5-6 yil cok degil mi
Ben Yasin im dogduktan 2 sene sonra baslarim calismalara sut hakkini elinden almayim yavrumun
Sut hakki dolar dolmaz gelsin Allah (c.c.) in izni ile bir kardes daha
Ikinci kiz olu ins. Da birde kiz icin 3. Yu deneme dusuncesi sarmasin 2 cocuk cok cok ideal bence
ben bir erkek 2 kız istiytorum inşallah . Babası da öyle. ikinci de erkek olursa naparız bilmiyorum ama iki erkek sevmiyorum ben ,gelinler anlaşamaz biz arada kalırız :) hihihi şimdiden düşünüyorum bunları inanamıyorum. Eşim de aynı fikirde gerçi benim iki erkek kardeşim var eşim de iki erkek kardeşler ondan korkuyorum 2 erkek olursa diye. Ayyyy çok korkuyorummmmmm
bende aynı fikirdeyim canım ama çocuk sayısı konusunda değil ben 3-4 tane istiyorum ya biz 4 kardeşiz ve ailece çok düşkünüz birbirimize bi 3 tane daha olsaydık ne iyi olurdu bende kalabalık hayırlı güzel bi aile istiyorum inşaallah
biz de 4 kardeşiz 2 kız 2 erkek süper bişey ama ben 1 erkek 2 kız istiyorum 3 iyidir candır :)
bilmiyorum canım ben biraz fazlaca korkuyorum sanırım hiç doğurmadım ki başıma nası bişe gelecek bilmiyorum eşim doğum sahneleri olunca bi film veya dizide kanal değişiyo biliyo huyumu
valla o korku zannımca hepimizde var ve yaklaştıkça da artacak normal yani :) ben epidural anestezi ile normal doğum istiyorum yani sezeryan daha uzun süreli sıkıntı yaratıyormuş . kiminle konuşsam hala dikişlerim ağrıyo diyo. hem ilki sezeryan olursa ikincisi de sezeryan oluyormuş. Epidural ile nasıl oluyor araştırıyorum öyle olunca 5 cm den sonra anestezi veriyorlarmış ıkınma vs hissedilip ağrı olmuyormuş valla bana mantıklı geldi.
Kizlar ne guzel paylasimlarda bulunmussunuz. Hepinize tek tek cevap yazasim var ama cok zor.
Kayinvalide dra gitmis. Bizde ciktik kizimla dedemize kahvalti hazirladik yedik birlikte. Sonra kizim dedesiyle babasinin yanina gitti. Simdi ev isi beni bekler. Bi goz atayim dedim kalkamadim valla. Hic ayrilasim da yok ama aysenazin dedigi gibi isler bizi bekler.
Sizde yavas olun bizi bekleyin ne oluuuuurrr. Ucurmayin sayfalari...
uçar güzel ben bu satırları yazarken bile uçuyor takip edemiyorum. :) işten kovulursam bu yüzden kovulucam valla