidince kendimi ona ihanet etmiş gibi hissediyorum (saçma gelcek belki ama) o yüzden açıkçası çok istiyorum ama bi yanımda gereksiz pahalı diyo.. Bilemiyorum :26:
kendını nerde rahat hissedıyorsan orda olmlısın bnce en azından beynınde soru işaretı olmaz RABBIM hepımıze hayırlı doğumlar nasip etsin
amin canımcım yaaa
valla ben hamileliğin tadını falan çıkarmak istemiyorum.. Bian önce bitsin bu süreç haziran gelsin istiyorum.. Endişelerim,tedirginliğim,korkum hiç geçmiyor böyle hiçbişeyin tadı olmuyor (alışveriş yaparken bişey almak isterken bile hep "acaba"lar kafamda)
Iste ona ornek ben gibi gorunuyorummm
Bu arada kizlar ben normal dogum dusunuyorum....
Evde dogurayim diyorum
Ozele 2000 e yakin vermektense evde belese dogurayim iste
biliyorum.. Çokta haklı ve doğru ama bunun sonu yok ki canımcım.. Hadi diyelim şimdi almıyoruz 6.-7. Ayda almaya başladık eee ondan sonra bişey olmayacağı (Allah korusun) ne malum?? Garantisi yok ki bunun..
benim şu an gittiğim hastanede sezeryan 7.000 tl normal 6.000 tl
ben kesinlikle sezeryan istiyorum tam sezeryan...
Fıstığım yok yuzde 60 a küçültsem 4 sayfaya bölünecek bu şekilde de hiç bir işe yaramaz.Excelolarak ekleyebilmeliyim pufpuff bilir mi acaba
arkadşlr ıyı akşmlar ya sizlern afp sonucu kaç bnm duzeltlmiş mom olrk 0.48 yazıyo nasıl acabaaa