- 6 Aralık 2013
- 4.728
- 7.783
kızlaaarrr biz geldiiiikkk. ayrıntılıdan çıkar çıkmaz yazıyorum buraya.. artık kesin kızım olacakmış belli oldu.. kilomuz 427 gr boyumuz 22 cm. her durumumuzla normaliz.. kalbimizi beynimiz her ölçümümüz normal. ama çok utangacız.. elimiz sürekli yüzümüzde. bi düzgün poz vermedi eliyle sakladı. bi tane fotomuz var ama arabada kalmış çekicektim yoksa yarın çeker koyarım.. hepinizi çoook öpüyoruz kızımlaaa
ben o göbüşleri yerimmm.. herkeslerinkiniiiii yerimmmm göbüşün içindekileri zaten yerimmmm ama hala en kilolunuz benim bu ebe'den de azar yedim 94 olmuşum. sanırım 100'le giricem doğuma..
ama vücut orantılı gittiğinden sanırım hala eski kıyafetlerimi giyebiliyorum. 80'den itibaren aynı kıyafetler oluyo. ve LCW pantolonu ve hamile taytım ve 3 hamile gömleğim ile XL kazaklarımla idare edebiliyorum
azerii naaptın çok önce yazmışsın gittin mi doktora habersiz bırakma.. üşütmüşsün gibi sanırım .. umarım zehirlenme değildir. gitmediysen çabuk koş bi doktora
puffpuffum hayırlı olsun.. sözde kız sakin olur derler benim kızım içimde pırpır sürekli kıpırdanıyo. umarım sen de o müthiş hareketleri hissedersin süreklii
bi şeker testimiz kaldı onu da 3 martta hayırlısıyla hallettik mi çoğu gitti azı kaldı dicez
hepinizi çooooookkk öpüyorum tekrarrrr
cok sevindim senin adına canım.Allaha çok şükür bebeklerde sorun çıkmadımı bizden iyisi yok.
benimde ilki kızdı çok kıpır kıpırdı doğdu gene aynı 7 yasında suan yerinde bi saniye oturamıyor valla..