- 21 Haziran 2011
- 497
- 75
tembel bır kzım olacak sanırım
Öyle deme annesi, uslu bir kızım olacak de, ben öyle seviyorum, uslu kızım benim diye göbeğimi okşuyorum,
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tembel bır kzım olacak sanırım
Öyle deme annesi, uslu bir kızım olacak de, ben öyle seviyorum, uslu kızım benim diye göbeğimi okşuyorum,
ayy sevmem mı cnm tembel kızımı burda kullandım bı sağlıklı sıhhatlı olsun bişey istemem :) bnm ıkıncı çocugum ama heyecan dorukta ve sabırsızım ondan oluyor azıcık
Maşallah, ömürlü sağlıklı olsun...ilki kızmı? Onu kaçıncı haftada hissettin tekmeleri?
Aysenazim uzuldum canim durumuna. Aslinda soylenecek cok sey var da yangina körükle gitmemek lazim. Tek soyley
ecegim sey sakin ayakkabılarini cope attin diye kendini suclu hissetme ortada bir suclu varsa o da
canim gecti cok sukur.benimki sinirli ama hic bise yokmus gibi geldi alisveris yapmis.laf atti ben cvp veremedim cunku cok kirgindim.suan kizginim ona oturmaodasinda yatiyorum.sabah konusurum allah nsip ederse.bu arada ayakkbilarini cope attigimi bilmiyo.nasil anlatcam bakalim
Aysenazim uzuldum canim durumuna. Aslinda soylenecek cok sey var da yangina körükle gitmemek lazim. Tek soyleyecegim sey sakin ayakkabılarini cope attin diye kendini suclu hissetme ortada bir suclu varsa o da esin
Gunaydin guzel anneler ve guzel/ yakisikli bebisleri....Biz sabahin korunde kalktik, heyecandan uyuyamadik. Bugun 4 boyutlu gorecegiz kizimizi...Dua edin kizlar hersey yolunda gitsin diye...oglen randevu...
eeeeeee kızlar anneler güzellikler
yok mu hâlâ listede cinsiyeti belli olupta yazdırmayan? Veya şümdilik isime karar verip yazdırmayan?
aaaaa yoksa isminiz boş mu kalsın??? Hiç hoş değil
Sen tedirgin olma canım tevekkül et dua et inşallah mevlamın izniyle sağlıklı bişekilde kucağına alırsın evladını
Rabbim tüm anne adaylarının yüzünü güldürsün sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin AMİNNN
Gunaydin guzel anneler ve guzel/ yakisikli bebisleri....Biz sabahin korunde kalktik, heyecandan uyuyamadik. Bugun 4 boyutlu gorecegiz kizimizi...Dua edin kizlar hersey yolunda gitsin diye...oglen randevu...
Kızın hayırlı olsıun canım, sağlıkla kucağınıza alın inşaalah...bugün 2 kız haberi daha aldık. Ankete hemen ekle canım
Bence korkma canım. Dr. Lar bunu hep söylüyor, burada bir kaç arkadaşda da çıkmıştı, korkulcak birşey olsa zaten doktorlar söylüyor ve önlemini almaya çalışıyorlar, ya da daha detaylı inceliyorlar. Zaten 20. Haftadan sonra detaylıya girersin ve daha rahatlarsın...şimdi keyfini çıkar hamileliğinin....